Dodaj do ulubionych

Dość ciężko mi się wiedzie...

22.07.09, 20:26
...jednakże gdzieś głeboko czuję,ze`etap ten niedługo się skończy i
los się do mnie uśmiechnie-skąd we mnie to przeświadczenie?co mówi
numerologia?ania 26.05.1982
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Dość ciężko mi się wiedzie... 24.07.09, 17:01
      Witaj
      Jesteś aktualnie w dość ciężkim układzie numerologicznym. Urodzeniowa szóstka z wysokim potencjałem 33. W pierwszym cyklu 5 oraz pierwszym szczycie 4/13. Są to duże sprzeczności. Piątka ma skrajnie różne aspekty zarówno od urodzeniowej szóstki jak i pierwszego szczytu 4/13.
      Piątka kocha zmiany, lubi być w ruchu, niechętnie przyjmuje długoterminowe zobowiązania, odpowiedzialność, chce być wolna i niezależna, działa spontanicznie, bywa bardzo impulsywna i emocjonalna.
      Czwórka jest jej totalnym zaprzeczeniem, wszystko musi być zaplanowane, poukładane, posiadać schemat. Kocha stabilizację, porządek, chce dokładnie określonych sytuacji i okoliczności.
      Z kolei urodzeniowa szóstka chętnie przyjmuje odpowiedzialność, jest zazwyczaj domatorem, jej spełnieniem jest rodzina ze wszystkimi jej ograniczeniami i zobowiązaniami.
      Może to rodzić duże napięcia, uczucie ciągłego niedosytu, niespełnienia, wewnętrznej blokady.
      Ponadto karmiczna trzynastka z pierwszego szczytu może przynosić trudne doświadczenia w sferze pracy, ograniczenia, brak rozmachu w działaniu.
      Jak widzisz sytuacja jest mocno zapętlona i niełatwa do przepracowania.
      Radykalne zmiany nastąpią kiedy po ukończeniu 30 roku zycia wejdziesz w drugi szczyt 1. Popłynie nowa energia, pojawią się nowe drogi i sytuacje.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka