fumba1 17.02.07, 11:45 Pamietam z dzieciństwa pierszych punkowców w Birczy. Byli to "Dzidzio", "Bażant" i jeszcze kilu. Dawno już nie mieszkam w Birczy, ale miło wspominam te czasy. Co się dzieje z tymi koleżkami ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haxan Re: Punkowcy w Birczy 17.02.07, 17:05 ciekawe jak sie ma mloda brygada ludzi NO FUTURE !!! Odpowiedz Link
dymek25 Re: Punkowcy w Birczy 17.02.07, 17:37 Pozostałam na etapie kapeli birczańskiej i zapewniam Was, że jest super. Z "nie pełną" bawilismy się w maju 2006 i było Super!!! Młodzież, po powrocie "z Birczy", ze stadionu, była zaskoczona, że repy (pamiętacie takie określenie?) bawią się świetnie na Kamiennej Górce!!! Nie wspomnę wizyty "pod Sosnami" i w pizzerii, ..ale to jż było..... Odpowiedz Link
darino Re: Punkowcy w Birczy 18.02.07, 10:33 Zdemaskowałeś mnie :))) Z wyżej wymienionymi Panami biesiadowałem podczas zim w pokoiku "Bażanta", a gdy się ociepliło to na Żeni albo w parku. Wyjeżdżaliśmy też nad Solinę, albo na Kalwarię, zdarzały się też wypady na koncerty KSU do Ustrzyk albo do Jarocina. Miło powspominać :))) Odpowiedz Link