Dodaj do ulubionych

proszę o interpretacje

28.06.06, 21:54
Pani Januszu proszę o interpretację 31.03.1969, mojej corki 8.02.1993 i
jeszcze jesli mozna pozostalych ..9.03.1967, 7.10.1969 i 12.08.1964...może
zabrzmi to dziwnie ale która z tych trzech dat urodzenia miała/ma największe
szanse na powodzenie w związku... bardzo dziękuję.. prościej byłoby opisac
sytuacje nie na forum...
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: proszę o interpretacje 03.07.06, 10:34
      witaj, trochę mnie załamało te pięć dat które podałaś, to praca na dwie
      godziny. Mam nadzieję że mi wybaczysz , że obiczę na razie tylko dwie a resztę
      gdy będzie mniej pracy....
      31-3-1969
      dzień urodzenia 31 - Lubisz wysiłek, możesz być przesądny i działać pod wpływem
      irracjonalnych pobudek. W poprzednich wcieleniach wykształciłeś znakomitą
      pamięć i dużą siłę witalną.
      pozytywnie: nie porzucasz łatwo swych pomysłów. Powinieneś wyznaczyć sobie
      granice w życiu, gdyż tyle wkładasz energii we wszystko, co robisz, że musisz
      umieć się zatrzymać.
      negatywnie: życie wypełnione walką i kłótniami. Nieumiejętność dostrojenia się
      do innych, nerwowość.

z całej daty 5 - Jest to droga zapraszająca (lub zmuszająca) do zmian, by w
      ciągłym ruchu i wirze doświadczeń znaleźć jedyny niezmienny punkt odniesienia —
      samego siebie.
      Może się to wyrazić w częstych zmianach miejsca zamieszkania, wielu przygodach
      (także miłosnych), podróżach pełnych odkryć, nowych znajomościach i
      różnorodności życiowych doświadczeń. Testowane jest tutaj rozumienie pojęcia
      wolności. Potrzeba wolności jest dla .piątek" tak silna, że muszą ją
      potwierdzić w każdej sytuacji, by zrozumieć, gdzie się kończy ich wolność, a
      zaczyna wolność innych. Lekcją tej drogi jest nauczyć się nie ranić innych, nie
      naruszać ich terytorium, być wolnym w przestrzeni ograniczonej charakterem
      związków, rodzajem i wymaganiami życia i pracy.
      Jesteś osobą ekspansywną, dynamiczną, zmienną, zarówno w relacjach z innymi
      ludźmi, jak i zainteresowaniach, zręczną w komunikacji słownej i w dyplomacji,
      umiejącą szermować argumentami. Lubisz literaturę, towarzystwo, zabawę,
      posiadasz niespożytą energię. Jesteś zachłanny na życie. Żyjesz w napięciu i
      niepewności. Bywasz niecierpliwy i impulsywny. Jeśli umiesz kontrolować swą
      energię i kierować się rozsądkiem — nie ma dla ciebie rzeczy niemożliwej do
      zrealizowania. Jeśli natomiast energia ta wyraża się w napięciu emocjonalnym,
      stajesz się nieobliczalny i wybuchowy, niewolniczo przywiązany do swych
      urojonych pragnień i niemożliwych do zaspokojenia (bo nie rozpoznanych) potrzeb
      uczuciowych.
      Możesz być też osobą nieśmiałą, pełną kompleksów, lękającą się zmian, wahającą
      się za każdym razem, gdy trzeba poszerzyć swój obszar doświadczeń, wyruszyć w
      nieznane.
      Negatywnie wibrujące .piątki" są posesywne, zazdrosne, egoistycznie zaspokajają
      swoją potrzebę wolności kosztem cierpienia innych.

od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 4 - Akcent położony na pracę.
      Konieczny wysiłek i wytrwałość. Brak ułatwień zewnętrznych i czasu na
      odpoczynek. Należy rozwijać umiejętności organizacyjne i zmysł ekonomiczny.
      Ważny też staje się dom i rodzina. Podróże związane z pracą zawodową. Sukces
      przychodzi z czasem, proporcjonalny do włożonego wysiłku. Jest to mozolne i
      staranne budowanie fundamentów życiowych, powolne bratanie się z
      rzeczywistością.
      lekcja: nie tracić czasu, lecz wytrwale budować fundamenty. Należy nadać
      wyraźną strukturę swemu życiu. Dostrzec rządzące nim prawa i przestrzegać ich.
      Pozostawać w zgodzie z samym sobą i w harmonii z innymi. Podejmować pracę ze
      zrozumieniem, a nie podporządkowaniem. Nauczyć się widzieć różne aspekty swojej
      pracy jako jedną całość.
      negatywnie: trudna sytuacja materialna. Konieczność walki, której rezultat
      rozczarowuje. Niebezpieczeństwo strat finansowych i choroby. Ograniczenia i
      problemy uczuciowe.

jednocześnie od 31 do 40 roku życia w drugim szczycie o wibracji 11 - Ważna
      zmiana: podniesienie standardu życia i pozycji zawodowej, często dzięki
      przyjaciołom lub współpracownikom. Niekiedy spełnienie poprzez związek
      uczuciowy lub małżeństwo. Jeśli wibrujemy negatywnie — straty są bardzo
      poważne, rozstania bardzo bolesne, służące ewolucji wewnętrznej, dojrzewaniu
      wiedzy
      Pozytywnie: ambicja, sukces, poważanie. Zrealizowanie pewnego ideału.
      Porozumienie na planie subtelnym. Oryginalne projekty. Intuicja służąca celom
      praktycznym.
      Negatywnie: straty, ruina. Rozstania nagłe i trudne. Czasami nierealne plany.
      Fanatyzm.

czarne szczyty czyli wady: główny 2 - przewrażliwienie na własnym punkcie,
      tendencja do depresji i kompleksów..
      wtórne 1 i 3
      1 - tendencja do skrajnej upartości albo do podchodzenia do własnych zamierzeń
      na zasadzie „chciałbym a boję się”. Może też wystąpić tendencja do zaczynania
      wielu rzeczy na raz i nie kończenia.
      3 - skłonność do gadulstwa lub popadania w gburstwo

8-2-1993
      dzień urodzenia 8 - Zmierzasz do przodu, cenisz postęp, jesteś produktywny,
      twoim celem są sukces i pieniądze i znajdujesz środki, by osiągnąć to, czego
      chcesz. Przyciągasz do siebie innych i jesteś przekonywający, co pomaga ci
      zrealizować swój cel.
      pozytywnie: możesz odgrywać ważną rolę w społeczeństwie lub w świecie
      interesów. Posługujesz się żelazną logiką i wymagasz dowodów wiarygodności,
      zanim zaangażujesz się w cokolwiek.
      negatywnie: jesteś interesowny i żądny władzy. Twoje zainteresowanie
      wartościami materialnymi czyni cię przesadnie pragmatycznym i ograniczonym.

z calej daty 4 - To prawda, że ta droga wymaga dużo wysiłku, ale i konstrukcje
      stworzone dzięki niej są najsolidniejsze. A o to właśnie tym razem chodzi: żeby
      nauczyć się konstruować bazę, organizować życie, czyli budować rzeczywistość od
      podstaw. To jest tak, jak budować dom: najpierw trzeba zrozumieć potrzeby,
      jakim ma służyć, następnie zebrać odpowiednie środki, a potem wziąć się do
      pracy, l
      nigdy nie będziemy się czuć w nim bezpiecznie i wygodnie, jeśli nie
      zaakceptujemy jego rozmiarów, planu wnętrza, sposobu urządzenia, czyli jego
      ograniczeń. Tego właśnie uczymy się dochodząc do programu „cztery" — poczucia
      istoty stabilnej konstrukcji, która zapewnia bezpieczeństwo dzięki swym
      ograniczeniom, odpowiadającym naszym rzeczywistym potrzebom.
      Jeśli jesteś „czwórką", umiesz jasno widzieć swoje cele, kończyć zaczęte
      rzeczy, utrzymywać porządek w sobie i wokół siebie, postępować metodycznie, ale
      wystrzegaj się fanatyzmu i pedanteh'!: one są tylko przykrywką dla niepewności
      i lęku. Twoje życie wypełnione będzie zapewne ciężką, systematyczną pracą
      przynoszącą owoce, jesteś praktyczny, wytrwały i uczciwy we wszystkim, co
      robisz. Dzięki tym niezwykłym zaletom zjednasz sobie zaufanie i miłość, choć
      nie należysz do osób potrafiących okazywać uczucia i można ci zarzucić pewien
      brak fantazji.
      „Czwórki" są niezastąpione we wszystkich dziedzinach, które wymagają
      metodyczności, precyzji, analizy i organizacji. Odnoszą sukces wszędzie tam,
      gdzie liczy się praktyczność i konstruktywne myślenie. Dlatego „czwórki", które
      chcą „przebudować świat", mogą stać się znakomitymi reformatorami we wszystkich
      dziedzinach.

do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 2 - Powolny rozwój wymagający
      kompromisów i cierpliwości. Zależność od środowiska, zmienne okoliczności
      życia. Akcent położony na rozwój wrażliwości. Wiele przyjaźni. Duża rola kobiet
      (matki, babki lub siostry), w sensie zależności emocjonalnej albo przeciwnie,
      np. braku matki. Cykl ten sprzyja zawarciu małżeństwa lub powstaniu zależności
      uczuciowych.
      negatywnie: duże napięcie emocjonalne. Konieczność podporządkowania się i
      duszna atmosfera, nie sprzyjająca rozwojowi osobowości. Nadużywanie władzy ze
      strony matki lub innej kobiety.
      rodzice: nie rozpieszczać dziecka, nie okazywać zbyt wiele wyrozumiałości, nie
      ochraniać go nadmiernie, natomiast rozmawiać z nim i słuchać, co ma do
      powiedzenia. Nie oceniać go, akceptować, nie wprowadzać napięć emocjonalnych.
      Starać się odkryć jego prawdziwe potrzeby i respektować jd, nawet jeśli są one
      odmienne od naszych oczekiwań.
      jednocześnie do 31 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 1 - Będąc
      wyrazem początku, jest dokładnie na swoim miejscu — pozwala dziecku określić
      się na początku życia. Rozwój możliwości twórczych i potrzeby autonomii. Trud
      • katthe Re: proszę o interpretacje 05.07.06, 18:42
        DZIEKUJE BARDZO..Panie Januszu...zaskoczona jestem jak wiele potrafi Pan
        powiedzieć tylko na podstawie mojej daty urodzenia - hm.. ponoc nie ma prawdy
        jest tylko interpretacja ....jak interpretowac te pozytywy-negatywy, od czego
        to zalezne...???Podłamałam się tym 'na dwoje babka wróżyła" od 28 do 56 roku
        zycia oraz od 31 do 40 roku życia.. bo chyba tylko negatywy..już dotknęła mnie
        śmerc osoby bliskiej...smierc tragiczna /czy to te nagłe rozstania?/, pociągło
        to za sobą straty finansowe...szczerze mam za sobą tak duzo i tak dość ze
        chciałabym zobaczyc w końcu jasne światło w tunelu....Wiem że proszę o dużo /co
        rzadko mi się zdarzasmile/...dlatego cierpliwie poczekam... interesowałam sie
        powierzchownie numerologią i wiedziałam ze jestem 5ką....i moje dziecko
        8.02.1993 chyba też?..a wynika ze 4ka??...Bardzo proszę o interpretacje
        pozosytałych dat - jedna z tych dat 9.03.1967 to data nieżyjącego męza /moze
        chce cos zrozumiec?/, druga data to przyjaciela z dziecinstwa i trzecia
        potencjalnego partnera..o ile jest to możliwe.... bo prawda - działam na
        zasadzie 'chcialabym a boje sie"..znow sparzyc, dostac ciosy na ktore już chyba
        brak mi sił.... i tak zyję jak 'mrówka ciągnąca ciężar ponad siły..'.może imie,
        nazwisko może cos zmienic w tym zyciu?....jeszcze raz dziekuje bardzo... i
        przepraszam ze tak wiele...
        • janus50 Re: proszę o interpretacje 05.07.06, 20:32
          witaj
          8-2-1993 to rzeczywiście 5, popełniłem błąd, za bardzo się spieszę....
          poprawię się tak szybko jak będę mógł...
          Pozdrawiam
        • janus50 Re: proszę o interpretacje 05.07.06, 20:34
          pozytywy i negatywy zależą od tego jak dana osoba się realizuje, czy w
          pozytywie czy w negatywie lub czy ma jakieś długi karmiczne do odpracowania.
          Pozdrawiam
          • katthe Re: proszę o interpretacje 05.07.06, 20:50
            Panie Januszu.. dziekujesmile... mam nadzieje ze nie jestem 14/5... wyszlo mi z
            sumowania u mnie iu dziecka 2003...co ciekawe to byl dla mnie rok
            rewolucji...poczatek konca..hm..pozdrawiam, milego wieczoru o ile mozliwe przy
            takiej ilosci prosbsmile
            kaska
            • janus50 Re: proszę o interpretacje 06.07.06, 08:25
              8-2-1993
              dzień urodzenia 8 - Zmierzasz do przodu, cenisz postęp, jesteś produktywny,
              twoim celem są sukces i pieniądze i znajdujesz środki, by osiągnąć to, czego
              chcesz. Przyciągasz do siebie innych i jesteś przekonywający, co pomaga ci
              zrealizować swój cel.
              pozytywnie: możesz odgrywać ważną rolę w społeczeństwie lub w świecie
              interesów. Posługujesz się żelazną logiką i wymagasz dowodów wiarygodności,
              zanim zaangażujesz się w cokolwiek.
              negatywnie: jesteś interesowny i żądny władzy. Twoje zainteresowanie
              wartościami materialnymi czyni cię przesadnie pragmatycznym i ograniczonym.

z calej daty 5/32 - Jest to droga zapraszająca (lub zmuszająca) do zmian, by w
              ciągłym ruchu i wi¬rze doświadczeń znaleźć jedyny niezmienny punkt odniesienia —
              samego siebie.
              Może się to wyrazić w częstych zmianach miejsca zamieszkania, wielu przygodach
              (także miłosnych), podróżach pełnych odkryć, nowych znajomościach i
              różnorodności życiowych doświadczeń. Testowane jest tutaj rozumienie pojęcia
              wolności. Potrzeba wolności jest dla .piątek" tak silna, że muszą ją
              potwierdzić w każdej sytuacji, by zrozumieć, gdzie się kończy ich wolność, a
              zaczyna wol¬ność innych. Lekcją tej drogi jest nauczyć się nie ranić innych,
              nie naruszać ich terytorium, być wolnym w przestrzeni ograniczonej charakterem
              związków, rodzajem i wymaganiami życia i pracy.
              Jesteś osobą ekspansywną, dynamiczną, zmienną, zarówno w relacjach z innymi
              ludźmi, jak i zainteresowaniach, zręczną w komunikacji słownej i w dyplomacji,
              umiejącą szermować argumentami. Lubisz literaturę, towarzystwo, zabawę,
              posiadasz niespożytą energię. Możesz być też osobą nieśmiałą, pełną kompleksów,
              lękającą się zmian, wa¬hającą się za każdym razem, gdy trzeba poszerzyć swój
              obszar doświadczeń, wyruszyć w nieznane.

do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 2 - Powolny rozwój wymagający
              kompromisów i cierpliwości. Zależność od środowiska, zmienne okoliczności
              życia. Akcent położony na rozwój wrażliwości. Wiele przyjaźni. Duża rola kobiet
              (matki, babki lub siostry), w sensie zależności emocjonalnej albo przeciwnie,
              np. braku matki. Cykl ten sprzyja zawarciu małżeństwa lub powstaniu zależności
              uczuciowych.
              negatywnie: duże napięcie emocjonalne. Konieczność podporządkowania się i
              duszna atmosfera, nie sprzyjająca rozwojowi osobowości. Nadużywanie władzy ze
              strony matki lub innej kobiety.
              rodzice: nie rozpieszczać dziecka, nie okazywać zbyt wiele wyrozumiałości, nie
              ochraniać go nadmiernie, natomiast rozmawiać z nim i słuchać, co ma do
              powiedzenia. Nie oceniać go, akceptować, nie wprowadzać napięć emocjonalnych.
              Starać się odkryć jego prawdziwe potrzeby i respektować jd, nawet jeśli są one
              odmienne od naszych oczekiwań.
              jednocześnie do 31 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 1 - Będąc
              wyrazem początku, jest dokładnie na swoim miejscu — pozwala dziecku określić
              się na początku życia. Rozwój możliwości twórczych i potrzeby autonomii.
              TrudTrudny okres, jeśli dana osoba nie będzie miała siły i chęci do posuwania
              się naprzód. Czasami tendencja do egoizmu i autorytaryzmu.

czarne szczyty czyli wady: główny 2 - przewrażliwienie, tendencja do depresji i
              kompleksów
              wtórne 4 i 6
              4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i
              spóźniania się lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja.
              6 - Jesteś pełen ideałów i zasad, uważasz, że każdy musi się tobie
              podporządkować i prawu, które sam stanowisz. Uważasz, że nigdy nie popełniasz
              błędów. Cała harmonia, równowaga, zdolności giną w twoim wysokim mniemaniu o
              sobie. W domu jesteś skrajnie apodyktyczny, na zewnątrz masz tendencje do
              drobnomieszczaństwa. Masz tendencje do różnego rodzaju fobii i gadulstwa.

Pozdrawiam
              • katthe Re: proszę o interpretacje 06.07.06, 20:47
                Dziękuje BAAAARDZOOOO..za ciąg dalszy.. i czekam na ciag dalszy..smile...
                pozdrawiam serdeczniesmile
    • katthe Re: proszę o interpretacje 01.08.06, 10:35
      witam... Panie Januszu - czy Pan mnie jeszcze pamieta?...mogę prosic o
      interpretacje kolejnych dat - szczegolnie 7.10.1969 i 12.08.1964... choc nie
      wiem czy juz nie jest za pozno...pozdrawiam....
      • katthe Re: proszę o interpretacje 24.09.06, 11:38
        Panie Januszu....to znow ja...smilecierpliwie czekam, czekam i czekam..smile... moze
        znajdzie pan czas i poda co sadzi o 12.08.1964? i czy to ma sens z 5ka?smile
        dzieki smile
        • janus50 Re: proszę o interpretacje 24.09.06, 14:57
          12-8-1964
          dzień urodzenia 12 - Nie próbuj brać na barki wszystkich problemów tego świata,
          nie trać energii na źle pojęte poświęcenie. Twój trafny sąd i zalety
          towarzyskie są niezwykle cenione przez otoczenie. To ty proponujesz styl życia
          w twoim środowisku i dyktujesz modę. Ważne jest, abyś był aktywny i — przede
          wszystkim — miał cel w życiu i kończył to, co zostało zaczęte.
          Możliwe pozytywy: duża inteligencja i wyobraźnia, konserwatyzm, wierność,
          lojalność. Masz dużą potrzebę okazywania miłości i chętnie przyjmujesz
          zobowiązania wobec innych.
          Możliwe negatywy: zaślepienie iluzją spowoduje, że staniesz się niewolnikiem
          innych. Staraj się widzieć świat, jakim jest naprawdę. Swoje talenty i zalety
          charakteru sprzedajesz tanio i nieodpowiednim osobom.

z całej daty - droga życia 3 - Jedna z najbardziej twórczych i towarzyskich
          dróg, jeśli jest pokonywana z nastawieniem pozytywnym. Sprzyja artystom, ale
          także tym, którzy chcą pomagać innym, założyć kochającą się rodzinę i mieć dużo
          dzieci.
          Posiadasz naturę artystyczną, inwencję i wyobraźnię. Jesteś osobą towarzyską,
          wesołą, przyjazną, szczerą i optymistyczną. Jesteś ekstrawertykiem, masz
          niezliczone talenty, które służą twojej najgłębszej potrzebie — ekspresji
          twojej osobowości. Jesteś erudytą (choć czasami nieco zbyt powierzchownym),
          posiadasz błyskotliwą inteligencję i twórcze podejście do wszystkiego, co
          robisz. Zarażasz innych swoim entuzjazmem, jesteś lubiany przez otoczenie,
          które porwane czarem twojej osobowości często nie zadaje sobie truciu, by
          poznać cię naprawdę. Jeśli nie kochasz i nie jesteś kochany, jesteś
          nieszczęśliwy, „umierasz".
          Jesteś osobą oryginalną, skuteczną, niezależną i dobrze strzeżesz swej
          wewnętrznej wolności. Masz cudowną zdolność do regeneracji. Cenisz duże
          towarzystwo, radość życia i harmonię. Nie znosisz jednak monotonii i rutyny.
          Mimo pewnej nieśmiałości, umiesz wyrażać swe uczucia. Lubisz być wyróżniany,
          zauważany i jesteś dumny ze swego wyglądu zewnętrznego, o który dbasz, często
          przesadnie. Omijasz komplikacje i wszystko, co mogłoby zburzyć twój spokój —
          posiadasz więc dużą łatwość adaptacji. Lubisz łatwe i lekkie życie, co powoduje
          często rozrzutność i generalną nieumiejętność gospodarowania pieniędzmi.
          W przypadku negatywnego wykorzystania tej wibracji możesz być osobą
          powierzchowną, szukać ideału, by się na nim wzorować, jesteś zazdrosny i
          ekstrawagancki. Jesteś plotkarzem, chwalipiętą, pozerem i wiecznym podróżnikiem
          (czasem wręcz tułaczem). Jesteś osobą lękliwą, fanatyczną, znerwicowaną, co
          często uniemożliwia komunikację z innymi i skazuje cię na znienawidzoną
          samotność. Będziesz angażować się w sprawy, które nie są tego warte. Nawet
          pozytywnie wibrujące „trójki" z trudem zaakceptują ciężar odpowiedzialności,
          natomiast dla wyrażających negatywną wibrację tej liczby jest to niemożliwe.
          Stajesz się wtedy hipokrytą i kłamczuchem, wykorzystujesz innych.

od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 3 - Działalność związana z
          komunikacją wszelkiego rodzaju. Pomoc przyjaciół lub znajomych. Twórczość,
          oryginalność, realizacja w dziedzinach artystycznych, handlowych lub związanych
          ze środkami przekazu. Szczęśliwe życie uczuciowe. Sukces materialny, ale też
          duża łatwość wydawania pieniędzy.
          Możliwe negatywy: strata energii, czasu, pieniędzy. Marnotrawstwo, poszukiwanie
          łatwego życia, zmienność. Czasem klęska i zahamowanie rozwoju osobowości i
          własnej ekspresji.

jednocześnie od ukończenia 42 roku życia w trzecim szczycie o wibracji 7 z 16 -
          trzeba nauczyć się refleksji, wyciągania wniosków, analizy, gromadzić życiową
          mądrość. Czas studiów, poszukiwań, specjalizacji, planowania. Nie sprzyja
          małżeństwu ani miłości, ale może przynieść „prezent kosmiczny" w postaci
          duchowego oświecenia. Niezależność. Zmiany wewnętrzne, nowy sposób widzenia i
          rozumienia świata. Potrzeba autonomii i zrealizowania się w wybranej
          dziedzinie. Pragnienie zdobywania wiedzy. Zmiana zainteresowań. Zerwanie ze
          starym sposobem życia lub zakończenie jakiegoś związku uczuciowego, przyjaźni.
          Czasem problemy zdrowotne lub materialne. Małżeństwo należy zawierać z dużą
          ostrożnością, natomiast bardzo korzystne są podróże.
          Możliwe pozytywy: nowe pomysły, głębokie rozumienie życia i drugiego człowieka.
          Doskonalenie się. Nieoczekiwany sukces. Ewolucja duchowa.
          Możliwe negatywy: samotność. Kłopoty materialne i zdrowotne. Depresja. Na
          każdym kroku przeszkody.
          16 to liczba karmiczna, chyba najbardziej niesprzyjająca związkom...

czarne szczyty czyli wady: główny 4 - Tendencje do bałaganiarstwa i spóźniania
          się. Zagubienie w szczegółach. Przechodzenie od pracoholizmu do lenistwa.
          Agresja. Narzucanie sobie i innym ograniczeń.
          wtórne 1 i 5
          1 - tendencja do skrajnej upartości albo do podchodzenia do własnych zamierzeń
          na zasadzie „chciałbym a boję się”. Może też wystąpić tendencja do zaczynania
          wielu rzeczy na raz i nie kończenia.
          5 - tendencja do próbowania wszystkiego w sferze używek i seksu. Ciągłe wzloty
          i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń.

Pozdrawiam

• katthe Re: proszę o interpretacje 24.09.06, 19:18
            Dziekuje panie Januszu...za cierpliwosc do mnie tezsmile.. i ze zyc nie dajesmile..wg
            moich obliczen to 4ka....i teraz nie wiem czy to wszystko tyczy tej daty
            urodzenia czy innej? w tym natloku pytan wszystko sie zdarzyc mozesmile)..a jesli
            tyczy sie tej osoby to powinnam uciekac gdzie pieprz rosnie zeby znow nie
            wpakowac sie ...smile
            pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz wielkie dzieki!
        • janus50 Re: proszę o interpretacje 24.09.06, 19:32
          witaj
          zawsze w przypadku gdy liczbą drogi życia jest 2,4,6 lub 8 szukamy odpowiednich
          mistrzowskich czyli 11,22,33 lub 44.
          Wykonuje się to za pomocą redukcji poszczególnych składników daty urodzenia,
          dla daty 12-8-1964 wygląda to tak:
          12
          +8
          +2
          ==
          22

Pozdrawiam
          • katthe Re: proszę o interpretacje 24.09.06, 20:13
            ach...dzieki! to dosc ze 4 to jeszcze 22smile...moje watpliwosci byly spowodowane
            obliczeniami bo wyszla mi 4ka a nie 3ka..i teraz na ile wszystko co tyczy tej
            daty jest wiarygodne? sorry...faktem jest ze skoro tyle komplikacji przy samej
            numerologii to ilez komplikacji z sama osobasmile)
            z usmiechem--pozdrawiam raz jeszcze...
    • ciok_m Re: proszę o interpretacje 25.09.06, 08:59
      a daty 15.02.1981 i 20.02.1981. Z góry dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka