serenee 16.03.13, 13:17 czy ktoś wie kiedy zacznie się dokładnie elektroniczny nabór do przedszkoli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellzbietta Re: nabór do przedszkoli 17.03.13, 10:47 no miał zaczac sie od 16.03 a bedzie chyba od 20.03 na radiu podlasia jest info i całkiem ciekawe komentarze;) podlasie24.pl/wiadomosci/lukow/elektroniczny-nabor-do-przedszkoli-d7ef.html a do ktorego przedszkola zamierzasz zapisac dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
serenee Re: nabór do przedszkoli 17.03.13, 14:03 Mój synek chodził jeden rok do Przedszkola nr 3 , na Chącińskiego- jestem bardzo zadowolona, ale ze względu na lepszą lokalizację przenoszę go do Przedszkola nr 7 na Unitów Podl.. Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: nabór do przedszkoli 21.03.13, 12:32 Na Unitów? A masz znajomości? Jak nie to zapomnij :P Tam nie przyjmują nawet dzieci z Unitów :P Odpowiedz Link Zgłoś
serenee Re: nabór do przedszkoli 21.03.13, 12:40 nie mam znajomości, liczę na to ,że po prostu się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
serenee Re: nabór do przedszkoli 21.03.13, 12:42 a poza tym z tego co pamiętam, w ubiegłym roku , do 3 latków-nie dostało się tylko 5 dzieci. Więc chyba nie jest tak jak mówisz... serenee napisała: > nie mam znajomości, liczę na to ,że po prostu się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: nabór do przedszkoli 21.03.13, 13:22 serenee napisała: > a poza tym z tego co pamiętam, w ubiegłym roku , do 3 latków-nie dostało się ty > lko 5 dzieci. Więc chyba nie jest tak jak mówisz... To po co się pytasz jak wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: nabór do przedszkoli 21.03.13, 13:24 No chyba ze w ostatnim czasie dyrektora się zmieniła, to może i sposób "naboru" też. Życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
serenee Re: nabór do przedszkoli 21.03.13, 13:36 tak, nabór jest inny-dlatego się pytam(!) Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: nabór do przedszkoli 21.03.13, 14:25 Sposób naboru jest inny, ale zależy kto decyduje...decyduje człowiek, ale czy dyrektorka... Jeszcze niedawno, "przyjmowała" dziecko z drugiego końca miasta bo miało "znanych" rodziców ( bo bogaty, bo lekarz) a nie dostawały się dzieci z osiedla. Moje się też nie dostało,prowadzałam dziecko na drugi koniec miasta mimo, że mieszkaliśmy na Unitów :( To przedszkole nie ma najlepszej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: nabór do przedszkoli 21.03.13, 14:26 Nie ma najlepszej opinii w sensie "traktowania dzieci", "jakości" przedszkolanek. Odpowiedz Link Zgłoś
serenee Re: nabór do przedszkoli 21.03.13, 14:48 wiesz co....najgorsze jest ,że ja to też od kilku osób słyszałam... Zapisałam tam dziecko, bo dziadkowie mieszkają w pobliżu, chociaż w aktualnym przedszkolu jest naprawdę super. Mam dylemat i boję się, żeby to nie była zła decyzja... A co konkretnie słyszałaś o tym przedszkolu? Odpowiedz Link Zgłoś