Dodaj do ulubionych

Jakiego ginekologa polecacie lub nie w oświęcimiu

12.02.08, 13:27
Jakiego ginekologa polecacie lub nie w oświęcimiu
Obserwuj wątek
    • dana20iwa Re: Jakiego ginekologa polecacie lub nie w oświęc 27.02.08, 23:44
      ja chodzę od 3 lat do Bieli ma gabinet w mieście i bardzo sobie go chwale. jest
      miły wszystko wytłumaczy normalnymi słowami zrozumiałymi przez zwykłego
      człowieka:)) doradzi i odpowie na wszystkie pytania. no i co najważniejsze jak
      dla mnie to że nie zapisuje ci leków za wygórowaną które są równie dobre i tak
      samo działają co te kosztujące krocie.
      • agunia432 Re: Jakiego ginekologa polecacie lub nie w oświęc 16.11.09, 09:22
        Witam.Za pieniądze każdy jest miły i sympatyczny.Niedawno byłam u Bieli w
        ośrodku i mam wrażenie,że z łaską mnie zbadał.Przepisał mi jakieś globulki i
        powiedział ,,proszę nie zachodzić w ciąże''.I co?Okazało się ,że jestem w
        ciąży.A moim zdaniem powinien chociaż zapytać czy istniała szansa wcześniejszego
        zapłodnienia.Teraz odchodzę od zmysłów czy wszystko jest OK.Pozdrawiam
    • sylvia_b Re: Jakiego ginekologa polecacie lub nie w oświęc 26.03.08, 10:13
      Tylnicki. Ul Chopina (chyba 40). Mam do niego pełne zaufanie, rzadko
      do którego lekarza mam takie.
      • dana20iwa Re: Jakiego ginekologa polecacie lub nie w oświęc 08.05.08, 23:25
        wiele moich znajomych chodziło do Tylnickiego ale zrezygnowały po paru wizytach
        ponieważ on ma stanowczo za wysokie ceny!!!!!!
        • fajnyrobal Re: Jakiego ginekologa polecacie lub nie w oświęc 18.07.08, 23:30
          Kobito a jakie ceny mają inni skoro Tylnicki jest dla ciebie
          stanowczo za drogi? Babula z wizytę bez usg bierze stówę, Dżonowa 70
          do 90 a Tylnicki za wizytę 50, z usg 70.
          • dziubek_01 Re: Jakiego ginekologa polecacie lub nie w oświęc 05.03.10, 09:30
            Babula 100 za wizytę bez usg??? Chodziłam 2 lata i nigdy nie zapłaciłam więcej
            niż 80 zł, zazwyczaj płaciłam między 50-80 zł zalezy czy z usg, cytologia itp.
    • fajnyrobal Re: Jakiego ginekologa polecacie lub nie w oświęc 18.07.08, 23:38
      Stanowczo odradzam doktora Bargiela, chyba że któraś jest
      masochistką. Taran przy nim to puchowa poduszka, podejscie do
      pacjentek poniżej krytyki
      • natalciaa89 Re: Jakiego ginekologa polecacie lub nie w oświęc 21.01.09, 00:03
        Ja polecam doktora Wojdana, przyjmuje w Multimedzie, jest swietny. Prowadzil mi
        ciaze.
        • babeth Re: Jakiego ginekologa polecacie lub nie w oświęc 17.02.09, 21:59
          Idealny ginekolog nie istnieje. Mojej znajomej Tylnicki bardzo odpowiada, ja
          przez niego mogłam stracić ciążę. Ja z kolei byłam bardzo zadowolona z dr
          Góreckiej, a jednocześnie spotkałam się z niezbyt pochlebnymi opiniami na jej
          temat. Jeżeli jesteś w ciąży i planujesz rodzić w Oświęcimiu (osobiście nie
          polecam ale to temat na oddzielny wątek) to dobrym rozwiązaniem jest ginekolog
          pracujący w szpitalu. Jednakże nie chcę polecać żadnego konkretnego nazwiska. Po
          za tym wydaje mi się, że skuteczniej zrobić rozeznanie wśród znajomych niż pytać
          na forum.
          • basi-a27 babeth 04.01.10, 16:00
            dlaczego nie polecasz innym dziewczynom porodu w Oświecimiu??
            rodziłam tu 2 razy
            pierwszy raz poród rodzinny drugi poród sama i za każdym razem czułam się tu
            bezpiecznie dobrze traktowana położne jak i lekarze są tu OK do tego po porodzie
            można było porozmawiać z dr ( zapomniałam jak sie nazywa ale świetna kobietka )
            z por laktacyjnej zawsze pokazała jak przystawiać do piersi co nie wolno jeśc co
            można jedzenie u nas w szpitalu też na BDB poziomie więc ja tu akurat się nie
            zgodzę i wiele osób poleca Oświecim. Sale też są niczego sobie
            • ask-a28 Re: babeth 08.01.10, 18:34
              ja rowniez rodzilam w oswiecimu i tez nie mam nic przeciw jest ok a co dr.beli
              no coz chodzilam do niego panstwowo to jest malo rozmowny i nie zbyt mily ale na
              prywata jest ok i chodze do niego i nie bierze duzo 70 zl
    • d_z_i_e_w_c_z_y_n_a_158 Re: Jakiego ginekologa polecacie lub nie w oświęc 18.02.09, 12:47
      Dla mnie dr Biela jest najlepszym ginekologiem, do jakiego chodziła. I jest
      bardzo przystojny, szkoda że tylko mnie bada, bo chciałabym być przez Niego
      wykorzystana...niedługo znowu idę na wizytę....
      • 11agusia11 Re: Jakiego ginekologa polecacie lub nie w oświęc 04.11.09, 13:02
        Dr.Tylnicki najlepszy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka