lojalna1
03.03.15, 18:58
Moje dziecko chodziło do przedszkola Zebra w Piasecznie na ul. Julianowskiej uważam że to przedszkole jest mocno przereklamowane przez dyrekcję i na pewno nie jest polsko-angielskie, w pierwszej grupie dzieci są za małe i nie mówi się do nich po angielsku w kolejnych już trochę więcej ale nie cały czas. Plan który jest przedstawiany na początku roku jest wykonywany może w 50 %, kamery mają tak kiepskie oprogramowanie że w konsekwencji okazuje się że nie każdy może oglądać dzieci. Ciągle brakowało pełnego składu personelu co kończyło się łączeniem grup, w wakacje też są grupy łączone. Jedzenie mimo własnej kuchni słabe widziałam opakowanie najtańszych płatków śniadaniowych z Auchan opakowanie z rączką, bardzo małe porcje, dziecko przychodziło strasznie głodne zawsze. Opłaty miesięczne to koszt czesnego + zajęcia dodatkowe + wszystkie wycieczki. Około +/-1300 zł. Z perspektywy czasu moje dziecko wysłałabym do innego przedszkola które pewnie byłoby tańsze i lepsze. NIESTETY DAŁAM SIĘ ZBAJEROWAĆ NA SUPER BAJER P. DYREKTOR . NIE POLECAM !!!!!