flowe 06.03.06, 23:46 Proszę o interpretację-data moich urodzin: 26.09.1980 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Prosba do Janusa50 07.03.06, 13:25 29-9-1980 dzień urodzenia 29 - to inaczej mistrzowska 11, która może doprowadzić do szczytów lub całkowitego zniszczenia. Niełatwe jest współżycie z tobą, zapominasz o innych bo, zaangażowana jesteś w to co tworzysz. Dla tej wibracji dobrze jest mieć wyższe wykształcenie i odpowiednią pracę. Nie potrafisz dostosować się do ogólnie przyjętych norm postępowania, wolisz żyć według własnych reguł i zasad. Są w tobie oznaki inności i dla tego jesteś niezrozumiana przez otoczenie. Cechuje cię wyjątkowa intuicja. z całej daty 44 - Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się nieprzeciętną osobowością i licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad sobą, silna wola i kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji urodzenia 44 obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do rządzenia. Jest to autentyczny człowiek sukcesu, triumfujący w każdej dziedzinie. Osoba o tej wibracji obdarzona jest również zmysłem praktycznym i potrafi posługiwać się swoją bogatą wyobraźnią tworząc wielkie, pełne rozmachu projekty. W działaniu wykazuje dużą dozę sprytu, posiada zawsze jasną wizję całości i nigdy nie pracuje w sposób chaotyczny. Jest to urodzony szef i przywódca. aktualnie do 28 roku zycia w pierwszym cyklu o wibracji 9 - Dla dziecka jest to najtrudniejszy cykl, ponieważ może być wystraszone i nerwowe, nie jest w stanie się skoncentrować. Jako młody człowiek zaczyna rozumieć i oceniać sprawy dorosłych. Już jako młody człowiek staje się filozofem. W osamotnieniu może przeżywać straszliwe burze i niepowodzenia. Nie jest to korzystny cykl do zawierania związków partnerskich i małżeńskich, ponieważ rzadko są one trwałe, nawet znajomości zostają skazane na zagładę. W cyklu 9 przyciągamy partnerów, którzy nas nie interesują a z kolei osoby, którymi jesteśmy zainteresowane nas nie chcą. jednocześnie do 28 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 8 - duża aktywność zawodowa, osiągnięcia, autorytet, uznanie. Bardzo dobry okres na pomnażanie dóbr materialnych. Może jednak się tak zdarzyć, że dziecko i młodzieniec w tym okresie posiada zbyt dużo materialnej swobody, której nie jest w stanie zrozumieć i ocenić. Traci orientację w sytuacji i w późniejszym wieku może nie doceniać pracy własnej i innych. twoje czarne szczyty czyli wady: główny - 0 wtórne - 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. Masz świetne wibracje względem kariery zawodowej i społecznej, jeśli wibracje z imion i nazwiska ich nie blokuja to możesz na prawdę wiele osiągnąć. Nieco gorzej w sprawach uczuciowych ale to na razie tylko do ukończenia 28 roku życia potem wejdziesz w cykl 8.. Pozdrowionka Odpowiedz Link
flowe ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 15:14 Panie Januszu(?) jestem wdzięczna za poświęcony czas ale(kurcze) zakradła się pomyłka, moja data urodzin to 26.09.80 a nie 29.09.80, jeśli będzi emógł Pan wrócić do mojej daty to z góry dziękuję. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
janus50 Re: ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 15:39 przepraszam, obliczenia są prawidłowe, sprawdziłem na rozpisce, tylko opis dnia urodzenia nie ten, cała reszta jest ok. dzień urodzenia 26 - Nie ma takiej rzeczy, z której byś czegoś nie zrobiła (guziki, śrubki). Tak głęboko zagłębiasz się w sens życia, że uniemożliwia ci to myślenie o przyszłości. Zaczynasz wiele prac na raz i nie jesteś w stanie ich dokończyć, przyjmujesz bez wahania wysokie stanowiska, a to przekracza twoje możliwości zawodowe. Zawsze możesz być gdzieś w środku (urzędnik). Z biegiem lat może się w tobie zrodzić natura gderliwa. Potrafisz dać sobie radę w każdych warunkach. Całe pozostałe wibracje się zgadzaja!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
flowe Re: ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 16:02 Panie Januszu mam jeszcze taką wątpliwość małą. I jeśli mogę: z mojej daty wynika ze jestem numerologiczną 8 a z daty 29.09.1980 wychodzi numerologiczna 2. To takie obliczenia laika ( sumowanie liczb daty urodzenia) Więc czy to możliwe żeby wszystko się zgadzało i czy ta wibracja 44 tyczy się obu dat? Tak jakoś jeszcze dociekam ale nie chciałabym się narzucać. Dzięki wielkie Odpowiedz Link
janus50 Re: ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 20:55 Witaj Obliczenie wykonałem prawidłowo, niestety opis dnia zamiast 26 - 29. Cała reszta się zgadza, z twojej daty urodzenia 26-9-1980 wychodzi 8 z 35, w takim przypadku, gdy z daty urodzenia wychodzi 2, 4, 6 lub 8 szukamy liczby mistrzowskiej 11, 22, 33 lub 44. Wykonuje się to tzw metodą słupkową redukująć poszczególne składniki. W twoim przypadu wyszło 44. Jeśli uważasz że sie nie realizujesz jako 44, radzę sprawdzić wibracje z imion i nazwisk bo tam może być hamulec, który nie pozwala tobie rozwinąc twoich możliwości a masz je na serio ogromne!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
flowe Re: ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 21:37 Janus bardzo Ci dziękuję za czas i energię. Myślę,że wiele się zgadza. Oczywiście dzięki za wyjaśnienie moich wątpliwości- wynikały po prostu z niewiedzy. Możliwe, że ta tajemnicza dla mnie wibracja z imion i nazwiska "coś tam hamuje"- kto wie... Już nie chcę zwracac Ci głowy. Jestem wdzięczna. Odpowiedz Link
flowe Re: ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 15:41 ...zalezy mi bo jakos jestem "pogubiona". Nie wiem co lepsze dla mnie zostac w kraju czy wyjechac. Jak jestem za granicą bardzo tęsknię a będąc w Polsce nie wiem jaką ścieżką podążać, czym się zająć( jakieś takie zagubienie), alienuję się. Chyba potrzebuję wskazówki, jakiegoś punktu zaczepienia. Wierzę,że jest Pan bardzo zajęty i rozumiem to jeśli będzie Pan w stanie poświęcić mi jeszcze trochę czasu to serdecznie dziękuję. Ewa Odpowiedz Link
flowe Re: ...pomyłka się zakradła... 07.03.06, 15:43 Ups... spóżniłam się, dziękuję!!! Szybki Pan jest. Odpowiedz Link