29.05.09, 16:49
Panie Januszu ,mam na imie Joanna ,moja data ur.03.07.1972r,mam wielki problem z miom bratem Andrzejem ur.07.11.1974r.brat jest alkoholikiem ,zyje obecnie na ulicy,ja juz nie wiem jak mu pomóc,czy on ma teraz jakis niekorzystny uklad planet ,kiedy to sie skończy ,a moze to ja nie mam teraz zadnego daru przekonywania.czy widzi pan dla niego jakieś swiatelko w tunelu?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba 29.05.09, 21:34
      Witaj
      Na wstępie chciałbym napisać, że w tak ekstremalnych przypadkach należy wziąć pod uwagę wszelkie dostępne dane. Tak więc poproszę jeszcze o podanie liter składających się na imiona i nazwisko. Również imię z bierzmowania. Chodzi o podanie ilości liter. Możesz to podać na zasadzie A - 3 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.
      Przydała by się również dokładna godzina oraz miejsce urodzenia.
      Z daty urodzenia którą podałaś wyciągam następujące wnioski:
      Twój brat, jako urodzeniowa trójka, lubi towarzystwo, imprezowe życie, częste kontakty z przyjaciółmi. Jednocześnie, pozostając w pierwszym cyklu 2/11 do 25 roku zycia miał w sobie niewiele indywidualizmu i raczej wolał być elementem jakieś grupy, co dawało mu poczucie bezpieczeństwa i zadowolenie. Równolegle przebywał do 33 roku życia w swoim pierwszym białym szczycie dziewięć, co czyniło go osobo mocno otwartą na innych ludzi, bezinteresowną, łatwo przekonywaną przez innych do takich czy innych działań. Układ ten tworzy klimat osoby w pewnym sensie uzależnionej od przyjaciół, znajomych, łatwo nawiązującej znajomości ale też zjednującej sobie sympatię swoją otwartością i komunikatywnością. Nie jest to takie złe oczywiście, jednak przez ten cały czas był aktywny jeszcze jeden element, który stworzył niebezpieczną sytuację popadania w uzależnienie. Jest to czarny szczyt o wibracji pięć, który powoduje sięganie po używki, ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko bez wyciągania wniosków z popelnionych błędów. Piątka powoduje, że sięgamy po rozmaite używki z czystej ciekawości, aby spróbować jak to jest po prostu. Zazwyczaj nie kończy się tak ekstremalnie. Niestety, po ukończeniu 25 roku życia wszedl w swój drugi cykl o wibracji siedem, który bedzie trwał do 52 roku zycia. Siódemka ma to do siebie, że utrwala wszelkie przyzwyczajenia, w tym oczywiście nałogi. Będąc pod jej dzialaniem, niezwykle trudno jest wyjść z uzależnienia.
      Sytuacja nie jest jednak beznadziejna, gdyż po ukończeniu 33 roku zycia wszedł w swój drugi szczyt o wibracji 1, który przyniesie mu chęć indywidualnej realizacji, wzrost poczucia wartości wlasnej, większą determinację i wytrwałość w działaniu. Pewnym problemem może być drugi czarny szczyt o wibracji 4, który będzie dawał aktualnie brak elastyczności, chęć trwania w schemacie, niechęć do zmian.
      Dlatego istotne są pozostałe dane, bym mógł sprawdzić, czy inne opcje są sprzyjające czy też nie.
      Pozdrawiam
      • mila03 Re: prośba 31.05.09, 16:06
        witam
        z tego co Pan napisał to ja jestem w szoku 100 % trafnosci ,to jego portret.Podaje literki z jego imienia i nazwiska A-2 N-1 D-1 R-1 Z-2 E-1 J-1 K-1 Ł-1 U-1 C-1 .Nie bardzo wiedziałam czy drugie imie tez podawać w tych liczbach .podam je osobno -drugie imie to Zygmunt a imie z bierzmowania to Paweł.miejsce urodzenia to Brzeg.godzina narodzin niestety nieznana .rodzice nie żyja juz i nie ma jak sie spytać .dziękuje i pozdrawiam
        • janus50 Re: prośba 01.06.09, 15:33
          Witaj ponownie
          Wibracje własne twojego brata są dość korzystne, mają wartość 3-8-11
          i takie wibracje własne są uważane za dość korzystne. Brak mu jednak
          w imionach i nazwisku wibracji 6, co jest dość istotne, gdyż może
          wskazywać na brak więzi z rodziną, brak wewnętrznej potrzeby
          utrzymania takiej więzi, deficyt uczuć rodzinnych - czyli jakiegoś
          pragnienia posiadania domu rodzinnego, własnej rodziny, dzieci i
          innych wartości powiązanych z tą sferą.
          Czy uda mu się wyjść z uzależnienia. To dość trudne pytanie, gdyż są
          czynniki, które mogą go zainicjować do walki z uzależnieniem (szczyt
          o wibracji 1), są jednak również elementy, które go uzależnieniu
          utwierdzają (cykl 7 i czarny szczyt 4).
          Jestem początkującym astrologiem a w zasadzie nie jestem astrologiem,
          bo uczę się zaledwie od około 3 lat, jednak od stycznia 2012
          zaistnieją warunki, które mogą mieć bardzo radykalny wpływ na jego
          życie, albo go totalnie pogrążą albo też tak bardzo nim wstrząsną, że
          po prostu wyjdzie z uzależnienia. W styczniu 2012 zacznie się
          kwadratura Plutona tranzytującego do Plutona urodzeniowego, to bardzo
          ważny moment w życiu człowieka, który często zmienia totalnie całe
          życie, od czerwca 2012 dodatkowo tranzytujący Uran zrobi opozycję do
          urodzeniowego Plutona, i wówczas będą dwa bardzo silne aspekty
          oddziaływać na niego. Może być to czas totalnego oczyszczenia i
          nowych narodzin, może jednak być również zbyt ciężkim przeżyciem i
          jeśli go nie przepracuje, może go pogrążyć.
          Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze.
          • mila03 Re: prośba 02.06.09, 10:22
            dziekuje za odpowiedź ,brak wibracji 6 to prawda ,on ma dzieci ale nigdy sie nimi nie zajmował,byla zona uklada sobie życie na nowo,jego nigdy nie ciaglo do domu ,nawet do rodzicow ,do mnie jako siostry ,jestem ciekawa jak to bedzie ale napewno bedzie mu cięzko .pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka