Dodaj do ulubionych

Opinie Internet MGK

14.04.13, 09:09
Z racji tego że nigdzie się nie spotkałem w necie z konkretnymi opiniami owego dostawcy internetu, fajnie by było je wpisać tutaj na forum. Wpisujcie jakiego neta macie wifi czy ftth(światłowód) ping i prędkość, no i oczywiście co wam najbradziej przeszkadza/sprawia problemy.
Obserwuj wątek
    • domi222222 Re: Opinie Internet MGK 21.10.15, 09:22
      Miałem 10Mb/s przez blisko 3 lata. Pingi od 30ms do 300ms, prędkość (poza dniami, kiedy nie było) między 6 a 10 Mb. Największy problem, to typowo PRLowskie podejście do klienta. (Stój Kliencie Lub Ewentualnie Poproś).

Przez 3 lata płaciłem 99 zł/miesiąc. (ponieważ nie wiedziałem, jak długo będę mieszkał w danym miejscu, nie korzystałem z promocji czasowych). Czyli przepłaciłem im jakiś 1000 zł przez ten czas, ale oczywiście na koniec, nie można rozwiązać umowy bez wypowiedzenia (za porozumieniem stron), bo przecież jeszcze muszą 100 zł zarobić, chociaż ja już z usługi nie korzystam.

Zwykłe złodziejstwo. Firmę też się poznaje nie po tym jak zaczyna (czyli, kiedy chce złapać klienta), ale kiedy kończy.
    • kacper1355 Re: Opinie Internet MGK 24.12.15, 10:18
      Chujowy internet. Płacę 300 zł mięsięcznie za nic. Nie polecam.
    • milo-23 Re: Opinie Internet MGK 31.08.16, 22:30
      Witam,

Zapraszam do wyrażania opinii na FB w grupie otwartej - Internet Radiowy Skargi, opinie lub zapraszajcie użytkownika internę radiowy.

Pozdrawiamy
      Załoga monitorująca jakość usług operatorów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka