marcyjanka 13.01.09, 19:18 Moja data urodzenia to 12.01.1986. Gmatwa się w moim zyciu trochę.Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcyjanka Re: Moja prośba do Pana Janusza 16.01.09, 20:52 Moze sie ktoś pokusi zinterpretować- poproszę Droga zyciowa -1 I cykl-1 II cykl-3 III cykl-6 I szczyt-4 II szczyt-9 III szczyt-4 IV szczyt-7 I czarny szczyt-2 II -3 III -1 Gdyby ktoś poświęcił mi trochę czasu byłabym wdzięczna. Tyle dałam radę obliczyć .Pozdrawiam Odpowiedz Link
marcyjanka Re: Moja prośba do Pana Janusza 20.01.09, 19:16 Może ktoś mi podpowie chociaż czego mogę spodziewać się w 2009 roku?. Grzecznie proszę. Odpowiedz Link
alte_seele Re: Moja prośba do Pana Janusza 20.01.09, 19:27 witaj, rok 2009 bedzie oscylowal przede wszystkim wokol spraw rodzinnych, moze przybyc ci takze obowiazkow zawodowych - jesli oczywiscie pracujesz. z twoich wibracji wynika, ze musisz raczej polegac przede wszystkim na sobie, ale w roku 2009 masz szanse na uzyskanie pomocy od innych i postaraj sie te pomoc wykorzystac Odpowiedz Link
marcyjanka Re: Moja prośba do Pana Janusza 21.01.09, 14:18 Dziękuje bardzo.Ja obecnie studiuje, ale faktycznie już wiem że będę miała więcej obowiązków w tym roku.Trochę sobie popracowywuje, a i mam sporo dodatkowych zajęć . Nie sprawia mi to jednak dużych trudności.Mam jeszcze ważne pytanie.Poznałam interesującego faceta i chciałabym wiedzieć ,czy ta znajomość przerodzi się w coś głębszego. Jeśli mogłabyś na to odpowiedzieć , byłabym wdzięczna.Pozdrawiam. Odpowiedz Link