Dodaj do ulubionych

Numer domu

12.02.16, 15:10
Przepraszam, że zakładam odrębny wątek w tym temacie, ale moje pytanie na ten temat ugrzęzło gdzieś w wątku ogólnym dotyczącym tej tematyki.
Pozwolę więc sobie zadać pytanie raz jeszcze:
adres Jaśminowa 7, moja droga życia i dzień urodzenia też 7, za dużo chyba tych siódemek, poza ttym ktoś z forumowiczów mi sugerował, że wychodzi jakaś pokutna 40, brzmi groźnie, więc chciałabym prosić Pana, Panie Januszu, aby Pan podpowiedział, jak ładnie to zneutralizować. Z góry bardzo dziękuję
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Numer domu 06.03.16, 21:49
      Witaj
      laura988 napisała:

> Przepraszam, że zakładam odrębny wątek w tym temacie, ale moje pytanie na ten t
      > emat ugrzęzło gdzieś w wątku ogólnym dotyczącym tej tematyki.
      > Pozwolę więc sobie zadać pytanie raz jeszcze:
      > adres Jaśminowa 7, moja droga życia i dzień urodzenia też 7, za dużo chyba tych
      > siódemek, poza ttym ktoś z forumowiczów mi sugerował, że wychodzi jakaś pokutn
      > a 40, brzmi groźnie, więc chciałabym prosić Pana, Panie Januszu, aby Pan podpow
      > iedział, jak ładnie to zneutralizować. Z góry bardzo dziękuję

Rzeczywiście 40 nie jest zbyt korzystna. Przynosi obowiązki ponad siły, składa na nasze ramiona rozmaite ciężary a los rzuca kłody pod nogi. W mieszkaniu może się to realizować tak, że wciąż jest coś do zrobienia, niekończące się remonty, awarie, trudności itp.
      Proponuję dodać na drzwiach wejściowych do domu literę D. Np. jako obramowanie numeru domu. Wówczas otrzymamy 44 - wielki mistrz budowy.
      Pozdrawiam
      • laura988 Re: Numer domu 06.03.16, 23:26
        Bardzo dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka