Dzień dobry, Przyznam, że mam problem z wyborem daty ślubu. Oczytałam się na temat tego, jak kierując się numerologią wybrać odpowiednią datę ślubu. Jedni podają, że należy brać pod uwagę tylko sumę proponowanej daty, inni biorą pod uwagę rok osobisty. Jedni sugerują, aby przy do roku osobistego dodawać rok kalendarzowy (jeśli ślub odbywa się przed 1 października to bieżący, a jeśli po 1 października to kolejny). Natknęłam się także na opinię, że w wibrację danego roku osobistego wchodzimy w dniu urodzenia, a nie w nowiu... I przyznam szczerze, że mam totalny mętlik w głowie. Chcemy zaplanować ślub w tym roku, czyli 2016. Myśleliśmy o sierpniu, wrześniu lub grudniu. Z moich obliczeń wynika, że jest to dla mnie rok osobisty 9, więc niekorzystny. Biorąc pod uwagę nowiu teoretycznie po 1 października będę 1 o ile tak to się oblicza. Przyznam szczerze, że mam już za sobą jeden związek, jak się teraz okazuje skazany na porażkę... nie chciałabym popełnić drugi raz błędu w doborze daty. Bardzo Was proszę o pomoc i z góry dziękuję
Ja 2.07.1978
On. 28.02.1981