a.r.i.e.n 16.06.15, 14:04 szukam kontaktu do przedstawiciela UPC na osiedlu słowicza, z góry dziękuję za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nomado Re: przedstawiciel UPC 17.06.15, 08:52 Tak trudno zadzwonić do nich na infolinie? To chyba nie jest tajna informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
a.r.i.e.n Re: przedstawiciel UPC 17.06.15, 12:12 zanim napisałam tu posta próbowałam przez 3 dni z rzędu, ale na infolini od razu przełączają do obłsugi klienta albo utrzymania klienta, a tego akurat nie potrzebuję. niemniej jednak dziękuję za szczerą chęć pomocy. poczekam w takim razie na kolejne ulotki w skrzynce (chociaż miałam nadzieję że na forum znajdzie się życzliwa dusza i obejdzie się bez czekania;) ) info dla admina forum - wątek do skasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nomado Re: przedstawiciel UPC 18.06.15, 08:19 Mam gdzieś w domu ulotkę, ale nie wiem gdzie :) Chociaż nie jestem pewien czy np. jest tylko 1 przedstawiciel na całe Piaseczno, czy kilku z nich. Odpowiedz Link Zgłoś