Dodaj do ulubionych

Król jest nagi

27.11.14, 20:39
Słusznie zostało tu wcześniej napisane , że król tak naprawdę to jest nagi.Czytam tu jak znajomi i przyjaciele Pana Gągoli na wyścigi jeden przez drugiego wyprzedzają się w pochwalnych pieniach na temat jego wspaniałych cech charakteru,pracowitości itd,itd.Na takie farmazony może nabrać się jedynie ktoś kto mieszka w Birczy od roku czy dwóch.Nie będę tu mówił o różnych plotkach jakie krążą po Birczy bo nie byłem ich świadkiem,tym bardziej ,że trwa ostra kampania wyborcza i nikt nie przebiera w środkach.Pamiętam co działo się w Klimatach jednych i drugich po paru głębszych,takiego cyrku wcześniej nigdy nie widziałem.Nie mogę sobie wyobrazić młodego Wójta mając przed oczyma te ekscesy z Klimatów.Po drugie jak można być dobrym gospodarzem naszej Gminy,jeśli na własnym obejściu u kandydata same chwasty rosną
Obserwuj wątek
    • pikaso1 Re: Król jest nagi 27.11.14, 20:49
      za to u pana Żydownika na obejściu ład i porządek...:)
    • stary-pierog Re: Król jest nagi 27.11.14, 21:09
      Ty na-kuzim nie wychodź tu z takimi "wspomnieniami", bo kontrkandydat pod tym względem nie lepszy. Poza tym byli i tacy co w biały dzień na rynku swoje robili, a nie na zamkniętej imprezie gdzie obowiązują skądinąd inne zasady.
      • 4marianoitaliano Re: Król jest nagi 27.11.14, 21:17
        Jutro spotkanie wyborcze Pana Gagoli..wybieram się i zapraszam również tych co tu piszą różne głupoty..będziecie mieli okazje zapytać o pewne sprawy prosto w oczy!
        • na-kuzim Re: Król jest nagi 27.11.14, 21:25
          4marianoitaliano napisał(a):

> Jutro spotkanie wyborcze Pana Gagoli..wybieram się i zapraszam również tych co
          > tu piszą różne głupoty..będziecie mieli okazje zapytać o pewne sprawy prosto w
          > oczy!
          Dawno temu jak was jeszcze na świecie nie było takie bajki dla dorosłych opowiadał Kobuszewski.Z tej pozycji może występować każdy głupi obiecując i piętnując nie mając za sobą żadnej samorządowej przeszłości.O której zacznie się ta dobranocka.
      • na-kuzim Re: Król jest nagi 27.11.14, 21:18
        stary-pierog napisał(a):

> Ty na-kuzim nie wychodź tu z takimi "wspomnieniami"
        Odezwali się koledzy od wspólnego rzygania.
        • karolekw1906 Re: Król jest nagi 27.11.14, 21:24
          Pawlak mówił tak, że jakby całkiem nie pił to by go ludzie nie szanowali. To tyczy obu. A tak poważnie to gdzie i o której Pan Gągola ma jutro spotkanie.
          • kaj123456789 Re: Król jest nagi 27.11.14, 22:58
            Witam Wszystkich co są za i przeciw ! To jest straszne, o czym Wy piszecie, ludzie mają swojego kandydata ,nie za późno na dolewanie oliwy do ognia, niektóre posty są tak prostackie, że robi się niedobrze, znam obydwóch Panów, czas pokaże. P.S! PODOBA MI SIĘ WIERSZ O RADNYM NIEDZIELNYM hahahaaaaaaaaaaa gratuluję tj .prawda., jeżeli ludzie sobie tak pozwalają no cóż niech rządzi
          • jorgan Re: Król jest nagi 27.11.14, 23:02
            Z tego co czytałem to o 18.00 .
          • ponowa.1 Re: Król jest nagi 27.11.14, 23:04
            Czy ten pan lubi nadużywać różnych rzeczy to nie wiem.Ale co dziennie od wielu lat widzę ten syf wokół domu ,szkoda takiego placu.Wymarzone miejsce na ładny sad ,ogród kwiatowy i warzywny,jakieś ozdobne drzewa i krzewy.A tu tylko wpuścić krowy niech się pasą.Rzeczywiście brak ręki dobrego gospodarza.
            • jorgan Re: Król jest nagi 27.11.14, 23:10
              panowa.1 teraz do którego pijesz
              • michoonek Re: Król jest nagi 28.11.14, 10:31
                Pewnie do wójta. Wokół jego domu pełno rozrzuconych materiałów budowlanych, jakieś deski, maszyny, koparki. Żadnego drzewa ani kwiatu.
    • xyz123_123 Re: Król jest nagi 30.11.14, 15:23
      :D Który idiota z Kuźminy napisał ten post? :)
    • miodzio1991 Re: Król jest nagi 30.11.14, 23:35
      zainwestuj w dobre okulary bo dzień w dzień przechodze koło domu Pana Gągoli i żadnych chwastów tam nie widzę , a Ty raczej pilnuj swojego podwórka bo chyba jednak u Ciebie rosną. postaw sobie pytanie jak Ty wyglądasz po kilku głębszych?! Nie chciałabym Cie zobaczyć. wreszcie nadszedł czas na zmiany i wreszcie skończą sie jęki <yyyy> wtf?>
      • stary-pierog Re: Król jest nagi 30.11.14, 23:37
        Jakie jęki? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka