Dodaj do ulubionych

Prośba do Pani Teresy

06.05.19, 00:35
Dzień dobry,
Chciałabym prosić o wskazówki w sprawie kariery zawodowej. Poszukuję pracy i ostatnio dostałam propozycję, która wydaje się być tym, czego szukam od dłuższego czasu. Teoretycznie wszystko powinno być "w porządku", ponieważ propozycja pochodzi od osoby, którą znam, ale od początku mam pewne przeczucie, które mówi mi, że nie byłaby to dobra decyzja. W przypadku poprzedniej pracy miałam podobne przeczucie, które zignorowałam i które już po pierwszym dniu okazało się słuszne.
Jakie są tendencje w moim życiu? Czy jest to dobry czas na większe zmiany, ważne decyzje i rozpoczynanie czegoś nowego?
Dodam, że z początkiem lipca planuję przeprowadzkę.

Moja data urodzenia to 01.09.1990.

Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,
Ewa
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 06.05.19, 09:02
      Dzień dobry Pani Ewo,

proszę podać daty dotyczące propozycji pracy.

Czy nowa praca nie będzie stać w sprzeczności z lipcową przeprowadzką?

Pozdrawiam,
      Teresa
      • e.w.a0109 Re: Prośba do Pani Teresy 06.05.19, 11:11
        Pierwsza luźna propozycja to 22.11.2018 i ostatnio 29.04.2019.
        Praca jest w mieście do którego się przeprowadzam, ale sama przeprowadzka była zaplanowana już wcześniej i nie w związku z tą propozycją.

Dziękuję za odpowiedź.
        • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 06.05.19, 20:04
          Dobry wieczór Pani Ewo,

na podstawie Pani daty ur. oraz dwóch dat propozycji pracy (ale, niestety, bez innych dat, np. bez daty rejestracji firmy, bez dat ur. szefów i ważnych współpracowników, itd.):

.. 1) Można poważnie zastanowić się nad propozycją pracy, ale – wg pow. trzech dat – tylko do max. ok. 2022-2023 (później obie daty dot. propozycji pracy mogłyby wejść z Pani datą ur. na ścieżkę kolizyjną wink ).

.. 2) Przyjmując omawianą propozycję pracy dobrze byłoby zwracać uwagę na tendencje występujące w trzech datach:
          …. a) Tendencje występujące w dacie 22.11.2018 i (ze znacznie mniejszą siłą) w dacie 29.04.2019 → do problemów w komunikacji/współpracy z kobietami, + do nieporozumień (w komunikacji/współpracy z kobietami) takich „nie wiadomo skąd”, „bez niczyjej winy”, „jakby z powietrza”, „nie wiadomo o co i po co”, itp., w powiązaniu z tendencjami występującymi w Pani dacie ur. do czasami emocjonalnych/impulsywnych/walecznych/itp. działań/zachowań/decyzji/opinii/ocen/słów + do czasami inteligentnych/celnych/krytycznych(ew.raniących) opinii/ocen/słów.
          …. b) Tendencje występujące w datach: 22.11.2018 i 29.04.2019 → do manipulacji/sprytu, silniejsze niż w Pani dacie ur.
          …. c) Tendencje występujące w dacie 22.11.2018 → do działań/zachowań/itd.
          czasami niezgodnych z zasadami/normami/etyką/prawem.
          …. d) Tendencje występujące w trzech datach → do potrzeby znajomości przepisów prawa i do ew. potrzeby asekuracji w celu późniejszej optymalnej/sprawnej obrony swoich praw (pracowniczych/osobistych/innych).

„Czy jest to dobry czas na większe zmiany, ważne decyzje i rozpoczynanie czegoś nowego?”
          -
          • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 07.05.19, 07:07
            Dzień dobry Pani Ewo,

to ostatni punkt:

-
            • e.w.a0109 Re: Prośba do Pani Teresy 12.05.19, 17:32
              Bardzo dziękuję za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka