adi233 25.12.05, 21:52 17.02.1983 chcialbym znać odpowiedzi na takie jesli można-kiedy mnie czekają podróże, przeprowadzka do wymarzonego domu, spełniania marzeń, czy powinienem szukac milosci czy raczej czekać, az znajdzie mnie... z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marvis_cam Re: Moja data 26.12.05, 21:09 masz silny charakter. jesteś budowniczym i masz wielkie zdolnosci w sferze kreowania materii. zanim pomyslisz zastanów sie dwa razy, by komuś nie wyrzadzić krzywdy. jesteś jeszcze młody więc całe zycie przed toba, wysoko zajdziesz - w dużej mierze dzięki wpływowym osobistościom. wygląda na to że przed toba świat polityki lub nauki - w tym będa podróże, związane z twoją pracą. punktem kulminacyjnym bedzie wiek 29 lat, od tego momentu twoja osoba bedzie rozpoznawalna w spoleczenstwie. za tym pójdą pieniądze, ale pamietaj, żeby pomagać innym - bo pieniądze te możesz opłacić własnym cierpieniem. co do kobiety, jesli jej jeszcze nie spotkałeś, nie martw się - do końca życia masz czas ale spokojnie, w nastepnym roku jesli jakąs spotkasz, to jeszcze nie bedzie ta. za 1,5 roku do 3 znajdziesz ją, najprawdopodobniej bedzie pochodziła ze sfery twoich zainteresowań zawodowych. bedzie twoim najlepszym partnerem w tym czym się bedziesz zajmował zawodowo, bedzie uzupełniała tą sfere w której jesteś "słaby". ale czy tak bedzie? ty jesteś panem swojego losu to ty decydujesz pozdrawiam Odpowiedz Link
adi233 Re: Moja data 26.12.05, 22:53 Dzięki marvis i jata. Trochę sie znam na numerologii, ale raczej w podstawowej wiedzy, a nie zaawansowanej .Co do moich zainteresowań to wole zajmować sie sportem i muzyką niz polityką i nauką, ale nieraz sie tak odczytuje. dzięki Odpowiedz Link
yata1 Re: Moja data 26.12.05, 22:11 Z dnia urodzenia 17 Wysokie aspiracje i szczere pragnienie rozwoju, samodoskonalenia. sciśle określone i praktyczne cele. Hojność, ciepło. Gwałtowne i bogate usposobienia. Ryzyko rozkojarzenia, roztrzepania, kłopoty z zarządzaniem finansami i dobrami materialnymi. Droga życia 4 1+7+2+1+9+8+3=31=4 Spełnienie w pracy +Zdolność do wysiłku , wytrwałość, regularność +Rczej powolny, ale solidny i bezpieczny rozwój +Niewiele pomocy z zewnątrz, czas jednak zrekompensuje wysiłek i cierpienie. + Dążenie do równowagi w każdej dziedzinie, także w rodzinie -Ryzyko zbyt ograniczonych pogladów, zbyt zawzięty charakter. -Skrępowanie i czasem zaniedbania, co moze mieć poważne konsekwencje. Z ksiażki NUMEROLOGIA J.D. Fermier Odpowiedz Link