Dodaj do ulubionych

PBB ISTNIEJE ???

14.03.06, 17:53
Jeszcze mi starszy mieszkaniec Brczy o nich opowiadał, myślałem ze to jakaś
bajeczka a po przeczytaniu tego forum pokojarzyłem fakty według mojego
przekazu jaki usłyszałęm o PBB to strach było wychodzic na spacer nocą za
czasów miedzywojennych, "to trzciciele szatana" tak mi opowiadł niezyjący juz
mieszkaniec Birczy, kawał czasu temu , pożniej ich rozbiła milicja
komunistyczna.Według niego posługiwali się magią, odprawiali czarcie obrzędy
okultystyczne. Czy teraz powrócili ???
Obserwuj wątek
    • stodrugi Re: PBB ISTNIEJE ??? 15.03.06, 09:19
      to prawda, sam bylem swiadkiem opowiadan niezyjacego juz mieszkanca domku w
      poblizu cmentarza jak rowniez widzialem jego okulistyczna literature na ten
      temat wiec tylko potwierdzasz fakty. co do powrotu PBB to tak sie sklada ze
      kojarze kilku ludzi ktorzy obecnie sa tym tematem "poruszeni" ale wierz mi,
      oprocz mlodzienczej fantazji i najnormalniejszej checi poznania tego co
      zakazane i owiane tajemnica nic innego im nie przyswieca, dlaczego??? bo to sa
      DOBRZY z natury mlodzi ludzie, wg mnie nie stworzeni po to by czynic zlo a
      gdybym sie jednak pomylil co do nich byloby to dla mnie nie ukrywam wielkim
      rozczarowaniem
      • dziewczynaa1 Re 17.03.06, 13:19
        SIEMA RE:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DJAK MASZ NA IMIE POWIEDZ MOZE SIE ZNAMY
    • tyrawa rzeczywiscie falszywy ! 15.03.06, 10:39
      To nieprawda co piszesz, takie fakty nie miały miejsca ani przed wojną, ani po
      wojnie.
      Mysle, ze twoja opowiesc jest efektem przesady w spożyciu grzybkow.
      A ci "trzciciele" to od trzciny ?
      • falszywy_prorok Re: rzeczywiscie falszywy ! 15.03.06, 21:42
        Słuchaj tyrawa nie wiem, podkresliłem przecież ze słyszałęm to z przekazu
        ustnego dzięki za twoją jakże przejrzystą weryfikacje, dzieki ze uswiadomiłes
        mi iż spożywam grzybki bo nie wiedziałem ale coż idiotów widać nie brak na tym
        forum. Jeżeli chcesz wnieść jakieś sprostowanie to może byś to zrobił a nie
        wmawiał komus takie bzdety i tu cytuje: "Mysle, ze twoja opowiesc jest efektem
        przesady w spożyciu grzybkow" bo to świadczy o jakże wielkim poziomie twojego
        marnego intelektu. Aha i dobra rada dla Ciebie zanim coś napiszesz pomyśl dwa
        razy to naprawde nie boli, a nieużywane narządy odpadają ;)
        • tyrawa Re: rzeczywiscie falszywy ! 17.03.06, 10:31
          Oki, moze zareagowalem zbyt ostro, przepraszam. Ale miej tez troche krytycyzmu
          piszac takie rzeczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka