Dodaj do ulubionych

Prosba do Janusa50

06.03.06, 23:46
Proszę o interpretację-data moich urodzin: 26.09.1980 smile
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prosba do Janusa50 07.03.06, 13:25
      29-9-1980
      dzień urodzenia 29 - to inaczej mistrzowska 11, która może doprowadzić do
      szczytów lub całkowitego zniszczenia. Niełatwe jest współżycie z tobą,
      zapominasz o innych bo, zaangażowana jesteś w to co tworzysz. Dla tej wibracji
      dobrze jest mieć wyższe wykształcenie i odpowiednią pracę. Nie potrafisz
      dostosować się do ogólnie przyjętych norm postępowania, wolisz żyć według
      własnych reguł i zasad. Są w tobie oznaki inności i dla tego jesteś
      niezrozumiana przez otoczenie. Cechuje cię wyjątkowa intuicja.
      z całej daty 44 - Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się
      nieprzeciętną osobowością i licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad
      sobą, silna wola i kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji
      urodzenia 44 obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do
      rządzenia. Jest to autentyczny człowiek sukcesu, triumfujący w każdej
      dziedzinie. Osoba o tej wibracji obdarzona jest również zmysłem praktycznym i
      potrafi posługiwać się swoją bogatą wyobraźnią tworząc wielkie, pełne rozmachu
      projekty. W działaniu wykazuje dużą dozę sprytu, posiada zawsze jasną wizję
      całości i nigdy nie pracuje w sposób chaotyczny. Jest to urodzony szef i
      przywódca.
      aktualnie do 28 roku zycia w pierwszym cyklu o wibracji 9 - Dla dziecka jest to
      najtrudniejszy cykl, ponieważ może być wystraszone i nerwowe, nie jest w stanie
      się skoncentrować. Jako młody człowiek zaczyna rozumieć i oceniać sprawy
      dorosłych. Już jako młody człowiek staje się filozofem. W osamotnieniu może
      przeżywać straszliwe burze i niepowodzenia. Nie jest to korzystny cykl do
      zawierania związków partnerskich i małżeńskich, ponieważ rzadko są one trwałe,
      nawet znajomości zostają skazane na zagładę. W cyklu 9 przyciągamy partnerów,
      którzy nas nie interesują a z kolei osoby, którymi jesteśmy zainteresowane nas
      nie chcą.
      jednocześnie do 28 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 8 - duża
      aktywność zawodowa, osiągnięcia, autorytet, uznanie. Bardzo dobry okres na
      pomnażanie dóbr materialnych. Może jednak się tak zdarzyć, że dziecko i
      młodzieniec w tym okresie posiada zbyt dużo materialnej swobody, której nie
      jest w stanie zrozumieć i ocenić. Traci orientację w sytuacji i w późniejszym
      wieku może nie doceniać pracy własnej i innych.
      twoje czarne szczyty czyli wady: główny - 0
      wtórne - 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich
      zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz
      i nie kończyć żadnej.

Masz świetne wibracje względem kariery zawodowej i społecznej, jeśli wibracje z
      imion i nazwiska ich nie blokuja to możesz na prawdę wiele osiągnąć. Nieco
      gorzej w sprawach uczuciowych ale to na razie tylko do ukończenia 28 roku życia
      potem wejdziesz w cykl 8..
      Pozdrowionka
      • flowe ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 15:14
        Panie Januszu(?) jestem wdzięczna za poświęcony czas ale(kurcze) zakradła się
        pomyłka, moja data urodzin to 26.09.80 a nie 29.09.80, jeśli będzi emógł Pan
        wrócić do mojej daty to z góry dziękuję.
        Pozdrawiam smile
        Ewa
        • janus50 Re: ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 15:39
          przepraszam, obliczenia są prawidłowe, sprawdziłem na rozpisce, tylko opis dnia
          urodzenia nie ten, cała reszta jest ok.
          dzień urodzenia 26 - Nie ma takiej rzeczy, z której byś czegoś nie zrobiła
          (guziki, śrubki). Tak głęboko zagłębiasz się w sens życia, że uniemożliwia ci
          to myślenie o przyszłości. Zaczynasz wiele prac na raz i nie jesteś w stanie
          ich dokończyć, przyjmujesz bez wahania wysokie stanowiska, a to przekracza
          twoje możliwości zawodowe. Zawsze możesz być gdzieś w środku (urzędnik). Z
          biegiem lat może się w tobie zrodzić natura gderliwa. Potrafisz dać sobie radę
          w każdych warunkach.

Całe pozostałe wibracje się zgadzaja!!
          Pozdrawiam
          • flowe Re: ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 16:02
            Panie Januszu mam jeszcze taką wątpliwość małą. I jeśli mogę: z mojej daty
            wynika ze jestem numerologiczną 8 a z daty 29.09.1980 wychodzi numerologiczna 2.
            To takie obliczenia laika wink( sumowanie liczb daty urodzenia)
            Więc czy to możliwe żeby wszystko się zgadzało i czy ta wibracja 44 tyczy się
            obu dat?
            Tak jakoś jeszcze dociekam ale nie chciałabym się narzucać.
            Dzięki wielkie smile
            • janus50 Re: ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 20:55
              Witaj
              Obliczenie wykonałem prawidłowo, niestety opis dnia zamiast 26 - 29. Cała
              reszta się zgadza, z twojej daty urodzenia 26-9-1980 wychodzi 8 z 35, w takim
              przypadku, gdy z daty urodzenia wychodzi 2, 4, 6 lub 8 szukamy liczby
              mistrzowskiej 11, 22, 33 lub 44. Wykonuje się to tzw metodą słupkową redukująć
              poszczególne składniki. W twoim przypadu wyszło 44. Jeśli uważasz że sie nie
              realizujesz jako 44, radzę sprawdzić wibracje z imion i nazwisk bo tam może być
              hamulec, który nie pozwala tobie rozwinąc twoich możliwości a masz je na serio
              ogromne!!
              Pozdrawiam

• flowe Re: ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 21:37
                Janus bardzo Ci dziękuję smileza czas i energię.
                Myślę,że wiele się zgadza. Oczywiście dzięki za wyjaśnienie moich wątpliwości-
                wynikały po prostu z niewiedzy.
                Możliwe, że ta tajemnicza dla mnie wibracja z imion i nazwiska "coś tam hamuje"-
                kto wie...
                Już nie chcę zwracac Ci głowy.
                Jestem wdzięczna.
        • flowe Re: ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 15:41
          ...zalezy mi bo jakos jestem "pogubiona". Nie wiem co lepsze dla mnie zostac w
          kraju czy wyjechac. Jak jestem za granicą bardzo tęsknię a będąc w Polsce nie
          wiem jaką ścieżką podążać, czym się zająć( jakieś takie zagubienie), alienuję
          się. Chyba potrzebuję wskazówki, jakiegoś punktu zaczepienia.
          Wierzę,że jest Pan bardzo zajęty i rozumiem to smile jeśli będzie Pan w stanie
          poświęcić mi jeszcze trochę czasu to serdecznie dziękuję.
          Ewa
          • flowe Re: ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 15:43
            Ups... spóżniłam się, dziękuję!!!
            Szybki Pan jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka