artur.b5o2 Re: AAA AUTO 09.03.18, 08:39 Witam. Tak kupiłem auto w aaa auto Katowice. 1 Stosują sztuczki psychologiczne 2 Nie informują o stanie technicznym auta, a robią wszystko, że wydaje się, że powiedzieli wszystko. Kupując tam auto trzeba zabrać ze sobą kilku fachowców i głowę tak jak to jest w reklamie. Ceny wysokie, muszą zarobić na cały personel i inne. TAAK kupiłem tam auto zapłaciłem 30.000zł. Do tej pory już dołożyłem ponad 2000zł i jeszcze końca nie widać. Wiadomo, kupując auto trzeba zawsze coś dołożyć ale nie tyle. Okazało się też, że auto było rozbite i to kilka razy. Pozdrawiam i ostrzegam kupujących. Odpowiedz Link Zgłoś
kpc21 Re: AAA AUTO 24.01.25, 11:44 polecam. Kupiłem auta miesiąc temu. Jak na razie wszystko super, samochód zadbany, sprawdzony z niewielkim przebiegiem Odpowiedz Link Zgłoś
klientxyz Re: AAA AUTO 28.01.25, 09:43 kupiłem BMW X5. samochód w super stanie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinkasz Re: AAA AUTO 29.01.25, 11:10 zgadza się, spoko komis, szybka i bezproblemowa transakcja Odpowiedz Link Zgłoś
nela111 Re: AAA AUTO 31.01.25, 10:05 tydzień temu kupiliśmy samochodów w AAA, jak na razie jesteśmy bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek321 Re: AAA AUTO 31.01.25, 13:17 jest ok, szybka i bezproblemowa transakcja Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkablondyneczka Re: AAA AUTO 04.02.25, 10:16 W sobotę kupiłam w AAA Toyotę Aygo. Samochód super, idealny dla kobiety :) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
m_salata Re: AAA AUTO 05.02.25, 12:02 jest ok, auto sprzedane w niecałą godzinę :) jesteśmy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa12111 Re: AAA AUTO 11.02.25, 10:18 Od dawna marzyłam o BMW x7 i w końcu udało mi się kupić to auto. Co prawda w leasing ale na szczęście na bardzo dobrych warunkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w123 Re: AAA AUTO 13.02.25, 14:13 polecam. podobnie jak inni też kupiliśmy w aaa samochód. spisuje się bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
juliazakrzewska1991 Re: AAA AUTO 19.02.25, 15:46 ja również przyłączam się do pozytywnych opinii. Już tydzień jeżdżę Mazdą 3 kupioną w AAA. Samochód jest rewelacyjny :) Odpowiedz Link Zgłoś
cezarymarciniak2121 Re: AAA AUTO 21.02.25, 10:48 obsługa fachowa i profesjonalna, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
black.realistka Re: AAA AUTO 10.03.18, 20:56 Niestety bardzo zawiodlem sie na AAA Auto. Do zakupu u nich auta mimo o ok. 25% wyzszej niz z prywatnych ogloszen ceny przekonaly mnie deklaracje o rzekomo bardzo dokladnych badaniach stanu aut przed sprzedaza ,oraz gwarancja techniczna ,,Carlife": w moim przypadku na silnik i skrzynie biegow.Gdy jednak po ok 6 miesiacach uzytkowania zakupionego Passata B5 1,9TDI wlasnie te podzespoly ulegly awarii firma odrzucila reklamacje. Napisali tak:,,odmowa uznania reklamacji gdyz klient wiedzial ,ze auto bylo uzywane i w zwiazku z tym podzespoly auta mogly ulec awarii".To by bylo na tyle co do gornolotnych gwarancji tej firmy i zapewnien.Wnioski pozostawiam Panstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
patryk_pt Re: AAA AUTO 16.02.20, 21:18 Zapraszamy w takim razie do nas, może Pan skorzystać z prostego formularza albo bezpośrednio skontaktować się z nami w celu wyceny samochodu :) autospot.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aaaazawiedziony Re: AAA AUTO 18.03.18, 21:05 Omijać z daleka szerokim łukiem, dążą do tego aby cię wciągnąć na ich teren, a potem jak już ktoś opisał wcześniej tak cię umęczą i omamią, że człowiek popełnia błąd za błędem, a po rozum do głowy przychodzi jak już jest za późno. Ceny z kosmosu, samochody mimo zapewnień obsługi o bez wypadkowości i fenomenalnym stanie, lepiej 10 razy obejrzeć i to z kimś kto się na tym zna. Niestety za późno zacząłem czytać opinie o tej firmie i dałem się naciągnąć jak małe dziecko wierząc w uczciwość obsługi. Do ceny każdego auta doliczone jest ubezpieczenie i tzw. opłata administracyjna, a na samochód wystawiane są 3 faktury, ale o tym dowiedziałem się dopiero jak na spokojnie przeczytałem całą umowę i podstawione na szybko do podpisu faktury, które jak zapewniała nas kobitka z obsługi miało być wliczone w cenę samochodu. Tak, że ludkowie przed podpisaniem czegokolwiek czytajcie to trzy razy, bo potem nie ma odwrotu, bo firma na moją skargę po prostu wypięła na mnie wiadomo co. Klient aaaauto Piaseczno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.SZ. Re: AAA AUTO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.21, 22:54 ZDECYDOWANIE NIE POLECAM PRÓBY KUPNA SAMOCHODU FIRMIE AAA AUTO, W SZCZEGÓLNOŚCI NA KREDYT. Jeśli ta czeska firma nie zmieni swoich technik sprzedażowych powinna zostać wyeliminowana z polskiego rynku. Wszystkie ich informacje o bonusach, gwarancjach to jedna wielka ściema. Bez informacji dla Klienta (zostałem tylko mylnie poinformowany, że to jest gadżet darmowy przez pierwszy rok) wciskają czeski chłam w postaci GPS (1499zł), do niczego nieprzydatne czeskie ubezpieczenia (1300zł). Ukrywają przed Klientem rzeczywiste koszty kredytu (umowy zawierają z instytucjami poza bankowymi). Żle wyliczają koszty kwoty kredytu zapominając odjąć od nich kwotę zaliczki oraz nie informują o bardzo wysokich prowizjach doliczanych do kredytu płatnych w ramach pierwszej raty, w moim przypadku oprócz dość wysokiego oprocentowania ponad 7% RRSO, w instytucji finansowej kredytującej uzyskałem telefoniczną informacje o konieczności wpłaty przy pierwszej racie kwoty prowizji w kwocie ponad 4000zł ( kredyt nieprawidłowo wyliczony przez AAA Auto 29096zł-kwota zakupu auta na fakturze i umowie kupna-sprzedaży 26299zł). Pomimo upływu tygodnia od zakupu do chwili obecnej posiadam tylko tylko źle skalkulowane oświadczenie pożyczkobiorcy bez umowy z instytucja pozabankową. Pomimo zgłoszenia reklamacji - zero odzewu (Rzekoma rękojmia 7 dni, odpowiedź na reklamację trzeba podobno czekać 14 dni. Czeski Rzecznik Praw Konsumenta AAA Auto tez nie odpowiada. Posiadają tylko jeden nr telefonu do wszelkich kontaktów, a w zasadzie do kontaktów związanych z kupnem i sprzedażą bo Konsultanci nie udzielają odpowiedzi na reklamacje. Zapraszam redaktorów zainteresowanych opisaniem praktyk stosowanych przez ten komis. Zapraszam również do kontaktu osoby nabite w butelkę przez ten komis, może wspólnie uda się wyeliminować działalność tego podmiotu na polskim rynku. I na koniec bajer jakim się posługuje DYREKTOR GENERALNY tego komisu "Jesteśmy w stanie udzielić klientom kredytów naszych renomowanych partnerów finansowych, na lepszych zasadach zakupu ratalnego, niż w banku. Dotyczy to również sprzedaży samochodów dostarczanych do domu klienta” – Karolina Topolová. Odpowiedz Link Zgłoś
tatiania Re: AAA AUTO 21.03.18, 12:41 ceny z kosmosu np. używany 3 letni w cenie salonowego przebiegi podejrzanie małe 1 właściciel ale w Polsce albo ten komis niby sprawdzone ale z wadami , widoczne ślady po kolizjach lub wypadkach. nie radzę kupować bo można sporo utopić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna_barbara_j Re: AAA AUTO 27.07.18, 17:21 W komisie w Piasecznie poczułam się jak w szponach mafii. Jeśli firma nie zmieni swoich technik sprzedażowych to zostaną w poprzednim wieku. Po pierwsze brak informacji o opłacie manipulacyjnej, tysiąc złotych. Przy cenie auta ponat 40 tysięcy upust tylko 500 zł. Komis stara się robić wrażenie profesjonalego, ale kto dziś "rozmiękcza" klienta długotrwałym czekanie na wpłatę zaliczki, nie mówiąc już o próbie odzyskania tej zaliczki! Brak jest możliwości kontaktu e-mailem, dedykowanego sprzedawcy i wogóle brak elastyczności. Firmie radzę zmienić podejście sprzedażowe i wygórowane ceny. A klientom - rozejrzycie się na rynku, sprawdżcie auto i nie dajcie na siebie naciskać, że już dziś musicie podjąć decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
glunek Re: AAA AUTO 18.09.18, 23:46 a ja miałem u nich kupić wkrótce auto. czasem warto posiedzieć na kablu z telefonem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pdziubka Re: AAA AUTO 13.12.18, 23:45 Prawie kupiłem auto u nich - według ich pracownika robiony był lewy przedni błotnik. Tylko skąd lakier na dachu ma grubość 450 μm i jak nagle z rocznika 2013 robi się 2012? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Re: AAA AUTO IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.18, 17:28 Po wizycie w salonie został niesmak i żal . Mimo zapewnień obsługi ,że opinie są pozytywne, jakoś nie mogę takiej znaleźć. Żałuję że nie weszłam tu wcześniej. Koszty w kwocie prawie 2500 (dowiedziałam się o nich w banku) podniosły cenę auta prawie do ceny nowego z salonu. Podobno na nie wyraziłam zgodę podpisując stos papierów w ogromnym tempie i zmęczeniu spowodowanym długim oczekiwaniem i temperaturą w biurze. Czemu jednak nikt o tym nie wspomniał? Nawet to co miało być za darmo zostało potem wliczone do kredytu. O jego wysokości dowiedziałam się w banku. W biurze była mowa o kwocie wyrównującej do ceny auta. PS nie chodzi mi tu już o pieniądze. Tylko czuję się "nabita w butelkę". Oby samochód chociaż nie zawiódł, tak jak AAA Auto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a2 Re: AAA AUTO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.12.18, 21:09 Ja niedawno dałem się nabić w butelkę mimo negatywnych opinii. Sprzedaż i zakup to katorga. Wycena mojego samochodu została obciążona pewnymi kosztami, to zrozumiałem ale przy zakupie musiałem dopłacić nie małe pieniądze za rzekomą gwarancję :-) zakupionego samochodu. Pan który zajmuje się sprawami kredytowymi bardzo niemiły i robi wrażenie "naganiacza" pewnej instytucji bankowej której nikt nie zna. Wszystkim radzę omijać ich z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbi Re: AAA AUTO IP: 185.47.66.* 31.12.18, 17:53 Dramat!!!!!nie polecam. Auto padło po kilku dniach!!!!! naprawiłem koszt 600 zł. Następnie padło po 2 miesiącach- koszt 8 tyś:( czytać dokładnie gwarancje, sprawdzać auta z ekspertem a najlepiej omijać ich szerokim łukiem- nie kupować!!!!!! AAA Katowice-dramat!!!! Mili przy zakupie ale po--------:)czarna d...pa:). I mam ich wlaśnie tam...niech będą bogatsi o te pieniążki a ja biedniejszy, to tylko pieniądze. pozdrawiam kierownika menadżera:) z Katowic, który jedno mówi i obiecuje a robi inaczej- tak zachowują się dzieci w przedszkolu :) mam nadziej, że się kiedyś spotkamy-przypomnę mu delikatnie jego obietnice:). ODRADZAM KUPOWANIE TAM CZEGOKOLWIEK!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
14051978mawm Re: AAA AUTO 04.02.19, 12:27 Do sądu ich podać ja mam to samo kupiłem u nich samochód pojeździłem 3 tyg. pojechałem do autoryzowanego serwisu forda i okazało się że jest do wymiany cały rozrząd łańcuchowy zareklamowałem u nich oczywiście odrzucili a z tym łańcuchem okazało się że klapa zakrywająca rozrząd była otwierana i zamiast uszczelki był silikon Własnie jestem w trakcie załatwiania pozwu do sądu Nie daruje im 6.500 tyś za naprawę . Oprócz tego sprzedawca zapewniał mnie że samochód jest w 100% sprawny . Własnie umówiłem się ze rzeczoznawcą i adwokatem trochę to potrwa ale złodzieją nie daruję. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinalgh Re: AAA AUTO 27.02.19, 21:11 Proszę o kontakt. Jestem teraz w tej samej sytuacji. Paula1903@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
artysta8484 Re: AAA AUTO 02.02.19, 21:21 ODRADZAM sprzedaż im swojego samochodu! Wystawiłem na popularnej stronie swojego Peugeota 208 na sprzedaż. Mieszkam w Pabianicach pod Łodzią i samochód wystawiłem za 23000zł. Po kilku godzinach dostałem smsa od AAA AUTO z informacją,że są zainteresowani zakupem i proszą o kontakt. Zadzwoniłem, pan wypytał o stan samochodu i powiedział,że za chwilę zadzwoni. Po chwili odebrałem telefon,że są jak najbardziej zainteresowani zakupem i czy mógłbym przyjechać do Piaseczna, (odległość 164 km) żeby mogli dokładnie sprawdzić Peugeota. Odparłem,że nie ma takiej opcji,bo to jest za daleko. Pan poprosił mnie żebym przyjechał na obrzeża Łodzi (22 km) i tam mają rzeczoznawcę, który sprawdzi samochód i jeżeli będzie wszystko dobrze, to oni kupią mój samochód za cenę z ogłoszenia-23000 zł. Pojechałem, okazało się,że samochód jest w super stanie, tak jak opisałem w ogłoszeniu i pan poprosił mnie żebym chwilę zaczekał, bo szef do mnie z Piaseczna zadzwoni. Zadzwonił, przeprosił mnie i powiedział,że mieli klienta na mój samochód i mogli mi zapłacić 23000 zł,ale niestety klient nie dostał kredytu. Bardzo przepraszają,ale oferta jest nieaktualna i teraz mogą mi dać 19000 zł!!! Czuję się oszukany,bo nigdy bym za taką ofertę nie pojechał i nie stracił prawie 2 godzin na czekanie i słuchanie krętactwa. ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dtyjtyj Re: AAA AUTO IP: *.betanet.pl 16.02.19, 21:55 Próbowałem dzisiaj sprzedać vw passata b6 2007 r. Gość nawet nie zobaczył auta i powiedział że nawet 10 tysięcy nie da. lekka przesada gdzie jeszcze musze od nich auto wziąć na wymianę. A ceny z kosmosu za wyżowe. wypicowane pod sprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
olbrachtowska42 Re: AAA AUTO 08.03.19, 10:30 Kupiłem u nich auto gdzie dostałem w cenie wymianę oleju niestety do dzisiaj nikt się ze mną nie skontaktował, telefon tylko na infolinie gdzie Pani przyjmuje zgłoszenie i dalej cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawx Re: AAA AUTO IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.19, 16:12 Przestrzegam. Kupiłem tam auto. Rzeczywisty przebieg okazał się wyższy niż w "certyfikacie" - twierdzą że się pomylili. Problem z zarejestrowaniem samochodu - bo "pomylili się" w fakturze i wydział komunikacji zakwestionował dokument. Po dwóch tygodniach od zakupu - naprawa sprzęgła i skrzyni biegów w półtorarocznym aucie... z tego, co widziałem na innych forach, niezadowolonych klientów jest więcej, więc myślę że to po prostu sposób działania tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogo Re: AAA AUTO IP: *.play-internet.pl 17.12.19, 18:47 To jakiś żart, zadzwonił przedstawiciel firmy zadał 10 pytań zaproponował cenę i poprosił o podjechanie na ul. Modlińską 176 w Warszawie. Po oględzinach samochodu i potwierdzeniu wszystkich danych fachowiec próbował znaleźć na siłę jakąś wadę lub nieścisłość w danych. Niestety nie udało mu się, samochód w 100 % sprawny. Oczywiście przejechał się szalejąc na najwyższych obrotach sprawdzają zawieszenie wspomaganie i abs. Następnie kazał mi czekać z godzinę potem zaproponował cene 5 tyś niższą niż wcześniej wynegocjowaną. Na moje pytanie dlaczego zaniża cenę stwierdził że musi na nim przynajmniej 5 zarobić. Czytałem wcześniejsze opinie myślałem że są przesadzone. Szanowni państwo to oszustwo i naciąganie poważnych ludzi, omijajcie ich z daleka i nie pozwólcie się naciągać, Zmarnował prawie cały dzień. 2 dni później sprzedałem samochód za cenę którą wcześniej chciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia91 Re: AAA AUTO 23.01.20, 18:43 Bardzo solidny komis , wszystko odbyło się szybko, profesjonalnie i bez zbędnego gadania. Kolejne auto też kupię u Was Odpowiedz Link Zgłoś
dominik444 Re: AAA AUTO 24.01.20, 15:19 również serdecznie polecam. Kupiłem u nich dwa samochody i na żaden z nich nigdy nie narzekalem. Uważam że komis bardzo uczciwy i przede wszystkim widać że to jest profesjonalna firma a nie byle jaki komis gdzie sprzedają jakieś dziadostwo. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
oliwier54 Re: AAA AUTO 27.01.20, 19:32 Dwa miesiące temu sprzedałem w AAA swój samochód - Audi A6. Z początku trochę się obawiałem bo zawsze myślałem że skupy płacą marne pieniądze ale jednak na przykładzie AAA przekonałem się że jednak nie miałem racji. Samochód wycenili szybko, dokładnie i moim zdaniem bardzo uczciwie. Wcale nie zapłacili mało, jak dla mnie cena była jak najbardziej do zaakceptowania. Do tego zaoferowali jeszcze swoją pomoc w załatwieniu wszystkich formalności. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekpila Re: AAA AUTO 28.01.20, 17:41 w porządku komis. kupiłem samochód rok temu i nie robiłem w nim jeszcze żadnego remontu, póki co wszystko działa idealnie więc mam nadzieje że tak będzie jeszcze przez długi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_patyk Re: AAA AUTO 29.01.20, 18:16 sprzedałam im Nissana Juke. Dali bardzo dobrą cenę także nie uważam żeby byli nieuczciwi. Odpowiedz Link Zgłoś
robert123sokolowski Re: AAA AUTO 31.01.20, 13:19 nie sądzę żeby byli nieuczciwym komisie. Ja pojechałem do nich z komputerem diagnostycznym żeby sprawdzić czy potwierdzi się ich wersja czy po prostu mnie chcą oszukać i jakoś nic niepokojącego nie zobaczyłem. Komputer wskazał dokładnie to co oni mówili o co było konieczne do wymiany także jak widać są uczciwym komisem... kupiłem u nich samochód miesiąc temu i jakoś wszystko działa tak jak należy. Wymieniłem części które były do wymiany i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kokos2020 Re: AAA AUTO 03.02.20, 13:40 sami do mnie zadzwonili że mogą odkupić mój samochód. dali bardzo dobrą cenę, ja jeszcze trochę wynegocjowałem i obydwie strony transakcji były bardzo zadowolone. Skup uczciwy, szybka wycena, błyskawiczny przelew pieniędzy na konto, miła i fachowa obsługa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
martynadominik Re: AAA AUTO 03.02.20, 18:29 Polecamy! Wszystko w jak najlepszym porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś
miloszsadko Re: AAA AUTO 04.02.20, 12:41 przyjazny i uczciwy komis. udało mi się kupić u nich Nissana qashqai. samochód w super stanie i akurat był w promocyjnej cenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniutek.maniutek Re: AAA AUTO 04.02.20, 18:50 przyłączam się do pozytywnych wpisów! JA akurat sprzedałem samochód w AAA, a miesiąc pozniej kupiłem u nich samochód na kredyt. Obydwie transakcje uważam za bardzo udane!! Kredyt dostałem bez problemu i to na bardzo korzystnych warunkach Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanin87 Re: AAA AUTO 05.02.20, 14:27 Dwa tygodnie temu pojechałem do nich żeby zobaczyć jakie mają samochody. Na stronie internetowej upatrzyłem sobie Audi A6 ale wiadomo że na zdjęciach samochód wygląda ładnie a na żywo może być tragedia… no ale jak zajechałem do nich do oddziału to byłem w szoku jak zobaczyłem tyle samochodów.. od razu poprosiłem Pana z obsługi żeby pokazał mi Audi które mnie interesowało. Samochód w rzeczywistości wyglądał jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Od razu poprosiłem czy możemy podjechać na stację diagnostyczną żeby sprawdzić stan techniczny samochodu. Nie robili żadnych problemów, na stacji okazało się że samochód jest w 100% sprawny i że potwierdziła się wersja sprzedawcy. Nie było się nad czym zastanawiać tylko od razu zdecydowałem się na zakup. Samochodem jeździ mi się bardzo dobrze, fajny, elegancki samochód. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
123alek_123 Re: AAA AUTO 06.02.20, 18:16 Nigdy bym nie przypuszczał że w skupie można sprzedać samochód za tak dobre pieniądze. Wcześniej jeździłem do innych skupów żeby zapytać ile mogą mi zapłacić za moje auto ale cena była tak śmieszna i tak niska że nawet nie chciało mi się dłużej gadać z obsługą tylko po Prostu podziękowałem i pojechałem do domu… skup aaa polecił mi kuzyn bo ja na pewno nie zdecydowałbym się na sprzedaż samochodu do skupu tym bardziej że wcześniejsze skupy to była totalna porażka… on sam sprzedał u nich auto i był bardzo zadowolony wiec mnie też namówił żebym pojechał do AAA. Okazało się że rzeczywiście miał racje i że płacą dość dobre pieniądze. Mój samochód po dokładnych oględzinach wycenili bardzo uczciwie więc od razu zgodziłem się na ich ofertę. Także jak widać uczciwy skup gdzie nie naciągają ludzi na kase… polecam Odpowiedz Link Zgłoś