Gość: nowy IP: 213.77.41.* 27.05.03, 13:48 Czy to gmina Piaseczno ? Proszę wybaczyć lamerskie pytania ale ponieważ wkrótce tam zamieszkam , to chciałbym wiedzieć.Dzięki z góry ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowy Re: Józefosław ? Olewka ? IP: *.k.mcnet.pl 02.07.03, 09:56 Ale olew ! Nie spodziewałem się sądząc po postach z innych wątków , że będzie aż tak źle. Jak widzę jest sporo ludzi nowych w tych rejonach , podobnie jak ja i zastanawiam się czym sobie zasłużyłem.Mam podobne kłopoty : nie mogę dorwać rozkładu jazdy prywatnego autobusu z Józefosławia do Wawy a ponieważ nie znam nikogo bez auta to nie mam kogo spytać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: Józefosław ? Olewka ? IP: *.itpp.pl 04.07.03, 18:04 ja też pytałem o ten autobus i zero odpowiedzi , jeżeli chodzi Ci o "Roj- Busa" , to owszem chodzi Ulicą Julianowską ale z Geodetów skręca w lewo , a prawej strony wogóle nie obsługuje. stef Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Józefosław ? Olewka ? IP: 158.66.150.* 03.09.03, 15:28 rozkłady Roj-busa są dostępne w ich autobusach, najłatwiej jest je chyba upolować na pętli koło Metra Wilanowska... Odpowiedz Link Zgłoś
spejsik2 Re: Józefosław ? 04.09.03, 10:51 jozefoslaw nalezy do piaseczna jaknajbardziej rozklad roj busa chetnie wysle zainteresowanym :) danusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: to ja poprosze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 18:06 anupolka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
weibe Re: to ja poprosze 27.10.03, 19:35 I ja tez bardzo chętnie: weibe@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgen Re: Forza Józefosław! IP: *.outstando.com 28.10.03, 13:01 Tak, jesteśmy w gminie Piaseczno i graniczymy z Wielką Warszawką. Czy jeszcze jest jakaś ulga w podatkach jeśli trzeba jechać do pracy do sąsiedniej gminy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgen Re: Forza Józefosław! IP: *.outstando.com 05.11.03, 10:02 Sprawdziłem! Koszty uzyskania podwyzszone o 25%! Odpowiedz Link Zgłoś
m001 Re: Forza Józefosław! 13.05.04, 15:22 jest forum o Jozefowslawiu - dopiero co sie pojawilo i chyba jeszcze nikt o nim nie wie - 2 posty na razie. takze moze sie przeniesmy: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20162 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś