Dodaj do ulubionych

wybór daty ślubu

28.03.16, 14:34
Dzień dobry, Przyznam, że mam problem z wyborem daty ślubu. Oczytałam się na temat tego, jak kierując się numerologią wybrać odpowiednią datę ślubu. Jedni podają, że należy brać pod uwagę tylko sumę proponowanej daty, inni biorą pod uwagę rok osobisty. Jedni sugerują, aby przy do roku osobistego dodawać rok kalendarzowy (jeśli ślub odbywa się przed 1 października to bieżący, a jeśli po 1 października to kolejny). Natknęłam się także na opinię, że w wibrację danego roku osobistego wchodzimy w dniu urodzenia, a nie w nowiu... I przyznam szczerze, że mam totalny mętlik w głowie. Chcemy zaplanować ślub w tym roku, czyli 2016. Myśleliśmy o sierpniu, wrześniu lub grudniu. Z moich obliczeń wynika, że jest to dla mnie rok osobisty 9, więc niekorzystny. Biorąc pod uwagę nowiu teoretycznie po 1 października będę 1 o ile tak to się oblicza. Przyznam szczerze, że mam już za sobą jeden związek, jak się teraz okazuje skazany na porażkę... nie chciałabym popełnić drugi raz błędu w doborze daty. Bardzo Was proszę o pomoc i z góry dziękuję smile

Ja 2.07.1978
On. 28.02.1981
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: wybór daty ślubu 29.03.16, 18:28
      Witaj
      puellaaris napisał(a):

> Dzień dobry, Przyznam, że mam problem z wyborem daty ślubu. Oczytałam się na te
      > mat tego, jak kierując się numerologią wybrać odpowiednią datę ślubu. Jedni pod
      > ają, że należy brać pod uwagę tylko sumę proponowanej daty, inni biorą pod uwag
      > ę rok osobisty. Jedni sugerują, aby przy do roku osobistego dodawać rok kalenda
      > rzowy (jeśli ślub odbywa się przed 1 października to bieżący, a jeśli po 1 paźd
      > ziernika to kolejny). Natknęłam się także na opinię, że w wibrację danego roku
      > osobistego wchodzimy w dniu urodzenia, a nie w nowiu... I przyznam szczerze, że
      > mam totalny mętlik w głowie.

Nic dziwnego że masz mętlik w głowie, takie sprzeczne informacje nie prowadzą do niczego.
      Ja opieram się na wskazówkach dr. Juno Jordan, która była prawdopodobnie najdłużej praktykującym numerologiem na świecie. Praktykowała numerologię przez 84 lata swojego 100 - letniego życia. Nazywana jest jedną z "matek" współczesnej numerologii. Większość stosowanych aktualnie opcji numerologicznych została właśnie przez nią wprowadzona do numerologii.
      J.Jordan zaleca dla roku osobistego czas trwania od 1 stycznia do 31 grudnia. Co do zmiany roku od równonocy jesiennej - ok. 22/23 września, to ma to odniesienie do roku księżycowego i nawiązuje do hebrajskiej kabały. Ja traktuje to tak, że od 1 pażdziernika lata osobiste jakby nakładają się na siebie, energie przenikają się.

Rok osobisty to dzień i miesiąc urodzenia + obliczany rok kalendarzowy.
      Miesiąc osobisty to wibracja roku osobistego + obliczany miesiąc kalendarzowy.
      Dzień osobisty to wibracja miesiąca osobistego + obliczany dzień kalendarzowy.
      Ideałem byłoby, aby te wszystkie trzy czynniki były korzystne, albo przynajmniej nie niekorzystne, tzn. neutralne.
      Jesteś w roku osobistym dziewięć i nie jest on korzystny na zawarcie związku małżeńskiego.
      Twój narzeczony jest w roku osobistym 3 i jest to korzystny rok osobisty.
      Bardzo dobry dla was obojga byłby kolejny rok, dla ciebie to rok osobisty 1 a dla twojego narzeczonego 4, w obu przypadkach jest to korzystne.
      Pozdrawiam

Chcemy zaplanować ślub w tym roku, czyli 2016. My
      > śleliśmy o sierpniu, wrześniu lub grudniu. Z moich obliczeń wynika, że jest to
      > dla mnie rok osobisty 9, więc niekorzystny. Biorąc pod uwagę nowiu teoretycznie
      > po 1 października będę 1 o ile tak to się oblicza. Przyznam szczerze, że mam j
      > uż za sobą jeden związek, jak się teraz okazuje skazany na porażkę... nie chcia
      > łabym popełnić drugi raz błędu w doborze daty. Bardzo Was proszę o pomoc i z g
      > óry dziękuję smile
      >
      > Ja 2.07.1978
      > On. 28.02.1981

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka