Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc i interpretacje

30.01.16, 16:19
Witam uprzejmie proszę o pomoc w interpretacji, bardzo męczę się z moją emocjonalna stroną czy można coś z tym zrobić ? Co może oznaczać taka ilość 8 ( chyba że źle coś policzyłam, a może to nie ma znaczenia ) 08.07.1991, A=5 ,M=1, J=1, C=1, N=1, O=1, I=3, D=1, N=1,K=1,L=1,W=1,T=2 Dziękuje z góry
Obserwuj wątek
    • antoninatarot Re: Prośba o pomoc i interpretacje 03.02.16, 11:37
      Wróżby numerologiczne możemy zrobić za pomocą pełnej daty urodzenia jak i pełnych imion (nadanych na chrzcie, bierzmowaniu) + nazwiska. Zmieniając nazwisko również stajemy się po części inną cyfrą.

Pani data urodzenia to: 08.07.1991 = 8+7+1+9+9+1 = 35 = 3+5 = 8. Z Pani daty urodzenia wychodzi 8. Więc urodzeniowo jest Pani 8, ale imiennie niewiadomo (i przez to może się Pani dziwnie czuć, ale o tym kiedy indziej) skupmy się na tym co wyszło z daty urodzenia. "Ósemka" jest energiczna, cierpliwa i wytrzymała. Nie znosi, gdy jej się narzuca cos niezgodnego z jej poglądem. Potrafi wtedy walczyć do upadłego. 8 oznacza się silną wolą i niezmordowanym dążeniem do celu. To taka dobra przyjaciółka i niegłupia osoba, którą stać na wiele, ale nie należy ona do tych dążących po trupach do celu. Nie widzę tutaj "emocjonalności" o której Pani pisze więc tak jak przypuszczam wynika ona z Pani wibracji imiennej.

Proszę wysłać mi na pw Pani pełne imiona + nazwisko. Lub po prostu podać mi tutaj wszystkie litery jakie występują w tym wraz z ich powtórzeniami. A i taka rada proszę podawać pełne imiona czyli nie Ania, a Anna.
    • saoirse88 Re: Prośba o pomoc i interpretacje 03.02.16, 14:52
      Przebywasz teraz w swoim pierwszym cyklu 7 (z miesiąca) i pierwszym punkcie zwrotnym 6. Może więc tu wystąpić pewne pomieszanie z poplątaniem bo 7 to liczba introwertyzmu, zamykania się w sobie i co za tym idzie - problemy z wyrażaniem uczuć. A znowuż 6 to (jak to ładnie określiła pani numerolog u której miałam sporządzaną analizę numerologiczną) "wibracja emocjonalnych kontaktów". Niektórzy twierdzą, że jak 6 w punkcie zwrotnym, to powinno być "sielsko i anielsko" ale często niestety, tak nie jest - mogą wystąpić problemy związkowe, rodzinne (np. opiekowanie się schorowanym rodzicem). Z wibracji imiennych, o ile dobrze wszystko policzyłam i nic nie pokręciłam wyłazi 9-3-3 - Pan Janusz już kiedyś o tych wibracjach pisał tu na forum - są kontaktowe (9 i 3 są "do ludzi") i "artystyczne" ale jednocześnie "miękkie", nie mają takiej siły przebicia. Ponadto w zawartości liter brak Tobie wibracji 7 i 8 ( za 7 odpowiadają G P Y a za 8 - H Q Z ). Brak 7 przy aktualnym cyklu 7 może wpływać negatywnie, dołująco a brak wibracji 8 może osłabiać Twoją ósemkę z całej daty urodzenia).Najlepiej jednak, jak się Pan Janusz wypowie, bo on tu specem jest i ma większą wiedzę, niż ja smile
    • zyzyq Re: Prośba o pomoc i interpretacje 04.03.16, 19:44
      Dziękuje za wszystkie odpowiedzi imię 1=J, W=1, K=1, L=1, R=1, A=3, C=1, I=3, T=1, O=1 nazwisko N=1, D=1, A=2, T=1, M=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka