carmen226 22.07.09, 20:26 ...jednakże gdzieś głeboko czuję,ze`etap ten niedługo się skończy i los się do mnie uśmiechnie-skąd we mnie to przeświadczenie?co mówi numerologia?ania 26.05.1982 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Dość ciężko mi się wiedzie... 24.07.09, 17:01 Witaj Jesteś aktualnie w dość ciężkim układzie numerologicznym. Urodzeniowa szóstka z wysokim potencjałem 33. W pierwszym cyklu 5 oraz pierwszym szczycie 4/13. Są to duże sprzeczności. Piątka ma skrajnie różne aspekty zarówno od urodzeniowej szóstki jak i pierwszego szczytu 4/13. Piątka kocha zmiany, lubi być w ruchu, niechętnie przyjmuje długoterminowe zobowiązania, odpowiedzialność, chce być wolna i niezależna, działa spontanicznie, bywa bardzo impulsywna i emocjonalna. Czwórka jest jej totalnym zaprzeczeniem, wszystko musi być zaplanowane, poukładane, posiadać schemat. Kocha stabilizację, porządek, chce dokładnie określonych sytuacji i okoliczności. Z kolei urodzeniowa szóstka chętnie przyjmuje odpowiedzialność, jest zazwyczaj domatorem, jej spełnieniem jest rodzina ze wszystkimi jej ograniczeniami i zobowiązaniami. Może to rodzić duże napięcia, uczucie ciągłego niedosytu, niespełnienia, wewnętrznej blokady. Ponadto karmiczna trzynastka z pierwszego szczytu może przynosić trudne doświadczenia w sferze pracy, ograniczenia, brak rozmachu w działaniu. Jak widzisz sytuacja jest mocno zapętlona i niełatwa do przepracowania. Radykalne zmiany nastąpią kiedy po ukończeniu 30 roku zycia wejdziesz w drugi szczyt 1. Popłynie nowa energia, pojawią się nowe drogi i sytuacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link