Dodaj do ulubionych

Liczba serca 7, pomocyyyy

01.04.06, 09:34
Niedawno odkryłem, że moja liczba serca jest 7. A życia człowieka z ta liczbą nie może byc łatwe. Trudno przystosowuje sie do otoczenia, jest uznawany za dziwaka, bardziej interesuje się sztuką, kulturą i muzyką, rozwojem duchowym. Cięzki mu wejśc w zwiazek. I tak sie zgadza u mnie jest i nie wiem co robić, by to zmienić...
Obserwuj wątek
    • alekxis7 Re: Liczba serca 7, pomocyyyy 01.04.06, 15:25

Witaj!
      Możesz tak to odczuwac jak
      piszesz. Zalecane jest dla osób z
      siódemkami w portrecie posiadanie umiejętnosci którymi potrafią
      zainteresowac otoczenie. Zdolnosci artystyczne w
      każdej dziedzinie mogą pomóc w dowartosciowaniu
      się. Siódemka się boi że
      nie podoła wyzwaniom życiowym bo boi się
      zranienia. Ze znalezieniem
      partnera też bywają kłopoty . Pomimo wspaniałych
      wartości przypisywanych siódemkom, słabym punktem jest okazywanie
      uczuc , ze względu jak pisałam na obawy
      odtrącenia. Afirmuj się i
      przedkładaj swoje wartości nad słabe strony .
      Pozdrawiam ..anka....
    • ewadekor1 Re: Liczba serca 7, pomocyyyy 01.04.06, 21:55
      JA też jestem 7.Jeżeli przeczytasz coś więcej na temat numerologii niż to ,że
      jesteśmy dziwakami to przekonasz sie ,że 7 to liczba ludzi wielkich.Liczba 7 w
      arkanach wielkich kart tarota to Rydwan (siła męska).i to ona najlepiej nas
      określa. Jeżeli jesteś kobietą to żeczywiście miałaś trochę kłopotów w
      dzieciństwie a raczej twoi rodzice z tobą .dziewczynki 7 to prawdziwe
      chłopczyce dodatkowo strasznie rozpiera je energia co próbują zwalczać rodzice.
      brak akeptacji w dzieciństwie to w dorosłym życiu trudnosci w stałych
      związkach. Jesteśmy wszystkie bardzo silnymi osobowościami co jest często
      zagrożeniem męskości dla facetow. To nie prawda z tymi odludkami , jest w nas
      coś magicznego co do nas ludzi przyciaga.Owszem wyróżniamy się , ale bardzo
      pozytywnie już niedługo odktyjesz jak dla wielu ludzi jestes autorytetem.Znam
      wiele 7 kobiet i mężczyzn wszyscy to ludzie bardzo towarzyscy , ceniacy sobie
      wiedzę mądrość , umiejący przekazać innym swoje umiejętności. Barzdzo dobrze
      dajemy sobie radę w sytuacjach stresowych, nie straszne nam burze .ja tu sie
      rozpisałam a ty może jesteś facetem ?Jeżeli tak jest to jesteś jednym z
      najbardziej męskich facetów aha jesteśmy strasznie uparci ,a po za tym jesteśmy
      ZWYCIĘZCAMI .Pozdrowienia
      • ab7777 Re: Liczba serca 7, pomocyyyy 03.04.06, 19:11
        a niektorzy mają tych 7 więcej ... niestetywinkale bardzo fajny tekst ewadekor1
    • niebieskooka77 Re: Liczba serca 7, pomocyyyy 04.04.06, 15:42
      Ja też jestem siódemkąsmile
      Fakt czasami czuję się troszkę inna. Ale na pewno nie jestem odludkiem. Mam przyjaciół na których zawsze mogę polegać. Czasami jestem może zbyt zamknięta w sobie i mówię o sobie tylko to co chcę powiedzieć.
      Zastanawiam się czy moje problemy ze znalezieniem odpowiedniego mężczyzny wynikają również z tego, że jestem 7.
      A własnie - czy to prawda, że 7 to osoby obdarzone bardzo silną intuicją?
      • ab7777 Re: Liczba serca 7, pomocyyyy 04.04.06, 16:46
        Tak są obdarzone intuicją a, często posiadają również zdolność
        jasnowidzenia,maja predyspozycje do zawodów związanych trochę z
        magią,wróżeniem winkczy wymagających abstrakcyjnego myślenia.Co do związków,może
        poprostu szukaja bardziej podobnych do nich osób, a więc numerologicznych 7 lub
        9.
        • samotnaaga Re: Liczba serca 7, pomocyyyy 04.04.06, 21:12
          Dzieki za potwierdzenie. Ze mną jest tak: często czuję, że coś będzie tak a nie inaczej. I o dziwo sprawdza sięsmile Oczywiscie nie twierdze, że jestem jakimś jasnowidzem ale bardzo często intuicja poppowiada mi co mam zrobić.
          Obecnie jest w moim zyciu bardzo ważny dla mnie mężczyzna. Rozum podpowiada mi, że on nie jest dla mnie. A ja jakoś dziwnie czuję, że coś z tego będzie. Jednak boję się, ze tym razem intuicja zawiedzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka