Dodaj do ulubionych

Panie Januszu, ogromna prośba

17.02.06, 22:07
Moja data urodzenia to 04.12.1974r. Prosze o parę słow na mój temat i pomoc.
Właściwe od zawsze nie wiedzie mi sie z sprawach zwiazanych z uczuciami i
związkami. Czy są szanse na zwiazek z osoba urodzoną 30.12.1963? Z gory
bardzo dziękuję
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Panie Januszu, ogromna prośba 19.02.06, 12:35
      4-12-1974
      dzień urodzenia 4 - Sukcesy odnosisz w handlu, ogrodnictwie, przemyśle
      tekstylnym. Masz duże wyczucie proporcji i formy. Wszystko, co stworzysz możesz
      sprzedać. Nie lubisz zmieniać swoich poglądów, raczej narzucasz je innym. Sam
      dla siebie jesteś prawem. Masz duże przeżycia na tle emocjonalnym. Jesteś
      kochliwy.
      z całej daty 1 - Ucz się niezależności od najmłodszych lat. Masz realizować
      wszystkie swoje projekty do końca sama. Z ciałem i umysłem rozwijaj sprawy
      duchowe, inaczej nie będziesz wiedziała, że są na świecie inne wartości.
      Jesteś urodzonym przywódcą, nie lubisz iść w tłumie, i właśnie, dlatego w tym,
      co robisz masz być perfekcjonistką. Rysem twojego charakteru jest ambicja. W
      negatywie możesz się realizować jako upadająca gwiazda lub sfrustrowany
      dyrektor.
      Jedynka harmonijna w pozytywie może osiągnąć doskonałe spełnienie życia i
      doprowadzić do celu innych ludzi w całkiem nowych sferach działania. Prowadź,
      nie możesz być jedną z tłumu, nie bierz wzorców, idź swoją własną drogą.
      od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 4 - jest to okres, któremu
      towarzyszy solidna praca w konkretnym kierunku, twoje kontakty z ludźmi są
      ograniczone, brakuje ci natchnienia, unikasz rozrywek i życia społecznego. Jest
      to cykl, w którym buduje się fundamenty całego życia, panuje w nim wiele
      ograniczeń i niepowodzeń.
      jednocześnie do 35 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 7 - Bardzo dobry
      okres do pracy i nauki, analizy, filozofii. Jest to wibracja, która rozwija
      twoje wewnętrzne pokłady psychiczne. Następuje rozwój osobowości. Niczego nie
      szukaj dla własnych, egoistycznych celów. Nie wszystko, nad czym pracujesz
      należy zakończyć. Szczęście, passa przychodzi sama, ucieka, jeśli ją
      prześladujesz. Miej cierpliwość. Twoja praca powinna być zorganizowana,
      powinien panować w niej spokój i równowaga.
      twoje czarne szczyty czyli wady: 1 - tendencja do skrajnej upartości albo do
      podchodzenia do własnych zamierzeń na zasadzie „chciałbym a boję się”. Może też
      wystąpić tendencja do zaczynania wielu rzeczy na raz i nie kończenia.

Trudno w zasadzie znaleźć jakiś element który może sprawiać jakieś większe
      problemy związkowe, być może w twoich wibracjach z imion i nazwiska jest jakaś
      dysharmonia, która rzuca tobie kłody pod nogi w sprawach uczuciowych, powinnaś
      je sprawdzić i ewentualnie spróbować numerologicznie poprawić....

30-12-1963
      dzień urodzenia 30 - Masz organizm zdolny do samoleczenia. Twoje fale
      energetyczne są połączone z „polem astralnym”. Grozi ci niebezpieczeństwo, że
      możesz mieć w związku z tym do czynienia z „ciałami astralnymi”, dlatego
      powinneś unikać cmentarzy i szpitali.
      Posiadasz ogromną wyobraźnię i intuicję. Przywiązany jesteś do wartości, które
      sam stworzyłeś. Natura obdarzyła cię uzdolnieniami artystycznymi. Masz chęć żyć
      intensywnie, wesoło i przyjemnie.
      z całej daty 7 - Przeznaczony jesteś na doradcę lub kapłana. BĘDZIESZ SAMOTNY
      WŚRÓD TŁUMU (samotność potrzebna do realizacji 7). Nie gromadź dóbr
      materialnych, – kto straci w życiu materialnym, narodzi się w duchowym. Niczego
      nie szukać, przyjmować to, co niesie życie.
      Negatywne cechy wibracji 7: upierdliwość, sarkazm, ironia, znajdowanie winy u
      innych, próżniactwo, złośliwość, chytrość, podłość, oziębłość w stosunku do
      innych.
      Ostrzeżenie – 7–ki najczęściej popadają w nałogi. 7 jest najlepszym złodziejem.
      Dla mężczyzny 7 w związku najważniejszy jest seks, a co do pracy najlepsze
      rezultaty osiągają pracując na własny rachunek. Nigdy nie powinny angażować się
      w spółki.
      od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 3 - W tym cyklu doskonalisz
      swoją osobowość. Gdzie się nie znajdziesz jest to okres beztroski, dużo
      przyjaciół, dużo znajomych. Ciesz się życiem, pomagaj innym. Jest to najlepszy
      okres dla osób, które wykonują zawody artystyczne. Wolno ci dużo mówić i o
      wszystkim. Największe osiągnięcia dzięki kontaktom społecznym. W grę mogą
      wchodzić, romanse i flirty, oprócz stałego związku.
      jednocześnie do 47 roku życia w trzecim szczycie o wibracji 1 - Duża aktywność,
      zmiany, chęć samodzielnego działania, umacnianie wewnętrznej indywidualności i
      szanowanie niezależności. Chęć wyrzeczenia się wszelkich represji. Można wiele
      rzeczy zaczynać i nie kończyć.
      czarne szczyty: 2 - przewrażliwienie, doły psychiczne, kompleksy.
      Pozdrawiam

• moniq.b Re: Panie Januszu, ogromna prośba 09.03.06, 19:37
        Dziękuję za odpowiedź. A mam jeszcze jedno pytanie. Napisał Pan że powinnam
        sprawdzić wibracje z imion i nazwiska i ewentualnie spróbować numerologicznie
        poprawić.
        W jaki sposób można to sprawdzic i w jaki sposób sie je poprawia?
      • moniq.b Re: Panie Januszu, ogromna prośba 09.03.06, 19:42
        I jeszcze raz pytanko które zadałam za pierwszym razem. Czy jest szansa na
        związek tych dwóch osób?
        • janus50 Re: Panie Januszu, ogromna prośba 09.03.06, 22:18
          biorąc pod uwagę wyłącznie daty urodzenia nie znajduje większych przeszkód dla
          waszego związku. Jednak istotne są również wibracje z imion i nazwiska. Jeśli
          chcesz zlecić profesjonalną analizę to polecam tobie osobę której ja osobiście
          bardzo ufam, oto kontakt: info@numerologia.net.pl
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka