Dodaj do ulubionych

nowa firma data

01.12.16, 20:22
witam ,dawno tutaj nie byłam ale Panie Januszu potrzebuje porady nowa firma nazwa 3 spól i 3 samogł dają wibracje 8 ...data załozenia to 2 razem daje to jedynke ( jest to spólka) prosze dac znac czy ok z ta data ....profil sprzedaz .... slicznie prosze odpowiedz
Obserwuj wątek
    • mila1021 Re: nowa firma data 01.12.16, 21:28
      pomylilam sie nazwa firmy d-1,e-1,a-1n-1,y-1,m-1 w sumie 6 liter ja widze 3 spólgłoski i 3 samo ale moze sie myle
    • mila1021 Re: nowa firma data 01.12.16, 21:30
      d-1,e-1,a-1,n-1,y-1,m-1 /data zalozenia ma byc 8.02.2017
      • teresa.numerolog Re: nowa firma data 02.12.16, 10:24
        W dacie 8.12.2017 występują tendencje niesprzyjające żadnej firmie:
        ... wg metody analizującej daty na przestrzeni lat → zwłaszcza przez pierwsze ok. 5 lat, a później na zasadzie sinusoidy (raz lepiej, a raz gorzej),
        ... wg innej metody → występują tendencje destabilizujące,
        ... wg „piramidki” → występują tendencje destabilizujące z elementami jakichś walk, w tym być może - między innymi - walk o charakterze społecznym/urzędowym/prawnym/itp.
        • mila1021 Re: nowa firma data 10.12.16, 21:38
          8.02.2017 wink nie grudzień , mam pytanie nazwa to 8 ale jak dodam sp.z.oo to 9 ; ( co jest najważniejsze ? I co z ta data ?
          • teresa.numerolog Re: nowa firma data 11.12.16, 04:23
            Opis dotyczy daty 8.02.2017 sad

Najbardziej korzystna data założenia firmy (bo nie ma idealnej) powinna w miarę możliwości współgrać z priorytetami misji/wizji firmy oraz powinna w miarę możliwości współgrać - lub co najmniej nie pozostawać w zdecydowanej sprzeczności - z datami urodzenia właścicieli firmy (podobnie jak data ślubu powinna w miarę możliwości współgrać z datami urodzenia małżonków).
            • mila1021 Re: nowa firma data 19.12.16, 16:18
              Pani Tereso nazwa wibruje 8 data zalozenia 2 ( podobno dobra dla spólek) daje to 1
              społka ..sprzedaz,handel ... moze Pani cos wiecej rzec ? rzucic swoim okiem wink
              • teresa.numerolog Re: nowa firma data 19.12.16, 17:16
                Milo1021, jeśli chcesz, bym „coś więcej rzekła”, to proszę podaj daty urodzenia i płeć osób prowadzących spółkę oraz priorytety misji/wizji spółki („sprzedaż, handel” - to za mało...), a także kilka propozycji dat założenia firmy innych niż 8.02.2017.
                • mila1021 Re: nowa firma data 23.12.16, 17:27
                  W spółce będą 4 osoby 9.06.77 to 3 , 26.03.74 to 5 ,7.02.61 to 8 i ja 25.11.72 daje 1 .... tylko ze w spółce będzie osoba 29.03.73 ( tymczasowo ) do października od tego miesiąca wchodzi jako prezes ta 8 my będziemy w cieniu nawet na papierze raczej nie ... daty nie ma określonego czasu porostu nazwa wibruje 8 i pomyśleliśmy ze dobrze dobrać 2 jako otwarcie czy liczymy nazwę z dodatkiem sp.zoo czy sama nazwę ? Obrót wyrobamimedycznymi
                  • teresa.numerolog Re: nowa firma data 23.12.16, 21:46
                    Milo1021, proszę podaj płeć osób. Czy osoba ur. 29.03.73 do października będzie prezesem? A jeśli nie ona, to kto?
                    Co to znaczy: "my będziemy w cieniu nawet na papierze raczej nie ... daty nie ma określonego czasu porostu"?
                    "Obrót wyrobami medycznymi" - to też za mało informacji. Proszę podaj priorytety misji/wizji firmy.
                    Milo1021, nt. nazw nie wypowiadam się - wypowiadam się tylko nt. dat.
                    Odpowiem po Świętach.

Wesołych Świąt!
                    • mila1021 Re: nowa firma data 25.12.16, 19:49
                      witaj,
                      sami M czyli-3,5 i 8 ,ja -1 jestem K
                      Prezes 29.03.73 to Ki bedzie do pazdziernikiem Prezes poniewaz 8 ma lojalke i nie moze crying pozniej bedzie On od XI ... to ma byc firma handlująca suplementami diety,lekami bedziemy zlecac produkcje dla siebie innym . co to znaczy w cieniu.?.. po prostu udziałowcy ale nie na papierze raczej... wiem ze 8 ma teraz 9 rok....
                      • teresa.numerolog Re: nowa firma data 28.12.16, 12:39
                        Milo, niezależnie od jakiejkolwiek daty założenia firmy: w zespole 4.osobowym z tymczasową (do X 2017) prezeską ur. 29.03.1973, może wiele spraw układać się bardziej przejrzyście i spokojnie niż w zespole 4.osobowym z późniejszym (od XI 2017) prezesem ur. 7.02.1961.
                        Tymczasowa prezeska obecnie ma bowiem dużą siłę przebicia – i w Waszym potencjalnym zespole pracowniczym i ogólnie w społeczeństwie. Z automatu wiadomo będzie „kto rządzi” w Waszej firmie. Co najwyżej pozostała trójka Waszego potencjalnego zespołu może czasami chcieć nieco Nią manipulować, zwłaszcza Pan ur. 9.06.1977.
                        Natomiast relacje późniejszego prezesa z Panem ur. 9.06.1977 i z Panem ur. 26.03.1974 mogą przebiegać dużo mniej spokojnie i z niejednoznaczną kwestią „kto tu rządzi?”. Panowie mogą nie zawsze liczyć się ze zdaniami/opiniami/decyzjami prezesa (czyli mogą chcieć przeforsowywać swoje racje/decyzje i/lub mogą chcieć „po swojemu” wdrażać nowego prezesa w swoje doświadczenia zdobyte w czasie 9.miesięcznego funkcjonowania firmy, itp.), + na styku „każdy z Panów i prezes” może czasami iskrzyć, + na styku „każdy z Panów i prezes” może dochodzić nierzadko do niekoniecznie małych manipulacji.
                        Ty, Milo, prawdopodobnie możesz stać jakby nieco na uboczu zespołu pracowniczego, na uboczu niejednoznacznych i niespokojnych relacji Panów i prezesa, itp., itd.
                        A od ok. 49.roku życia prawdopodobnie zaczniesz odczuwać chęć i możliwości wybijania się na jakiegoś rodzaju własną niepodległość/niezależność, na osobiste/zawodowe/inne sukcesy, itp.

Milo, z powyższych względów być może należałoby potraktować sytuację w firmie dwuetapowo: z jedną datą - założenia firmy - na okres prezesowania tymczasowej prezeski, i z drugą datą – przeorganizowania firmy (jako ponownego→? założenia firmy na zupełnie nowych warunkach) – na okres prezesowania późniejszego prezesa.

W proponowanej przez Ciebie dacie założenia firmy - 8.02.2017 - występują tendencje niesprzyjające żadnej firmie oraz niesprzyjające Waszemu potencjalnemu zespołowi (z wyjątkiem Pana ur. 9.06.1977, który być może obecnie kładzie większy nacisk na sprawy niezwiązane z Waszą firmą, np. na sprawy osobiste i/lub inne zawodowe).

Milo, można byłoby rozważyć np. dwie daty założenia firmy (lub oczywiście inne):
                        - data 9.02.2017 – ogólnie sprzyjająca przez ponad 8 lat (czyli – w porównaniu z innymi datami – bardzo długo), a później „w kratkę”,
                        - data 6.02.2017 – ogólnie sprzyjająca przez ponad 3 lata, a później „w kratkę”.
                        Obie daty, poza tym że na początku mogą ogólnie bardziej sprzyjać firmom niż niesprzyjająca (głównie niesprzyjająca stabilizacji firm) data 8.02.2017, to generalnie mogą też bardziej sprzyjać komunikacji międzyludzkiej (w zespole pracowniczym + na styku z kontrahentami/klientami) i leczeniu/medycynie, + mają mniej niż data 8.02.2017 tendencji destabilizujących (z elementami jakichś walk np. o charakterze społecznym/urzędowym/prawnym/itp.).

Milo, jeśli miałabyś pytania/wątpliwości, to postaram się odpowiedzieć – ale bardzo proszę napisz tak, bym odczytała i tekst i Twoje intencje smile

Pozdrawiam – Teresa
                        • mila1021 Re: nowa firma data 28.12.16, 20:16
                          Ślicznie dziękuję !!! Tereso czy 9.02 nie będzie zły biorąc pod uwagę ze to piątek i 9 podobno nie fajna ? A i jest nas 4 + pani prezes wink (tymczasowa)
                          Oj jeżeli chodzi o mnie 25.11 to rok 2015 miałam taki ze lepiej nie mówić wszystko czego nie dotknęłam do du... ; ( mówisz ze za 5 lat coś znowu się zmieni ?... wiesz teraz w ta firme oczywiście ze ci zaufam i 9.02 będzie ok (chyba że widzisz inne daty jeszcze lepsze nawet marzec ) włożę wszystko co mam .....wiem ze nie czytasz przyszłości ale.... mam nadzieje ze czujesz fundament ????co do prezes tymczasowej ona tylko robi przysługę. .. czy coś więcej na temat daty 25.11.72 ?
                          • teresa.numerolog Re: nowa firma data 28.12.16, 22:40
                            Milo, zanim odpowiem na Twoje pytania, proszę odpowiedz na moje pytanie:
                            czy od początku działalności firmy, do X 2017, późniejszy prezes będzie z Wami pracować jako nie-prezes + czy realnie w tym okresie będzie przebywał w firmie, czy realnie w tym okresie będzie wpływał na decyzje podejmowane w firmie, itp., itd.? Jeśli tak, to zmieniłaby się moja wcześniejsza interpretacja, bowiem m.in. konflikty mogłyby pojawić się wcześniej niż napisałam, a także mogłaby zmienić się proponowana data założenia firmy.
                            • teresa.numerolog Re: nowa firma data 29.12.16, 18:08
                              Milo, 9 lutego 2017 to czwartek.
                              9-ki w sprawach medycznych są OK.

Milo, być może nie chcesz/możesz odpowiedzieć na moje pytanie dot. obecności prezesa w firmie w początkowym okresie do X 2017. Jeśli prezes faktycznie chciałby mieć wpływ na decyzje podejmowane w firmie w tym okresie, to okres prezesowania prezeski nie byłby tak przejrzysty i spokojny, jak wcześniej napisałam.

Milo, w lutym i marcu 2017 trudno o jednoznacznie optymalną datę założenia Waszej firmy dla Waszego zespołu pracowniczego - m.in. dlatego że generalnie bardzo trudno o optymalną datę założenia firmy, o optymalną datę ślubu, itd. ...
                              Z dwóch dat – 6 lutego i 9 lutego – w okresie ok. 3,5.letnim chyba lepiej mogłaby się sprawdzić data 6 lutego (jest bardziej „konkretna”/sprawcza, jest mniej przegadana/emocjonalna, itp.).
                              W okresie ok. 3,5.letnim mogłaby się też w miarę sprawdzić data 2 marca 2017.

Milo, to najistotniejsze wnioski z analizy Twojej daty urodzenia.

- 1/ Posiadasz ponadprzeciętne zdolności do prowadzenia własnej działalności gospodarczej, ale – uwaga – w każdej firmie (zakładanej/własnej/jakiejkolwiek) i w życiu pozazawodowym najlepiej byłoby postępować wyłącznie zgodnie z prawem, zasadami społecznymi, najlepiej byłoby nawet nie przechodzić na czerwonych światłach, itp., itd., a także najlepiej byłoby na bieżąco, w maksymalnym zakresie, zgłębiać przepisy prawa.

- 2/ Bądź ostrożna w relacjach z ludźmi mających większe od Twoich, zdolności manipulacyjne, również w obecnie zakładanej firmie - z uwagi na tendencje wstępujące w Twojej dacie urodzenia:
                              … tendencje do niemaksymalnych zdolności manipulacyjnych,
                              … tendencje do nie zawsze realistycznego postrzegania sytuacji/ludzi/świata, do łatwowierności, itp.,
                              … tendencje do przyciągania/współtworzenia/tworzenia nietypowych/dziwnych sytuacji i do przyciągania nietypowych/dziwnych ludzi.
                              Milo, napisałaś: „włożę wszystko co mam”. Milo, a może dodatkowo sprawdziłabyś swoje - te i inne – zamiary, u poważnego Astrologa? Chociażby z uwagi na to, co napisałam wcześniej: „Ty, Milo, prawdopodobnie możesz stać jakby nieco na uboczu zespołu pracowniczego, na uboczu niejednoznacznych i niespokojnych relacji Panów i prezesa, itp., itd. A od ok. 49.roku życia prawdopodobnie zaczniesz odczuwać chęć i możliwości wybijania się na jakiegoś rodzaju własną niepodległość/niezależność, na osobiste/zawodowe/inne sukcesy, itp.”. ← Tu można się domyślać, że skoro zaczniesz odczuwać chęć (…) wybijania się (…), to wcześniej mogą zaistnieć ku temu powody – zawodowe/osobiste, niekoniecznie pomyślne...

- 3/ Dbaj na bieżąco o dokładne diagnozowanie (np. hormony; krążenie płynów – m.in. w głowie; głowa; oczy/wzrok; serce; stawy/biodra i aparat ruchu; trawienie) u najlepszych specjalistów – nawet kilku z tej samej dziedziny, + dbaj o co najmniej dobre/miłe relacje z przedstawicielami służby zdrowia.
                              [Nt. zdrowia/diagnostyki osób z 11-tką/11-tkami, w powiązaniu z 19-tką/19-tkami i/lub negatywnymi 5-kami, szerzej napiszę jutro na moim blogu: numerter.blogspot.com ]

- 4/ Staraj się przeciwdziałać tendencji do urazowości.

Pozdrawiam – Teresa
                              • mila1021 Re: nowa firma data 30.12.16, 19:23
                                Jesteś kochana... dziękuję z całego serca za interpretacje ...
                                1. To nie ze nie chce powiedzieć ...prezes będzie ur 7.02 ale to spółka gdzie będziemy mieli 4 równe udziały ... nie będzie rządów ... on po prostu się zna dostawców ...
                                2. Jeżeli chodzi o mnie rozumiem ze 49 to wchodzę w nowy cykl ? Nie znam się na tym ale... mój najbliższy przyjaciel to ten 26.03.74 ale to dobry człowiek. ..
                                Tereso idę za ciosem czyli 9.02... dzięki jeszcze raz...
                                Czy dasz rade opisać mojego męża 24.06.72 coś mu szczęścia brakuje i syna 19.07.94 on szuka swego miejsca w życiu ... śliczne dziękuję jeszcze raz
                              • mila1021 Re: nowa firma data 30.12.16, 19:27
                                Jeżeli można przejdźmy na emaile judyta180@onet.pl
                              • cisza04 Re: nowa firma data 14.07.17, 17:06
                                Dzień dobry .
                                A ja mam także pytanie dot.firmy. Moja firma istnieje od 04.11.2014 co daje 13 ;-P (nie przerażało mnie ,bo sumuje się do 4) ale zmieniam nazwę i nowa będzie dawała zarówno z imieniem i nazwiskiem jak i ta funkcjonująca na reklamie cyfrę 3. To gastronomia(kuchnia domowa,jedzenie na wagę). Jedyne co mnie trochę stresuje, to rok osobisty (dzień,miesiąc urodzenia + rok bieżący), bo daje mi 9 ,czyli kończący.. Mam świetne miejsce na taką działalność, niezłe pomysły i wiarę w sukces.. czy to może być za mało? Szczerze mówiąc ,nie mogę czekać aż zacznie się nowy rok osobisty. (data właściciela 08.09.1969) Jak Pani myśli ? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdr.
                                • teresa.numerolog Re: nowa firma data 14.07.17, 23:14
                                  Dzień dobry,
                                  niestety, stosuję inne metody.
                                  Może ktoś inny wypowie się nt. Pani wniosków...

Wg metod, którymi się posługuję, na podstawie tylko powyższych dwóch dat, mogę wyciągnąć następujące wnioski:

- Wg jednej z metod → data 4.11.2014 i data 8.09.1969 są ze sobą silnie powiązane – jakby były z jednej rodziny smile , co nie zawsze, jak to w rodzinie, może wychodzić na dobre...

- Jeśli firma w nowym miejscu, z nową nazwą, itd., byłaby oficjalnie tą samą firmą istniejącą od 4.11.2014, to wpływ daty 4.11.2014 na funkcjonowanie firmy zacząłby polepszać się (nieco polepszać się, ale w sposób odczuwalny) za ok. rok, czyli od ok. połowy 2018.
                                  Ale – wg Numerologii – to nie musi oznaczać, że od ok. połowy 2018 przez najbliższe lata bezpośredni i/lub pośredni wpływ tej daty na datę urodzenia 8.09.1969 będzie wyłącznie pozytywny. ← Ten wniosek może (na logikę) sugerować, by w „nowym” okresie funkcjonowania firmy nie zaniedbywać innych sfer życia (na podstawie daty urodzenia → np. spraw rodzinnych).

Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka