Dodaj do ulubionych

Pytanie o dlug karmiczny ?

27.07.09, 14:22
Janusz przeliczajac moja date 20.08.1971 dodajac pojedyncze liczby otrzymuje
28>10>1 a sumujac w najpierw rok a potem dzien, miesiac dostaje 19>10>1.

Moje pytanie czy ten dlug karmiczny istnieje? Jesli tak to co on oznacza?
POzdrawiam
Obserwuj wątek
    • jaa1971 Re: Pytanie o dlug karmiczny ? 28.07.09, 00:41
      Chodzilo mi oczywiscie o 19tnascie z daty urodzenia. Pozdrawiam
    • janus50 Re: Pytanie o dlug karmiczny ? 28.07.09, 12:25
      Witaj
      Dziewiętnastka nie wychodzi z pierwszego liczenia a pojawia się dopiero po redukcji. Podstawowym sposobem liczenia jest zliczenie po kolei wszystkich liczb czyli w twoim przypadku będzie to 2+0+8+1+9+7+1=28
      albo w słupku, czyli-
      **20
      ***8
      1971
      ====
      1999 - 1+9+9+9=28

jedną i drugą metodą otrzymujemy tą samą podliczbę 28, będzie ona więc zdecydowanie główną i najbardziej istotną podliczbą twojej wibracji urodzeniowej. Kolejne podliczby wynikają już z "kombinowania", ich znaczenie zatem będzie drugoplanowe. 19 pojawia się, jednak nie jest to na tyle wyraźne, aby była istotna i nie sądzę aby miała jakoś na ciebie oddziaływać.
      O dziewiętnasce w wibracji drogi życia Pani Czarmińska pisze następująco:
      życie przyniesie ci wiele trudnych sytuacji i gwałtownych zmian, by wypróbować twoją wewnętrzną autonomię i samodzielność myślenia. Możesz również ponieść straty materialne. Chaotyczne działania i utrata energii sprawią, że będziesz wciąż rozpoczynać od nowa. By spłacić dług, należy przejąć inicjatywę, wykazać niezależność i przede wszystkim zauważyć drugiego człowieka, otworzyć się na jego potrzeby. Nawet jeśli nie zostaniesz doceniony tak, jak tego pragniesz, będziesz rozprzestrzeniać światło, którym jest zrozumienie życia.
      • jaa1971 Re: Pytanie o dlug karmiczny ? 29.07.09, 18:44
        Dziekuje. Tzn ja policzylem tak: 2+8+ zsumowalem rok czyli 9 = 19 = 10 = 1

Czyli to nie jest pierwsze liczenie?
        Aha i czy napewno jest tak, ze drugie liczenie jest slabsze czy cos takiego?

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka