mamkazuzi 09.12.05, 12:51 Moze wiecie czy jest w Piasecznie jakis komis dzieciecy, do ktorego mozna oddac ciuszki po dzieciach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzeta Re: Komis dzieciecy 10.12.05, 15:28 W Józefosławiu niedaleko poczty na Rubinowej jest komis dziecięcy Jo-Jo. Mają fajne ciuszki, wózki, siedzonka samochodowe itd. Mają też nowe rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.2b Re: Komis dzieciecy 12.12.05, 17:09 Ja natomiast nie polecam komisu Jo-jo. Oddałam tam swoją 3-kołowkę i będąc na spacerze okazało się, ze Pani trzyma wózki na zapleczu (klient ich nie widzi), a jedynie pare sztuk nowych w sklepie. Miałam tak już z kilkoma rzeczami. Prowizja tez nie mała - 30%. Dodatkowo płaci się za magazynowanie rzeczy po miesiącu. Natomiast w samym Piasecznie w dawnym LOK-u (na przeciwko szkoły zakonnic) powstał nowy komis. Ubranka bardzo ładne i tanie. Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
mamkazuzi Re: Komis dzieciecy 13.12.05, 18:02 Prosze podaj mi adres, chociaz ulice tego komisu. Nie bardzo wiem gdzie jest szkola zakonnic. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.2b Re: Komis dzieciecy 13.12.05, 19:17 Wydaje mi się, że jest to ul.Zgody (prostopadle do osiedla Lech na ul.Młynarskiej) Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
basiakoc Re: Komis dzieciecy 16.12.05, 21:53 Tak to jest ul.Zgody, komis nazywa się Anula. Można też wejść od ul.Warszawskiej. O ile wiem to ubranek już nie przyjmują. Ja oddawałam do Jojo, ale teraz panie przyjmują baaaardzo wybiórczo (z dwóch reklamówek ciuszków przyjęły tylko kilka sztuk), więc już tam nie oddaję. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.2b Re: Komis dzieciecy 17.12.05, 08:39 Przed komisem jest jeszcze w budynku pralni odzież używana. Rzeczy tanie i ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ew Re: Komis dzieciecy 13.01.06, 12:40 Mam na sprzedanie wózek dzieciecy/spacerówka/składana z przekaładana rączką koła pompowane kolor niebieska kratka.Stan wózka okreslam na bardzo dobry.Cena 150PLN/do negocjacji/telefon kontaktowy 0698 425 921.EDYTA WÓJCIK Odpowiedz Link Zgłoś
ggieniaa Re: Komis dzieciecy 26.01.06, 22:18 Na Fabrycznej koło kościoła na Słowiczej w ciuchach też przyjmują rzeczy w komis Odpowiedz Link Zgłoś