18.01.06, 22:10
Moja data ur.10.06.1983r. Mam na imię Grażyna. Od dawna nie układa mi się w
sferze uczuć, chciałabym wiedzieć kiedy znajdę swoją drugą połówkę, a może
już ją mam, ale o tym nie wiem. Proszę o odpowiedź pana Janusza!!!
Obserwuj wątek
    • djdantii Re: Uczucia 19.01.06, 13:31
      Witam!

Co prawda nie mam na imię Janusz , ale pozwolę sobie udzielić odpowiedzi na
      zadane przez Ciebie pytanie...
      Tak więc , jeśli chodzi o sferę uczuć , musisz jeszcze poczekać , bo dopiero w
      drugiej połowie roku pojawi się mężczyzna ze znaków ognistych...
      Twoja samotność się skończy , mam wrażenie , że poznasz tego człowieka w
      drodze , nie wiem , może jakiś wyjazd, czy cos w tym stylu , poprostu gdy
      będziesz w ruchu..

Pozdrawiam

Rafał
      • janus50 Re: Uczucia 19.01.06, 14:25
        Drogi Rafale, byłbym bardzo wdzięczy gdybyś mógł podawać podstawę do wniosków
        które wysnówasz, bo tak do końca nie wiadomo czy to z fusów, czy z chmur czy
        też numerologia.. Dziękuję
        Pozdrawiam
        • djdantii Re: Uczucia 19.01.06, 16:37
          Drogi Januszu
          Zgodnie z Twoją prośbę podaję podstawę: Numerologia i Tarot.
          Numerologia - do ogólnego zarysu sytuacji , oraz określenia czasu , natomiast
          kartami Tarota wnikam w szczegóły , że tak powiem..
          Myślę , że wszystko jest już jasne

Pozdrawiam

Rafał
          • janus50 Re: Uczucia 19.01.06, 18:10
            Dziękuję za szybką odpowiedź, chciałbym jednak prosić o wyliczenia tak jak ja
            to podaję, ponieważ Twoje różnią się od moich i chcę wiedzieć skąd ta różnica.
            Pozdrawiam
            • djdantii Re: Uczucia 19.01.06, 21:13
              Oki , obiecuję wyliczenia , ale takim najprostszym przykładem jest wyliczenie
              roku osobistego , z tego co zauważyłem stosujesz metodę Gladys Lobos , czyli
              dzień + miesiąc urodzenia + aktualny rok. Ja również wyliczam w ten sposób ,
              ale jako dodatek , głównym sposóbem dla mnie jest : wibracja osobista ( z daty
              urodzenia) + aktualny rok. Wg. Gladys Lobos rok osobisty rozpoczyna się w dniu
              urodzin , wg. tej drugiej metody pod koniec września , a według chińskich
              sposobów pod koniec stycznia.....To wszystko razem pozwala zakreślać
              dokładniejsze granice czasowe....

Licząc na ciekawą współpracę i wymianę doświadczeń
              Pozdrawiam

Rafał
              • amatemi Re: Uczucia 20.01.06, 10:52
                a z moich obserwacji wynika, ze rok zaczyna sie u kazdego inaczejsmile))
                U mnie to sa jakies dwa trzy miesiace przed urodzinami.
                Warto samemu przeanalizowac kilka lat ze swego zycia aby znalezc ten okressmile)))

Pozdrawiam Was serdeczniesmile

amatemismile
    • janus50 Re: Uczucia 19.01.06, 14:55
      10-6-1983
      dzień urodzenia 10 - jesteś utalentowana, masz wszechstronne uzdolnienia i
      możesz wykonywać kilka prac naraz. Jesteś typowym wielo etatowcem. Odznaczasz
      się bardzo silnym charakterem, jesteś zaborcza, emanuje z ciebie siła woli i
      poczucie własnej wartości. Potrafisz zrealizować wszystko, jeżeli w to
      wierzysz. Masz talent do handlu. Nie potrafisz za bardzo wziąć
      odpowiedzialności za dom i rodzinę.
      z całej daty 1 - Ucz się niezależności od najmłodszych lat. Masz realizować
      wszystkie swoje projekty do końca sama. Praca twoja nad poszerzaniem wiedzy ma
      trwać do końca życia. Z ciałem i umysłem rozwijaj sprawy duchowe, inaczej nie
      będziesz wiedziała, że są na świecie inne wartości. Jesteś urodzonym
      przywódcą, nie lubisz iść w tłumie. Rysem twojego charakteru jest ambicja. W
      negatywie możesz się realizować jako upadająca gwiazda lub sfrustrowany
      dyrektor.
      Jedynka harmonijna w pozytywie może osiągnąć doskonałe spełnienie życia i
      doprowadzić do celu innych ludzi w całkiem nowych sferach działania. Uważaj na
      emocje, jednym uczynkiem niewłaściwym, spowodowanym emocją, możesz przekreślić
      cały dorobek życia. Prowadź, nie możesz być jedną z tłumu, nie bierz wzorców,
      idź swoją własną drogą.
      do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibraci 6 - Ograniczenia i obowiązki
      związane z domem. Mogą dotyczyć przeżyć moralno-psychicznych związanych z
      rodzicami. W szczycie tym pragnienie posiadania rodziny jest bardzo wyraźne.
      W tym cyklu zazwyczaj powstają trwałe związki, małżeństwa, powstaje rodzina.
      jesnocześnie w pierwszym szczycie o wibracji 7, który potrwa do 35 roku zycia -
      Bardzo dobry okres do pracy i nauki, analizy, filozofii. Jest to wibracja,
      która rozwija twoje wewnętrzne pokłady psychiczne. Następuje rozwój osobowości.
      Niczego nie szukaj dla własnych, egoistycznych celów. Nie wszystko, nad czym
      pracujesz należy zakończyć. Szczęście, passa przychodzi sama, ucieka, jeśli ją
      prześladujesz. Miej cierpliwość. Twoja praca powinna być zorganizowana,
      powinien panować w niej spokój i równowaga.
      Twoje czarne szczyty: 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia
      do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Może Pani zaczynać wiele
      spraw na raz i nie kończyć żadnej.
      2 doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej własnej osoby.

Aktualny szczyt 7 w powiązaniu z twoimi czarnymi szczytami powoduje, że nie
      potrafisz nadać sobie ekspresji lecz trochę się chowasz wewnątrz siebie. W
      konfrontacji z cyklem 6 może to stwarzać duże spięcia emocjonalne. Jednak
      powiedzieć muszę, że cykl 6 rzadko bywa pozbawiony związku, tak więc dużo może
      być prawdy w tym co powiedział Rafał, że już wkrótce znajdziesz swoją połówkę.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka