carexic 13.01.07, 16:44 Witam :)) Potrzebuje iformacji na Temat Kopalni Diatomitu w Jaworniku ruskim. Czy ktoś z państwa posiada cos na ten temat??? prosze o odp. Pozdrowienia z Krakowa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1000m Re: Potrzebne informacje 13.01.07, 17:26 Z tego co wiem , to obecny przew. Rady Gminy jest tam szefem. Odpowiedz Link
savage6 Re: Potrzebne informacje 13.01.07, 18:00 W sumie w Krakowie jest gość który zajmowal się tymi kopalniami diatomitu w gminie Bircza Odpowiedz Link
darino profesor Kotlarczyk z AGH 14.01.07, 05:34 Próbował też stworzyć Turnicki Park Narodowy, ale się nie udało ... W swoim dorobku ma też odkrycia archeologiczne na naszym terenie. Odpowiedz Link
walarczyk Re: profesor Kotlarczyk z AGH 14.01.07, 09:20 >na naszym terenie. darino, co przez to ruzumiesz ? Odpowiedz Link
darino Re: profesor Kotlarczyk z AGH 14.01.07, 09:58 Przez moją wypowiedz należy rozumieć to, że pan profesor Kotlarczyk jest odkrywcą kilku grodzisk :))) Odpowiedz Link
darino Re: profesor Kotlarczyk z AGH 14.01.07, 11:08 Próbowałem szukać dla Ciebie jakichś materiałów, ale w ciągu kilku przeprowadzek wszystko gdzieś pogubiłem. Tak że najlepiej będzie poszukać w bibliotece opracowań profesora Kotlarczyka. Były napisane dość dawno, ale od tego czasu nic się nie zmieniło, co najwyżej uszczegółowiono badania. Powodzenia ! Odpowiedz Link
holejnik Re: Potrzebne informacje 14.01.07, 18:27 Witam, myślę że można sięgnąć po informację od Pana Zbigniewa Urbana - aktualny boss (przez wiele lat szefuje tej firmie o którą pytasz) - ze względu na kompetencje wymienionego - stanowi On kopalnię wiedzy. Na pewno nie odmówi. Pozdrawiam pana Zbigniewa również. Odpowiedz Link
pol17 <a href="http://www.gortech.pl/" target="_blank">www.gortech.p 15.01.07, 08:31 www.gortech.pl/ Odpowiedz Link
carexic Re: <a href="<a href="http://www.gortech.pl/"" target="_blank" 15.01.07, 13:25 Witam Dziekuję za link do strony kilka informacji się przyda jeszcze tylko muszę gdzieś wygrzebać kiedy kopalnia powstała itp. Odpowiedz Link