Witam !
Od około trzech lat interesuję się numerologią.
Na początku traktowałem to z przymrużeniem oka, jednak kiedy po pewnym czasie zauważyłem że rzeczywiście "coś jest na rzeczy", zacząłem to badać. Jestem numerologiczną dziewiątką, więc sprawy związane z duchowością i niekonwencjonalnością zawsze mnie fascynowały
Przez te trzy lata zliczyłem mnóstwo dróg życia wielu osób, przyznam że pomogło mi to w pewnym rozeznaniu danych energii. Liczyłem nie tylko znajomych, lecz także osoby znane ze świata mediów, sportu itd.
Przyznam że czuję potrzebę spisania tutaj niektórych z nich. Może pomoże to niektórym adeptom numerologii
Znane jedynki : Robert Lewandowski, Lady Gaga, Leo Messi, Maciej Musiał, Nikki Sixx, Paweł Małaszyński, Jan od Boga, Napoleon Bonaparte, Marta Żmuda-Trzebiatowska, Josep Guardiola, Michał Pazdan, Anna Guzik, Violetta Villas, Ewa Wachowicz, Michał Wiśniewski, Elżbieta Jaworowicz, Dariusz Gnatowski, Sarsa, Aleksandra Ciupa, Czesław Klimuszko, Jacek Łągwa, Patricia Kazadi, Luxuria Astaroth, Aleksandra Kwaśniewska, Matka Madzi z Sosnowca, Andrzej Chyra, Karolina Malinowska, Jarosław Kuźniar, Kamil Stoch, Marina Łuczenko, Tai Woffinden, Liroy, Ringo Starr, Ryszard Riedel, Aleksandra Hamkało, Adam Nawałka, Anton Szandor LaVey, Agnieszka Więdłocha, Radosław Liszewski, Ozzy Osbourne, Antoni Królikowski, Tomasz Makowiecki, Pascal Brodnicki, Jacek Kawalec, Krzysztof Tyniec, Neymar, Jerzy Dudek, Wojciech Jaruzelski, Tomasz Kammel, Krzysztof Hołowczyc, Rafał Olbrychski, Jacek Kurski, Alice Cooper, Krzysztof Krawczyk, Eminem.
Znane dwójki : Ryszard Kotys, Paul Stanley, Grzegorz Halama
W dzisiejszych czasach ciężko o "czyste" dwójki (nie jedenastki), dlatego też taka ilość
Znane trójki : Artur Andrus, Kora, Doda, Daniel Olbrychski, Natalia Siwiec, Natalia Sikora, Maciej Orłoś, Nicki Pedersen, Adam Małysz, Shakira, Dawid Woliński, Rihanna, Hillary Clinton, Monika Richardson, Szymon Majewski, Donald Tusk, Wojciech Mann, Igor Herbut, Marcin Dorociński, Natalia Szroeder, Józef Piłsudski, Papież Franciszek, Benedykt XVI, Anita Włodarczyk, Maciej Maleńczuk, Rafał Majka, Artur Rojek, Katy Perry, Magdalena Kumorek, Maria Czubaszek, Anna Rubik, Maryla Rodowicz, Natasza Urbańska, Krystyna Janda, Joanna Koroniewska, Kayah, Celine Dion, Kylie Minogue, Rod Stewart, David Bowie, James Hetfield, Beata Kozidrak, Christina Aguilera
Znane czwórki : Jakub Błaszczykowski, Peja, Małgorzata Kożuchowska, Karolina Nolbrzak, Pamela Anderson, Mike Tyson, Martyna Wojciechowska, Anita Sokołowska, Nicki Minaj, Tomasz Pukacki, Tomasz Kot, GG Allin, Wróżbita Maciej, Paweł Kukiz, Andrzej Duda, Brad Pitt, Rob Halford, Grzegorz Krychowiak, Donald Trump, Dalajlama, Janusz Panasewicz, Karolina Gilon, Paul McCartney, Marylin Manson, Nergal, Juliusz Słowacki, Maciej Nowak, Gienek Loska, Marcin Miller, Robert Burneika, Piotr Gąsowski, Tomasz Lis, Elton John, Robert Biedroń, Omenaa Mensah, Maja Ostaszewska, Michał Piela, Marcin Tyszka, Arkadiusz Jakubik, Grzegorz Skawiński, Michał Koterski, Julia Kamińska, Anna Czartoryska-Niemczycka, Karolina Gorczyca, Robert Gawliński, Czesław Niemen, Bryan Adams
Znane piątki : Marcin Gortat, Mick Jagger, Mariusz Trynkiewicz, Antoni Macierewicz, Adolf Hitler, Beyonce, Agata Dziarmagowska, Miriam Shaded, Jan Mela, Król Albanii Popek, Grzegorz Markowski, Patrycja Markowska, Abelard Giza, Weronika Rosati, Katarzyna Skrzynecka, Angelina Jolie, Małgorzata Foremniak, Jan Borysewicz, Zlatan Ibrahimović, Klaudia Halejcio, Izabella Miko, Augustin Egurrola, Krystian Rempała, Piotr Polk, Hubert Urbański, Zbigniew Zamachowski, Leszek Balcerowicz, Magdalena Różczka, Maja Bohosiewicz, Justyna Kowalczyk, Magdalena Cielecka, Jolanta Fraszyńska, Maja Włoszczowska, Ryszard Kalisz, Michał Piróg, Bogusław Linda, Artur Barciś, Kazimiera Szczuka, Maja Frykowska, Maciej Dowbor, Louis Armstrong, George Michael, Robert Plant, Tina Turner, Anastacia
Znane szóstki : John Lennon, Anna Lewandowska, Tomasz Gollob, Joanna Jędrzejczyk, Britney Spears, Wojciech Modest Amaro, Jan Englert, Stefan Niesiołowski, Michael Jackson, Stevie Wonder, Eddie Murphy
Znane siódemki : Jerzy Owsiak, Freddie Mercury, Karel Gott, Aleister Crowley, Marylin Monroe, Krystyna Mazurówna, Zygmunt Chajzer, Cleo, Eric Clapton, Beata Tyszkiewicz, Maria Tyszkiewicz, Adam Mickiewicz, Anna Komorowska, Agata Duda, Karol Strasburger, Mick Mars, Conchita Wurst, Marek Kondrat, Katarzyna Figura, Piotr Małachowski, Anna Dymna, Artur Szpilka, Sylwester Wardęga, Radosław Majdan, Krzysztof Kowalewski, Natalia Nykiel, Sonia Bohosiewicz, Zbigniew Ziobro, Krzysztof Skiba, Robert Friedrich, Ania Rusowicz, Monika Brodka, Halina Mlynkova, Urszula, Piotr Adamczyk, bracia Golcowie, Cezary Żak, Robert Janowski, Olivier Janiak, Agnieszka Włodarczyk, Katarzyna Dowbor, Pink, Antonio Banderas, Jerzy Połomski
Znane ósemki : Krzysztof Jackowski, Edyta Górniak, Jan Paweł II, Stanisław Dziwisz, Jerzy Popiełuszko, Agnieszka Szulim, Arkadiusz Milik, Axl Rose, Amy Winehouse, Sambor Czarnota, Barbara Kurdej-Szatan, Janusz Korwin-Mikke, Anna German, Bartosz Obuchowski, Piotr Machalica, Robert Leszczyński, George Harrison, Andrzej Piaseczny, Paulina Krupińska, Piotr Wiwczarek, Norbi, Reni Jusis, Zbigniew Wodecki, Ryszard Makowski, Ryszard Rynkowski, Krzysztof Rutkowski, Marek Włodarczyk, Magdalena Gessler, Katarzyna Zielińska, Katarzyna Cichopek, Tommy Lee Jones, Aleksandra Szwed, Andrzej Grabowski, Czesław Mozil, Hanna Lis, Agnieszka Kaczorowska, Joanna Krupa, Olga Bołądź, Tomasz Zimoch, Piotr Rogucki, Szymon Hołownia, Joanna Senyszyn, Natalia Lesz, Anna Wendzikowska, Muniek Staszczyk, Kamil Bednarek, Rafał Bryndal, Grubson, Björk, 50 cent
Znane dziewiątki : Elvis Presley, Bob Marley, Curt Cobain, Justin Bieber, Dawid Kwiatkowski, Adele, Anna Dereszowska, Maja Sablewska, Anna Przybylska, Jarosław Bieniuk, Prince, Piotr Rubik, Artur Żmijewski, Janusz Gajos, Jan Kulczyk, Małgorzata Socha, Joan Jett, Andrea Bocelli, Tatiana Okupnik, Marcin Madox Majewski, Mieczysław Szcześniak, Piotr Kupicha, Jerzy Urban, Bronisław Komorowski, Ewa Kopacz, Agata Kulesza, Joanna Horodyńska, Neale Donald Walsch, Aleksander Kwaśniewski, Tomasz Adamek, Piotr Kraśko, Vince Neil, Brian Johnson, Cher, Whitney Houston, Ricky Martin, Robert Górski, Rowan Atkinson, bracia Mroczek, Ania Dąbrowska, Tomasz Oświeciński, Krzysztof Zalewski, Gracjan Roztocki, Magda Femme, Blowek, Anna Starmach, Tomasz Karolak, Robert Moskwa, Michał Materla, Eryk Lubos, Magdalena Schejbal, Sławomir Orzechowski, Krzysztof Zanussi, Stan Borys, Jim Carrey.
Znane jedenastki : Barack Obama, Jennifer Lopez, Michał Szpak, Anna Grodzka, Janusz Palikot, Alicja Bachleda-Curuś, Natalia Kukulska, Maria Sadowska, Edith Piaf, Joanna Moro, Jacek Kaczmarski, Jan Nowicki, Pharrell Williams, Adam Michnik, Borys Szyc, Andrzej Lepper, Bracia Kaczyńscy, Kuba Wojewódzki, Anna Mucha, Gene Simmons, Ace Frehley, Madonna, Beata Pawlikowska, Katarzyna Nosowska, Maria Peszek, Margaret, Julia Kuczyńska, Stuu, Marek Niedźwiecki, Honorata Skarbek, Sylwia Grzeszczak, Katarzyna Bujakiewicz, Tomasz Jacyków, Justyna Steczkowska, Łukasz Płoszajski, Katarzyna Cerekwicka, Mariah Carey.
Znane dwudziestki dwójki : Paweł Królikowski, Tommy Lee, Demi Moore, Dorota Wellman, Dariusz Kozakiewicz, Dariusz Mioduski, Iwona Pawlowicz, Artur Boruc, Stanisław August Poniatowski, Anna Jantar, Susan Boyle
Znane trzydziestki trójki : Slash, Donatan, Ewa Farna, Grzegorz Napieralski, Lisa Ann, Ewelina Lisowska, Magdalena Ogórek, Mariusz Pudzianowski, Kamil Durczok, Iwona Węgrowska, Filip Chajzer, Beata Tadla, Sebastian Karpiel-Bułecka, Bartosz Kapustka, Mamed Chalidow, Helena Vondrackova, Mela Koteluk, Salma Hayek, Łukasz Jakóbiak, Piotr Żyła, Ewelina Flinta, Olaf Lubaszenko, Małgorzata Walewska, Steven Tyler
Znane czterdziestki czwórki : Marcin Bosak, Stefano Terrazino (Z pewnością jest więcej, ja jednak natrafiłem tylko na takie)
Kolejność jest przypadkowa. Jeśli popełniłem jakie