Dodaj do ulubionych

Nowa firma a numerologia - proszę o pomoc

28.05.18, 21:56
Witam,
Chciałam się dowiedzieć wszystkiego co może mi być pomocne przy zakładaniu własnej 1-os. działalności gospodarczej. Firmę muszę założyć najpóźniej do 6.06.2018. Kiedy dokładnie powinnam ją zarejestrować i rozpocząć działalność, żeby wszystko miało szanse powodzenia i rozwoju. Firma będzie sklepem internetowym z ozdobami imprezowymi. Jaki numer powinna mieć nazwa? Kiedy powinnam zacząć ją promować itd.
Dodam, że jestem numerologiczną ósemką (ta liczba wychodzi mi po dodaniu cyfr z daty urodzenia 9+8+1+9+8+0 = 17 = 8.
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i pomoc.
Obserwuj wątek
    • gos80 Re: Nowa firma a numerologia - proszę o pomoc 28.05.18, 22:18
      Dodatkowo dodam, że moje imię ma 6 spółgłosek i 4 samogłoski a liczba po dodaniu cyfr z imienia to 6 a z nazwiska 7.
      • janus50 Re: Nowa firma a numerologia - proszę o pomoc 29.05.18, 20:29
        To zbyt ogólnikowe, nie da się rozsądnie odpowiedzieć w oparciu o takie dane.
        Pozdrawiam
    • gos80 Re: Nowa firma a numerologia - proszę o pomoc 29.05.18, 15:03
      Panie Januszu czy jest Pan tutaj i może mi pomóc, bardzo proszę smile bo już to dość pilna sprawa
    • janus50 Re: Nowa firma a numerologia - proszę o pomoc 29.05.18, 20:27
      Witaj
      Odpowiadam na twoje pytania:
      Najkorzystniejsza data dla powołania firmy to dzień uniwersalny sumujący się do 1, 3 albo 8. Podobnie z nazwą firmy. Jako że ma być to sklep internetowy nawiązujący do kontaktów społecznych (imprezy), idealną wydaje się trójka, która patronuje właśnie komunikacji międzyludzkiej.
      Jednak to wszystko nie jest takie proste, gdyż trudno jest powiązać korzystną datę i korzystną nazwę tak, by dały korzystne przeznaczenie, czyli sumę daty i nazwy.
      Ponadto należy sprawdzić czy w planowanym okresie nie będzie retrogradacji Merkurego, gdyż rozpoczynanie projektów w tym okresie jest bardzo niekorzystne.
      Należy także sprawdzić twoje ustawienie osobiste - rok, miesiąc, dzień osobisty, lata pustki.
      Nie da się tego rzetelnie zrobić tutaj.
      Powinnaś zgłosić się do numerologa, który także jest dobrze zaznajomiony z astrologią i ma doświadczenie w ustawianiu firm. Nie jest to pracochłonne więc zwykle można otrzymać dość szybko ustawienie.
      Z mojej strony mogę polecić Panią Iwonę z Bydgoszczy, której bardzo ufam i znam od wielu lat. Kontakt znajdziesz na stronie numerologia.net.pl
      Pozdrawiam
      • janus50 Re: Nowa firma a numerologia - proszę o pomoc 31.05.18, 21:24
        Stara karmiczna reguła: Co dajesz to dostajesz. Zawsze pamiętajmy o tym, pamiętajmy o dziękuję... Nie miej pretensji do losu, że ci rzuca kłody pod nogi, kiedy nie umiesz docenić tego co inni robią dla ciebie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka