Dodaj do ulubionych

USG bioderek

28.10.11, 10:13
Czy w Łukowie można gdzieś zrobić USG bioderek niemowlaka?
Obserwuj wątek
    • serenee Re: USG bioderek 28.10.11, 19:07

pewnie, że można:)
      osobiście nie polecam Dr Łapińskiego( przyjmuje obok ŁOKu) , natomiast z czystym sumieniem polecam Dr Konerę ( przyjmuje na Warszawskiej w laboratorium)
      • katy22 Re: USG bioderek 30.10.11, 11:06
        a czy u Dr Konera USG jest refundowane? czy tylko prywatnie?
      • beatat87 Re: USG bioderek 09.03.12, 20:38
        serenee napisała:

>
        > pewnie, że można:)
        > osobiście nie polecam Dr Łapińskiego( przyjmuje obok ŁOKu) , natomiast z czysty
        > m sumieniem polecam Dr Konerę ( przyjmuje na Warszawskiej w laboratorium)
        >
    • mael2009 Re: USG bioderek 28.10.11, 22:41
      Polecam dr Kossakowskiego w Radzyniu Podlaskim. Co prawda pytanie dotyczyło Łukowa, ale do Radzynia mamy przecież blisko. Wizyta jest bezpłatna. Można zarejestrować się telefonicznie.
      • serenee Re: USG bioderek 30.10.11, 16:04
        u Dr Konery wizyta jest płatna i to dość sporo jak na Łuków, bo 80 lub 90zł, natomiast ja mam nieprzyjemne wspomnienia po wizytach 'bezpłatnych ' w przychodni- tego samego dnia lekarz w przychodni stwierdził u mojego dziecka jakąś wadę i kazał przez 3 m-ce non stop zakladać mu majteczki ortopedyczne, do tego musiałam biegać po szpitalu aby wykonać USG i potem z powrotem na wizytę , aby lekarz obejrzał zdjęcie. Po tej wizycie poszłam do Konery, który powiedział, że absolutnie nie ma żadnej wady, dziecko ma wszystko w jak nalepszym porzadku i złapał się za głowę jak inny lekarz mógł stwierdzić wadę:)Dodam,że prywatna wizyta była bardzo dokładna.
    • agass24 Re: USG bioderek 04.01.12, 17:30
      Witam, czy ktoś ma nr tel. do dr Konery? Wcześniej byłam z dzieckiem u dr Łapińskiego ale nie polecam!! Wizyta trwała może z 2 minuty i za to zapłaciłam 80 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka