Dodaj do ulubionych

Prośba do Pana Janusza

12.05.06, 22:11
Bardzo proszę o interpretację mojej daty urodzenia: 17-09-1978.
Z góry dziękuje !
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 13.05.06, 12:06
      17-9-1978
      dzień urodzenia 17 - targają tobą wewnętrzne konflikty powodując rozdarcie.
      Posiadasz umysł niepospolity, ale dumny i zarozumiały. Zależy ci na własnych
      poglądach i niepodporządkowujesz się nikomu. Osiągasz sukcesy tylko wtedy,
      kiedy sam jesteś szefem. Nie lubisz zajmować się szczegółami. Nie przywiązujesz
      wagi do uniesień duchowych.
      z całej daty 33 - Liczba ta odzwierciedla ideał miłości uniwersalnej,
      ogarniającej wszystkich ludzi. Wprowadza idealną harmonię między wszystkimi
      cechami składającymi się na osobowość i umysłowość danej jednostki. 33 posiada
      takie cechy jak: uczciwość, prawdomówność, umiłowanie sprawiedliwości oraz
      poszanowanie tradycji. Może być wielkim mówcą, pisarzem, poetą lub malarzem.
      Posiada nieprzeciętne zdolności twórcze, gdyż jak nikt inny odczuwa piękno i
      potrafi je wyrazić poprzez słowo, linię, kolor, teksturę i formę.
      Umiłowanie życia rodzinnego jest wprost niezwykłe i w momencie, kiedy zawrze
      związek małżeński może przerodzić się w poświęcenie i rezygnację z własnych
      celów, jeśli dobro najbliższych będzie tego wymagało. 33 może w związku się
      męczyć i dręczyć ale rodziny nie zostawi.
      do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 9 - Dla dziecka jest to
      najtrudniejszy cykl, ponieważ może być wystraszone i nerwowe, nie jest w stanie
      się skoncentrować. Jako młody człowiek zaczyna rozumieć i oceniać sprawy
      dorosłych. Już jako młody człowiek staje się filozofem. W osamotnieniu może
      przeżywać straszliwe burze i niepowodzenia. Nie jest to korzystny cykl do
      zawierania związków partnerskich i małżeńskich, ponieważ rzadko są one trwałe,
      nawet znajomości zostają skazane na zagładę. W cyklu 9 przyciągamy partnerów,
      którzy nas nie interesują a z kolei osoby, którymi jesteśmy zainteresowane nas
      nie chcą. Mottem tej wibracji jest: wszystko dla innych nic dla siebie.
      po 28 roku życia wchodzisz w korzystny cykl 8, który potrwa do 56 roku życia.
      Nastąpi dynamiczny wzrost działań pomnażających dobra materialne, kariera
      zawodowa rozkwitnie, ogromne szanse powodzenia w interesach.
      jednocześnie do 30 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 8 - w tym
      szczycie jesteś zainteresowany praktyczną stroną życia. Duże i dużo
      przedsięwzięć związanych z pieniędzmi. Jest to próba stabilizacji we wszelkich
      aspektach życia. - ten dobry materialnie szczyt mógł być skutecznie zakłócany
      i blokowany przez pierwszy cykl 9, który się mocno z 8 neguje..
      czarne szczyty czyli wady: główny 0 (brak)
      wtórne 1 i 1
      1 - tendencja do skrajnej upartości albo do podchodzenia do własnych zamierzeń
      na zasadzie „chciałbym ale boję się”. Może też wystąpić tendencja do zaczynania
      wielu rzeczy na raz i nie kończenia.

Pozdrawiam

• zagubiona2006 Dziękuje :) 13.05.06, 14:21
        Bardzo Dziękuje za poświęcony czas. Nie sądziłam,że z daty urodzenia można
        odczytać tak wiele cennych uwag. Moja charakterystyka jest bardzo trafiona.
        Niebawem kończę 28 lat i Pana słowa są dla mnie bardzo budujące. Postaram się
        walczyć z tym " chciałabym ale boje się" oraz ze słomianym zapałem...
        Jestem pod wrażeniem Pana umiejętności,
        serdecznie dziękuje !!!
        Magdalena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka