zajacowna 24.05.13, 10:46 wymylam listki wszystkim storczykom srodkiem na pedziorka... namoczylam wszystkie w deszczowce uf.. pol dnia roboty;) i wkoncu je policzylam:D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smutas13 Re: uf..... 24.05.13, 18:38 zajacowna napisała: >namoczylam wszystkie w deszczowce uf.. pol dnia roboty;) Szczęściara z Ciebie, masz deszczówkę... Ja, codziennie gotuję dwa czajniki wody, studzę, przelewam do dwulitrowych butelek po napojach i magazynuję (za zasłoną ;-)). Dużo radości dają mi moje storczyki, szczególnie, kiedy kwitną :-) Odpowiedz Link
zajacowna Re: uf..... 25.05.13, 13:24 dokladnie... to takie wdzieczne kwiaty. kazda zmiane intensywnie obserwuje. wlasnie duzo radochy daja... Odpowiedz Link
smutas13 Re: uf..... 25.05.13, 19:47 Lubię je szczególnie dlatego, że nie rosną szybko. Nie trzeba ich wciąż odnawiać. A kwitną bardzo długo :-) Pozdrawiam panią, Pani E. :-) Odpowiedz Link
zajacowna Re: uf..... 25.05.13, 20:51 ..... czasami chcialoby sie aby rosly szybciej:) dzieki.Wzajemnie.:) Odpowiedz Link