kasiula7910 15.07.09, 23:52 Czy ktoś zapisał tam dziecko? Są dość duże opłaty czy myślicie że warto? Chyba nie oferują wiele więcej niż w pozostałych przedszkolach, no i lokalizacja... w bloku... Co myślicie o oddaniu tam dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marz70 Re: nowe przedszkole na przemysłowej 14.10.09, 18:20 To przedszkole nie jest w bloku!!! Są tam piękne przestronne sale, z nowoczesnym sprzętem. I do tego ARTYSTYCZNE!! Wiem bo chodzi tam dziecko z rodziny. Sa bardzo zadowoleni, panie wspaniałe, dzieci malują, śpiewają, tańczą. Polecam. Można w każdej chwili pójść i zobaczyć. A wcale nie jest tak drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia84.beauty Re: nowe przedszkole na przemysłowej 14.10.09, 20:35 jak duze sa tam oplaty,ma moze ktos numer do tego przedszkola?? Odpowiedz Link Zgłoś
werra10 Re: nowe przedszkole na przemysłowej 15.10.09, 22:20 Numer telefonu jest na drzwiach przedszkola i we wspólnocie na reklamach. Najlepiej pójść i zapytać. Ja też chodziłam bo mam dziecko na następny rok do przedszkola, już chodzę i interesuję się bo na wiosnę będzie wszędzie pełna obsada. W tym roku dużo dzieci nie dostało się do przedszkoli. Z tego co się zorientowałam w porównaniu z innymi koala wypada najlepiej i ja już się zdecydowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia84.beauty Re: nowe przedszkole na przemysłowej 17.10.09, 19:04 moj synek ma 2,5 roku niestety ma maly kontakt z rowiesnikami zastanawiam sie czy juz teraz go nie poslac do przedszkola.myslalm o koala i o jas i malgosia. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia84.beauty Re: nowe przedszkole na przemysłowej 17.10.09, 19:08 ja mam maluszka 2,5 roku.ma niestety maly kontakt z rowiesnikami.zastanawiam sie czy juz go nie poslac do przedszkola.myslalam wlasnei o koala i o jas i malgosia Odpowiedz Link Zgłoś