25.12.05, 21:52
17.02.1983 chcialbym znać odpowiedzi na takie jesli można-kiedy mnie czekają
podróże, przeprowadzka do wymarzonego domu, spełniania marzeń, czy powinienem
szukac milosci czy raczej czekać, az znajdzie mnie...

z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • marvis_cam Re: Moja data 26.12.05, 11:12
      podaj imie i litere pierwszą nazwiska
      • adi233 Re: Moja data 26.12.05, 11:59
        Imie Adrian pierwsza litera nazwiska-D
        • marvis_cam Re: Moja data 26.12.05, 21:09
          masz silny charakter. jesteś budowniczym i masz wielkie zdolnosci w sferze
          kreowania materii. zanim pomyslisz zastanów sie dwa razy, by komuś nie
          wyrzadzić krzywdy. jesteś jeszcze młody więc całe zycie przed toba, wysoko
          zajdziesz - w dużej mierze dzięki wpływowym osobistościom. wygląda na to że
          przed toba świat polityki lub nauki - w tym będa podróże, związane z twoją
          pracą. punktem kulminacyjnym bedzie wiek 29 lat, od tego momentu twoja osoba
          bedzie rozpoznawalna w spoleczenstwie. za tym pójdą pieniądze, ale pamietaj,
          żeby pomagać innym - bo pieniądze te możesz opłacić własnym cierpieniem.
          co do kobiety, jesli jej jeszcze nie spotkałeś, nie martw się - do końca życia
          masz czas wink
          ale spokojnie, w nastepnym roku jesli jakąs spotkasz, to jeszcze nie bedzie ta.
          za 1,5 roku do 3 znajdziesz ją, najprawdopodobniej bedzie pochodziła ze sfery
          twoich zainteresowań zawodowych. bedzie twoim najlepszym partnerem w tym czym
          się bedziesz zajmował zawodowo, bedzie uzupełniała tą sfere w której
          jesteś "słaby".
          ale czy tak bedzie?
          ty jesteś panem swojego losu
          to ty decydujesz
          pozdrawiam
          • adi233 Re: Moja data 26.12.05, 22:53
            Dzięki marvis i jata. Trochę sie znam na numerologii, ale raczej w podstawowej
            wiedzy, a nie zaawansowanej wink.Co do moich zainteresowań to wole zajmować sie
            sportem i muzyką niz polityką i nauką, ale nieraz sie tak odczytuje. dzięki
    • yata1 Re: Moja data 26.12.05, 22:11
      Z dnia urodzenia 17
      Wysokie aspiracje i szczere pragnienie rozwoju, samodoskonalenia. sciśle
      określone i praktyczne cele. Hojność, ciepło. Gwałtowne i bogate usposobienia.

Ryzyko rozkojarzenia, roztrzepania, kłopoty z zarządzaniem finansami i dobrami
      materialnymi.

Droga życia 4
      1+7+2+1+9+8+3=31=4

Spełnienie w pracy
      +Zdolność do wysiłku , wytrwałość, regularność
      +Rczej powolny, ale solidny i bezpieczny rozwój
      +Niewiele pomocy z zewnątrz, czas jednak zrekompensuje wysiłek i cierpienie.
      + Dążenie do równowagi w każdej dziedzinie, także w rodzinie

-Ryzyko zbyt ograniczonych pogladów, zbyt zawzięty charakter.
      -Skrępowanie i czasem zaniedbania, co moze mieć poważne konsekwencje.

Z ksiażki NUMEROLOGIA J.D. Fermier

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka