Dodaj do ulubionych

prosba o interpretacje

08.11.06, 18:05
Obserwuj wątek
    • honey_ona_at Re: prosba o interpretacje 08.11.06, 18:09
      Drogi Panie Januszu,
      prosze o interpretacje:
      Joanna, ur. 02.10.1967, 07:15, Warszawa.
      Chcialabym wiedziec czy wyjde (szczesliwie) za maz i czy bede miala dziecko/dzieci.
      Z gory dziekuje na odpowiedz i pozdrawiam
      Joanna
      • honey_ona_at Re: prosba o interpretacje 13.11.06, 09:31
        honey_ona_at napisała:

> Drogi Panie Januszu,
        > prosze o interpretacje:
        > Joanna, ur. 02.10.1967, 07:15, Warszawa.
        > Chcialabym wiedziec czy wyjde (szczesliwie) za maz i czy bede miala dziecko/dzi
        > eci.
        > Z gory dziekuje na odpowiedz i pozdrawiam
        > Joanna

Nadal czekam. smile
        • janus50 Re: prosba o interpretacje 14.11.06, 11:51
          2-10-1967
          dzień urodzenia 2 - Masz potrzebę spokoju, harmonii i czułości. Jesteś osobą
          dyskretną i emocjonalną. Ta cyfra związana jest z żywiołem Wody, a więc
          ofiarowuje ci bogatą wyobraźnię. W poprzednim wcieleniu poszukiwałeś oświecenia
          duchowego przez medytację, co rozwinęło twoją intuicję, którą możesz się
          posłużyć w obecnym życiu.
          pozytywnie: cierpliwość, towarzyskość, uczynność, umiejętność mediacji,
          ostrożność. Najważniejsze dla ciebie jest realizowanie się w grupie. Masz
          talenty artystyczne, które zostały rozwinięte w poprzednim życiu.
          negatywnie: bezproduktywne marzycielstwo, nerwowość, nadwrażliwość,
          rozproszenie, niedotrzymywanie przyrzeczeń, skrajny introwertyzm, hipokryzja.

data urodzenia - droga życia 8 - Jesteś osobą praktyczną, posiadasz ogromny
          zmysł organizacji i planowania, a także wystarczającą wytrwałość, by wyczekać
          na moment sukcesu. Z uporem zmierzasz do celu i nawet jeśli po drodze potkniesz
          się o jakieś przeszkody, nigdy nie będziesz się czuł pokonany. Twoja władza nad
          innymi bierze się z nabytej w poprzednich wcieleniach umiejętności nadawania
          formy energii, nie trwonienia jej bez potrzeby, lecz pomnażania jej mocy przez
          precyzyjne ukierunkowanie. Wiedza wewnętrzna o życiu i śmierci, o
          sprawiedliwości kosmicznej i konsekwencji skutków naszych poczynań powoduje, że
          nie identyfikujesz się emocjonalnie z żadną sytuacją. Oglądasz życie jak przez
          szklaną szybę. Dlatego postrzegany jesteś jako osoba „zimna”, choć w
          rzeczywistości jesteś czuły i opiekuńczy. We wszystko, co robisz, wkładasz dużo
          pasji, a poczucie, że panujesz nad sytuacją, popycha cię do mnożenia
          obowiązków. Dlatego też żyjesz w ciągłym napięciu. Ważne jest dla ciebie, by
          sytuacje były czyste i jasne, bez podtekstów. Wszystkie te cechy sprawiają, że
          masz zdolności do interesów, obracania pieniędzmi lub zarządzania wielkimi
          przedsięwzięciami. Jesteś znakomitym, lojalnym szefem; stanowczym i
          posiadającym umiejętność logicznego myślenia. Pełnisz rolę ojca,
          co daje innym poczucie bezpieczeństwa. Jedną z twoich najważniejszych
          lekcji jest zrozumienie natury pieniądza. Musisz uświadomić sobie, że jest on
          tylko umownym symbolem wyrażającym wymianę energetyczną między ludźmi, środkiem
          do realizacji celów. Przeszedłszy ten próg zrozumienia, masz szansę uzyskać
          wgląd w mistyczny wymiar rzeczywistości. Stajesz się wtedy
          znakomitym „przewodnikiem”, odbiorcą przekazów z innych wymiarów. Dlatego też
          wśród „ósemek” spotyka się wielkich mistyków.
          Realizując negatywną wibrację .ósemki”, będziesz osobą goniącą za pieniędzmi,
          twardą, okrutną, zimną i bezkompromisową. Możesz tyranizować otoczenie,
          wymuszać posłuszeństwo, bezustannie oceniać innych. Zamiast tworzyć, będziesz
          wprowadzać destrukcję, atmosferę zazdrości, nietolerancji, podekscytowania.
          „Ósemka” musi odnaleźć swą tożsamość, nauczyć się respektować innych, a także,
          w sensie ogólnym, życie z jego podstawowymi wartościami.

od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 2 - Sytuacje przynoszące
          możliwość realizacji potrzeby współpracy, spółek, związków, małżeństwa.
          Trudności w realizowaniu się w sposób indywidualny. Okres, w którym dobrze
          wykorzystany potencjał emocjonalny może stać się motorem inspiracji,
          twórczości, dojrzewania planów. Nauczyć się funkcjonować w grupie, nie
          podporządkowując się osobom, lecz wspólnym celom. Prawdziwa współpraca
          realizuje się wtedy, gdy dodaje się swą wartość indywidualną do wspólnej
          całości. Nauka respektu dla innych, pozostawienia drugiego na jego poziomie
          rozwoju nie atakując go niezrozumiałymi dla niego (na danym etapie)
          informacjami w formie naszych przekonań. Osiągnięcie „złotego środka",
          umiarkowania, brania i dawania według potrzeb. Wyciszenie się, głównie
          emocjonalne. Nie oceniać. Odróżniać akceptację od aprobaty.

jednocześnie od 37 do 46 roku życia w trzecim szczycie o wibracji 1 - okres
          krystalizowania się osobowości, nauka autonomii oraz wprowadzania myśli w czyn.
          Sprzyja aktywności, przedsiębiorczości, organizowaniu. Trzeba liczyć na samego
          siebie i znaleźć własną drogę w życiu. Konieczna jest postawa aktywna, a
          pasywność będzie miała fatalne konsekwencje.
          pozytywnie: samorealizacja. Sukces osiągnięty własnym wysiłkiem,
          negatywnie: klęska osobista, trudności w samorealizacji.

cdn...

• janus50 Re: prosba o interpretacje 14.11.06, 11:57
          cd

czarne szczyty czyli wady z którymi należy walczyć: główny 2 - przewrażliwienie
          na własnym punkcie, skłonność do depresji lub kompleksów
          wtórne 1 i 3
          1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na
          zasadzie chciałbym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie
          kończyć żadnej.
          3 - skłonność do gadulstwa lub popadania w gburstwo.

Jeśli chodzi o sprzyjający okres na założenie rodzieny, to jest ich kilka.
          Pierwszy to pierwszy szczyt o wibracji 3, który trwał do 28 roku życia. Drugi
          to drugi cykl o wibracji 2 trwający do 56 roku życia. Trzeci to czawarty szczyt
          o wibracji 6, który zacznie się od 46 roku życia. Generalnie powinnaś być już
          żoną i matką, jeśli nie jesteś to wszystko przed tobą.
          Pytanie czy bedziesz szczęśliwa i ile bedziesz miała dzieci - na to brak
          odpowiedzi, bo do tego trzeba dwojga... tak się składa....

Pozdrawiam
          • honey_ona_at Re: prosba o interpretacje 17.11.06, 12:36
            Drogi Panie Januszu,
            dziekuje bardzo za odpowiedz!
            To niesamowite jak wiele ze tego co Pan pisze sie zgadza. Niestety wiekszosc, to
            "rzeczy" negatywne. Tym bardziej zdaje sobie sprawe, ze powinnam jak najszybciej
            cos zmienic, tylko.. cyt...."do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie
            chciałbym a boję się".. to jest okropnie trudne. Tym bardziej, ze nie mysle tu
            tylko o sobie, lecz i o moim obecnym partnerze (13.02.1964, 15:20, Wieden),
            ktory mieszka u mnie i teoretycznie nie mial by sie gdzie wyprowadzic. Poza tym
            on twierdzi,ze ja nie znajde drugiego takiego cierpliwego jak on, a ja z kolei
            zdaje sobie sprawe, ze nie mam najlatwiejszego charakterku, wiec moze nie
            powinnam ryzykowac. Nie chce zostac sama, ale tez z nim nie jestem szczeliwa.
            Bledne kolo.
            Ja wiem, ze nie jest Pan jasnowidzem i ze nie moze Pan za mnie podejmowac
            decyzji, co ja mam zrobic ze swoim zyciem, ale moze znalazl by sie gdzies jakis
            punkt zaczepienia, promyk nadzieji, ze bedzie lepiej. Gdzie mam szukac mojego
            przyszlego partnera? W internecie? W ogloszeniach?
            Zdaje sobie sprawe, ze sa to naiwne pytania, ale mimo to prosze i licze na Pana
            pomoc.
            Pozdrawiam serdecznie.
            Joanna
    • honey_ona_at Re: prosba o interpretacje 22.11.06, 13:54
      przesuwam sie tylko niesmialo na gore listy smile
      • janus50 Re: prosba o interpretacje 23.11.06, 10:52
        13-2-1964
        droga życia 8 - Jesteś osobą praktyczną, posiadasz ogromny zmysł organizacji i
        planowania, a także wystarczającą wytrwałość, by wyczekać na moment sukcesu. Z
        uporem zmierzasz do celu i nawet jeśli po drodze potkniesz się o jakieś
        przeszkody, nigdy nie będziesz się czuł pokonany. Twoja władza nad innymi
        bierze się z nabytej w poprzednich wcieleniach umiejętności nadawania formy
        energii, nie trwonienia jej bez potrzeby, lecz pomnażania jej mocy przez
        precyzyjne ukierunkowanie. Wiedza wewnętrzna o życiu i śmierci, o
        sprawiedliwości kosmicznej i konsekwencji skutków naszych poczynań powoduje, że
        nie identyfikujesz się emocjonalnie z żadną sytuacją. Oglądasz życie jak przez
        szklaną szybę. Dlatego postrzegany jesteś jako osoba „zimna”, choć w
        rzeczywistości jesteś czuły i opiekuńczy. We wszystko, co robisz, wkładasz dużo
        pasji, a poczucie, że panujesz nad sytuacją, popycha cię do mnożenia
        obowiązków. Dlatego też żyjesz w ciągłym napięciu. Ważne jest dla ciebie, by
        sytuacje były czyste i jasne, bez podtekstów. Wszystkie te cechy sprawiają, że
        masz zdolności do interesów, obracania pieniędzmi lub zarządzania wielkimi
        przedsięwzięciami. Jesteś znakomitym, lojalnym szefem; stanowczym i
        posiadającym umiejętność logicznego myślenia. Pełnisz rolę ojca,
        co daje innym poczucie bezpieczeństwa. Jedną z twoich najważniejszych
        lekcji jest zrozumienie natury pieniądza. Musisz uświadomić sobie, że jest on
        tylko umownym symbolem wyrażającym wymianę energetyczną między ludźmi, środkiem
        do realizacji celów. Przeszedłszy ten próg zrozumienia, masz szansę uzyskać
        wgląd w mistyczny wymiar rzeczywistości. Stajesz się wtedy
        znakomitym „przewodnikiem”, odbiorcą przekazów z innych wymiarów. Dlatego też
        wśród „ósemek” spotyka się wielkich mistyków.
        Realizując negatywną wibrację .ósemki”, będziesz osobą goniącą za pieniędzmi,
        twardą, okrutną, zimną i bezkompromisową. Możesz tyranizować otoczenie,
        wymuszać posłuszeństwo, bezustannie oceniać innych. Zamiast tworzyć, będziesz
        wprowadzać destrukcję, atmosferę zazdrości, nietolerancji, podekscytowania.
        „Ósemka” musi odnaleźć swą tożsamość, nauczyć się respektować innych, a także,
        w sensie ogólnym, życie z jego podstawowymi wartościami.
        Będąc z natury wierny, nie znosisz być zdradzany. Kochasz z pasją, ale jesteś
        nadmiernie autorytatywny i despotyczny. Chcesz być doceniany i podziwiany jako
        głowa rodziny. Często kontrolujesz życie swoich bliskich i chętnie narzucasz
        dzieciom swe pomysły dotyczące ich przyszłości (np. wyboru kierunku studiów).

od 28 do 56 roku zycia w drugim cyklu o wibracji 4/13 - Akcent położony na
        pracę. Konieczny wysiłek i wytrwałość. Brak ułatwień zewnętrznych i czasu na
        odpoczynek. Należy rozwijać umiejętności organizacyjne i zmysł ekonomiczny.
        Ważny też staje się dom i rodzina. Podróże związane z pracą zawodową. Sukces
        przychodzi z czasem, proporcjonalny do włożonego wysiłku. Jest to mozolne i
        staranne budowanie fundamentów życiowych, powolne bratanie się z
        rzeczywistością. Nie tracić czasu, lecz wytrwale budować fundamenty. Należy
        nadać wyraźną strukturę swemu życiu. Dostrzec rządzące nim prawa i przestrzegać
        ich. Pozostawać w zgodzie z samym sobą i w harmonii z innymi. Podejmować pracę
        ze zrozumieniem, a nie podporządkowaniem. Nauczyć się widzieć różne aspekty
        swojej pracy jako jedną całość.
        negatywnie: trudna sytuacja materialna. Konieczność walki, której rezultat
        rozczarowuje. Niebezpieczeństwo strat finansowych i choroby. Ograniczenia i
        problemy uczuciowe.

jednocześnie od 37 do 46 roku życia w trzecim szczycie o wibracji 3 -
        poszukiwanie indywidualnych środków wyrazu, harmonijne stosunki z otoczeniem.
        Czas na rozwijanie zainteresowań i talentów. Należy eksploatować swą
        wyobraźnię. Okres sprzyjający komunikacji — słownej i artystycznej.
        pozytywnie: czas twórczy, przynoszący spełnienie, szczęście, przyjaciół.
        Jest to najłatwiejszy okres w życiu.
        negatywnie. zahamowanie ekspresji. Rozproszenie energii i powierzchowność
        zainteresowań. Ekstrawagancja, nie kontrolowane wydatki.

czarne szczyty czyli wady: główny 0(brak)
        wtórne 2 i 2
        2 - przewrażliwienie na własnym punkcie, skłonność do depresji i kompleksów.

cdn..

• janus50 Re: prosba o interpretacje 23.11.06, 11:09
        cd

podsumowując, twój partner nie jest wcale taki zły, jest aktualnie w cyklu 4 z
        13, jest to cykl pracy, cykl, który wprowadza duże ograniczenia, na pewno pod
        działaniem wibracji 4 nie jesteśmy szczególnie czułymi i troskliwymi
        partnerami, czwórka kładzie klapki na oczy, emocje stygną, wszystko jest
        analizowane w szczegółach, uczucia schodzą na dalszy plan. Plan główny w takim
        okresie to praca.

Pozdrawiam
        • honey_ona_at Re: prosba o interpretacje 23.11.06, 13:23
          bardzo dziekuje za pana odpowiedz,
          jest tylko jedno "ale": moj partner ma prawie 43 lata, ja skonczylam juz 39, ja
          chcialabym dziecko, ale on twierdzi, ze jeszcze nie teraz, ze "czemu mi sie tak
          spieszy", i ze jeszcze mam czas. moim zdaniem on nie chce brac na siebie
          jakichkolwiek obowiazkow. wlasciwie to powinnam sie z nim rozstac - nie jestem w
          pelni szczesliwa w tym zwiazku - ale boje sie, ze nikogo normalnego juz nie
          poznam i, ze zostane sama.
          boje sie decyzji o rozstaniu oraz przyszlosci...
          co mam zrobic?
          Joanna

janus50 napisał:
          cd
          > podsumowując, twój partner nie jest wcale taki zły, jest aktualnie w cyklu 4 z
          > 13, jest to cykl pracy, cykl, który wprowadza duże ograniczenia, na pewno pod
          > działaniem wibracji 4 nie jesteśmy szczególnie czułymi i troskliwymi
          > partnerami, czwórka kładzie klapki na oczy, emocje stygną, wszystko jest
          > analizowane w szczegółach, uczucia schodzą na dalszy plan. Plan główny w takim
          > okresie to praca.
          >
          > Pozdrawiam
          • janus50 Re: prosba o interpretacje 23.11.06, 13:59
            witaj ponownie
            tak naprawdę wszystkie odpowiedzi już otrzymałaś, jesteś aktualnie w dobrym
            okresie na samodzielność, potrzebna tobie tylko wiara we własne siły której
            tobie aktualnie brak. Pamiętaj - jeśli bedziesz pozytywnie myślec, tworzyć
            pozytywne emocje, pozytywne wibracje, to one bedą przyciągać do ciebie
            pozytywne wydarzenia, szczęście, radość, miłość, satysfakcję. Jeśli widzisz
            wszystko w czarnych kolorach, emanujesz niepozytywnymi emocjami, tworzysz wokół
            siebie negatywne wibracje - przyciągną one do ciebie swoich braci i siostry,
            smutek, marazm, brak nadziei, brak wiary w siebie etc.
            Pozdrowionka i głowa do góry, świat stoi otworem i czeka na ciebie!!
            • honey_ona_at Re: prosba o interpretacje 27.11.06, 16:33
              panie januszu,
              serdeczne dzieki za odpowiedz.
              moje obawy podyktowane sa faktem, ze po poprzednim rozstaniu wpadlam w okropna
              depresje, wiec teraz tez mam obawy przed nastepna, ale - postaram sie uwierzyc w
              pana podnoszace mnie na duchu slowa, i zaczac mysle pozytywnie.
              jeszcze raz dziekuje
              joanna

janus50 napisał:

> witaj ponownie
              > tak naprawdę wszystkie odpowiedzi już otrzymałaś, jesteś aktualnie w dobrym
              > okresie na samodzielność, potrzebna tobie tylko wiara we własne siły której
              > tobie aktualnie brak. Pamiętaj - jeśli bedziesz pozytywnie myślec, tworzyć
              > pozytywne emocje, pozytywne wibracje, to one bedą przyciągać do ciebie
              > pozytywne wydarzenia, szczęście, radość, miłość, satysfakcję. Jeśli widzisz
              > wszystko w czarnych kolorach, emanujesz niepozytywnymi emocjami, tworzysz wokół
              >
              > siebie negatywne wibracje - przyciągną one do ciebie swoich braci i siostry,
              > smutek, marazm, brak nadziei, brak wiary w siebie etc.
              > Pozdrowionka i głowa do góry, świat stoi otworem i czeka na ciebie!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka