Dodaj do ulubionych

Pytanie do Pani Teresy

08.04.18, 22:33
Dobry wieczór,

Od jakiegoś czasu spokoju nie daje mi jedna kwestia - miałam przyjemność spotkania z numerologiem (sama w tym temacie wiem niewiele). Jestem numerologiczna 9 I już niejednokrotnie usłyszałam, że w moim przypadku małżeństwo jest najgorsza rzeczą jaką mogłabym zrobić - ostatecznie jednak nigdy nie wpadłam na pomysł, aby zapytać dlaczego. Tym razem w końcu zapytałam. W odpowiedzi usłyszałam, że jeżeli numerologiczna 9 nie wyjdzie za maz/nie ozeni się do 21 roku życia, konsekwencja ślubu jest albo ciężka choroba małżonka, jego śmierć albo "paskudny" rozwód i choćby nie wiem jak 9 by się starała, "przeskoczyc" się tego nie da. I tutaj moje pytanie.. czy faktycznie się nie da?

Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: Pytanie do Pani Teresy 09.04.18, 08:07
      Dzień dobry Pani,
      moja Mama była "numerologiczną 9-ką", wyszła za mąż przed 30-tką, miała 2.dzieci i Męża, którego można życzyć każdej kobiecie, + zmarła przed Mężem. Oczywiście, jakiś problem w rodzinie musi być, więc w naszej Rodzinie był problem z chorą Mamą Mamy, którą opiekowała się moja Mama przez wiele lat (dlatego moja Mama nie mogła pracować zawodowo, i dlatego 5-kowy Mąż 9-kowej Mamy finansował całą Rodzinę, w tym swoją Teściową).
      Piszę o tym dlatego, by zaprzeczyć teorii, którą ktoś kiedyś Panią zdołował.

Aby w interpretacji numerologicznej być maksymalnie precyzyjnym, należy brać pod uwagę wszystkie wibracje dat urodzenia.
      O tym szerzej na moim blogu, m.in. tutaj:
      ... numerter.blogspot.com/2016/11/data-urodzenia-ktora-liczba-jest.html
      ... numerter.blogspot.com/2017/02/11-relacja-dwojga-osob-czy-warto-ja.html

Pozdrawiam Panią serdecznie,
      Teresa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka