roberts15 18.01.06, 22:10 Moja data ur.10.06.1983r. Mam na imię Grażyna. Od dawna nie układa mi się w sferze uczuć, chciałabym wiedzieć kiedy znajdę swoją drugą połówkę, a może już ją mam, ale o tym nie wiem. Proszę o odpowiedź pana Janusza!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djdantii Re: Uczucia 19.01.06, 13:31 Witam! Co prawda nie mam na imię Janusz , ale pozwolę sobie udzielić odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytanie... Tak więc , jeśli chodzi o sferę uczuć , musisz jeszcze poczekać , bo dopiero w drugiej połowie roku pojawi się mężczyzna ze znaków ognistych... Twoja samotność się skończy , mam wrażenie , że poznasz tego człowieka w drodze , nie wiem , może jakiś wyjazd, czy cos w tym stylu , poprostu gdy będziesz w ruchu.. Pozdrawiam Rafał Odpowiedz Link
janus50 Re: Uczucia 19.01.06, 14:25 Drogi Rafale, byłbym bardzo wdzięczy gdybyś mógł podawać podstawę do wniosków które wysnówasz, bo tak do końca nie wiadomo czy to z fusów, czy z chmur czy też numerologia.. Dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link
djdantii Re: Uczucia 19.01.06, 16:37 Drogi Januszu Zgodnie z Twoją prośbę podaję podstawę: Numerologia i Tarot. Numerologia - do ogólnego zarysu sytuacji , oraz określenia czasu , natomiast kartami Tarota wnikam w szczegóły , że tak powiem.. Myślę , że wszystko jest już jasne Pozdrawiam Rafał Odpowiedz Link
janus50 Re: Uczucia 19.01.06, 18:10 Dziękuję za szybką odpowiedź, chciałbym jednak prosić o wyliczenia tak jak ja to podaję, ponieważ Twoje różnią się od moich i chcę wiedzieć skąd ta różnica. Pozdrawiam Odpowiedz Link
djdantii Re: Uczucia 19.01.06, 21:13 Oki , obiecuję wyliczenia , ale takim najprostszym przykładem jest wyliczenie roku osobistego , z tego co zauważyłem stosujesz metodę Gladys Lobos , czyli dzień + miesiąc urodzenia + aktualny rok. Ja również wyliczam w ten sposób , ale jako dodatek , głównym sposóbem dla mnie jest : wibracja osobista ( z daty urodzenia) + aktualny rok. Wg. Gladys Lobos rok osobisty rozpoczyna się w dniu urodzin , wg. tej drugiej metody pod koniec września , a według chińskich sposobów pod koniec stycznia.....To wszystko razem pozwala zakreślać dokładniejsze granice czasowe.... Licząc na ciekawą współpracę i wymianę doświadczeń Pozdrawiam Rafał Odpowiedz Link
amatemi Re: Uczucia 20.01.06, 10:52 a z moich obserwacji wynika, ze rok zaczyna sie u kazdego inaczej)) U mnie to sa jakies dwa trzy miesiace przed urodzinami. Warto samemu przeanalizowac kilka lat ze swego zycia aby znalezc ten okres))) Pozdrawiam Was serdecznie amatemi Odpowiedz Link
janus50 Re: Uczucia 19.01.06, 14:55 10-6-1983 dzień urodzenia 10 - jesteś utalentowana, masz wszechstronne uzdolnienia i możesz wykonywać kilka prac naraz. Jesteś typowym wielo etatowcem. Odznaczasz się bardzo silnym charakterem, jesteś zaborcza, emanuje z ciebie siła woli i poczucie własnej wartości. Potrafisz zrealizować wszystko, jeżeli w to wierzysz. Masz talent do handlu. Nie potrafisz za bardzo wziąć odpowiedzialności za dom i rodzinę. z całej daty 1 - Ucz się niezależności od najmłodszych lat. Masz realizować wszystkie swoje projekty do końca sama. Praca twoja nad poszerzaniem wiedzy ma trwać do końca życia. Z ciałem i umysłem rozwijaj sprawy duchowe, inaczej nie będziesz wiedziała, że są na świecie inne wartości. Jesteś urodzonym przywódcą, nie lubisz iść w tłumie. Rysem twojego charakteru jest ambicja. W negatywie możesz się realizować jako upadająca gwiazda lub sfrustrowany dyrektor. Jedynka harmonijna w pozytywie może osiągnąć doskonałe spełnienie życia i doprowadzić do celu innych ludzi w całkiem nowych sferach działania. Uważaj na emocje, jednym uczynkiem niewłaściwym, spowodowanym emocją, możesz przekreślić cały dorobek życia. Prowadź, nie możesz być jedną z tłumu, nie bierz wzorców, idź swoją własną drogą. do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibraci 6 - Ograniczenia i obowiązki związane z domem. Mogą dotyczyć przeżyć moralno-psychicznych związanych z rodzicami. W szczycie tym pragnienie posiadania rodziny jest bardzo wyraźne. W tym cyklu zazwyczaj powstają trwałe związki, małżeństwa, powstaje rodzina. jesnocześnie w pierwszym szczycie o wibracji 7, który potrwa do 35 roku zycia - Bardzo dobry okres do pracy i nauki, analizy, filozofii. Jest to wibracja, która rozwija twoje wewnętrzne pokłady psychiczne. Następuje rozwój osobowości. Niczego nie szukaj dla własnych, egoistycznych celów. Nie wszystko, nad czym pracujesz należy zakończyć. Szczęście, passa przychodzi sama, ucieka, jeśli ją prześladujesz. Miej cierpliwość. Twoja praca powinna być zorganizowana, powinien panować w niej spokój i równowaga. Twoje czarne szczyty: 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Może Pani zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. 2 doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej własnej osoby. Aktualny szczyt 7 w powiązaniu z twoimi czarnymi szczytami powoduje, że nie potrafisz nadać sobie ekspresji lecz trochę się chowasz wewnątrz siebie. W konfrontacji z cyklem 6 może to stwarzać duże spięcia emocjonalne. Jednak powiedzieć muszę, że cykl 6 rzadko bywa pozbawiony związku, tak więc dużo może być prawdy w tym co powiedział Rafał, że już wkrótce znajdziesz swoją połówkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link