neuron8 15.11.04, 10:33 przpraszam za troche niudolna strone- ale sie na tym nie znam tak mi sie tylko udoalo www.republika.pl/neuron/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mentos1 Re: Fotki z dni otwartych 15.11.04, 15:06 faktycznie, trochę nieudolne, nie znalazłem żadnego zdjątka, z drugiej strony ja pewnie nie doszedłbym nawet do takiego etapu... )) Odpowiedz Link
neuron8 Re: Fotki z dni otwartych 15.11.04, 15:09 e no dzila sprawdzalem i wiel osob otwieralo... czasem trzeba chwilke poczekac Odpowiedz Link
bas56 Re: Fotki z dni otwartych 15.11.04, 15:18 Jest o.k.- działa. Bardzo fajne zdjęcia. Naliczyłam 39 ? Dzięki Odpowiedz Link
neuron8 Re: Fotki z dni otwartych 15.11.04, 15:25 no to sie ciesze - moja pierwsza strona jestem z siebie dumny No to teraz mam nowe zinteresowanie - jak to zrobic zeby po kliknieciu sie powiekszalo A jakię są twoje odczucia z dni otwartych? Odpowiedz Link
bas56 Re: Fotki z dni otwartych 15.11.04, 15:36 Generalnie odczucia mam pozytywne. Wiadomo było, że proponowane wyposażenie nie będzie z najwyższej półki cenowej, ale jest w porządku, estetyczne. Wszystko zależy teraz od indywidualnego wykończenia tego co proponują /mebelki,dywaniki itp.itd/ Jak ktoś ma kasę może coś zmienić, ale nie jest źle. Poza tym budowa posuwa się w dobrym tempie. Oby tak dalej. Odpowiedz Link
neuron8 Re: Fotki z dni otwartych 15.11.04, 15:44 Wlasnie my mielismy te same odczucia. Co do kuchni kibelka i umywalki no to bylme wrecz zaskoczony ze takie w sumei kuchenka nawet fajan w "A" kalsie czyli energetycznie oszczedna i kibelek i umywalak Rocka (czy jak to sie tam pisze) wiec bardzo OK. Jednak mysle nad ta wanna - jednak akryl ciepkejszy ale sie zobaczy jak bedzie czlowiek stał finansowo Odpowiedz Link
domariusza Re: Fotki z dni otwartych 16.11.04, 11:38 Ściągnij sobie program do robienia albumów. Za ich pomocą można zrobić stroy internetowe zawierające zdjęcia. Może Cię to wciągnie. Kiedyś zrobiłem stronkę szwagrowi programem Express Thumbnail Creator malowanemeble.webpark.pl i tomhin.webpark.pl. Stronka wychodzi ekspresowo, choć trzeba trochę podłubać przy opisywaniu zdjęć - ale to w tym przypadku nie problem. Odpowiedz Link
neuron8 Re: Fotki z dni otwartych 16.11.04, 12:05 Dziekuje za informacje dobry człowieku Odpowiedz Link
mentos1 Re: Fotki z dni otwartych 16.11.04, 15:36 Pomocy!!! Napiszcie proszę, co jest nie tak z moim kompem: strona się ładuje, ale fotki już nie? Też chciałbym sobie pooglądać...... Odpowiedz Link
neuron8 Re: Fotki z dni otwartych 17.11.04, 07:50 NIestety ja nie mam pojecia gdzie szukac przyczyny. Ale zdiecia ci sie nie wyswitlaja na zadnej stronie internetowej czy tylko na tej. Dla pocieszenia wysyłam ci fotki na maila - pozdrawiam Odpowiedz Link
dangol Re: Fotki z dni otwartych 17.11.04, 20:55 Niestety u nas tez nie otwiera sie Twoja strona. Moglbys i nam przeslac fotki z dni otwartych ? Podaje adres: dgojlo@poczta.wp.pl Odpowiedz Link
blon14 Re: Fotki z dni otwartych 19.11.04, 15:38 strona nie chce sie od kilku godzin otworzyć, a jeszcze rano działała Odpowiedz Link
neuron8 Re: Fotki z dni otwartych 19.11.04, 18:07 no racja! ale to juz ie wina samej strony, tylko republiki... takie sa uroki darmowych kont niestety Odpowiedz Link
mentos1 Re: Fotki z dni otwartych 20.11.04, 13:42 strona się ładuje, fotki też - nie wiem tylko czemu nie na mój komp? Sprawdzałem z kawiarenki i wszystko jest OK. Fotki dla przyszłych nabywców są jak najlepsze - ja osobiście te widoki mam w głowie )))) Odpowiedz Link
neuron8 Inne fotki???? 20.11.04, 18:20 Jak ktos dysponuje innymi fotkami - chetnie zobacze i prosze o przesłanie mail:neuron4@wp.pl Odpowiedz Link
blon14 Re: Inne fotki???? 23.11.04, 09:50 Neuron - przesłałam Ci kolejne fotki, jednak nie mogę się doczekać tych od Ciebie . Odpowiedz Link
neuron8 Re: Inne fotki???? 23.11.04, 09:54 toć wyslaem - jak nie doszly to jzu wysyłam jeszcze raz... jaka niecierpliwa - wrrr Odpowiedz Link
blon14 Re: Inne fotki???? 23.11.04, 12:11 ... a pomyśl, że będziemy sąsiadami. wrrrrr. straszna blon z d2 Odpowiedz Link
blon14 Re: Inne fotki???? 25.11.04, 10:17 Nie dotarły do mnie te zdjęcia. Na koncie gazeta.pl również nic (( Odpowiedz Link
neuron8 Re: Inne fotki???? 25.11.04, 11:17 to ja juz nic nie wiem co jest nie tak - chce ci wyslac - o a masz mzoe jakies GG to mzoe przez GG przejdzie - moj numer 487813 Odpowiedz Link
wymiotek Re: Inne fotki???? 25.11.04, 13:42 A macie jakieś fotki fajnych gołych babek? By se człek pooglądał Odpowiedz Link
blon14 Re: Inne fotki???? 25.11.04, 14:26 wystosuj apel do przyszłych sąsiadek, może się zlitują ale co na to żona Ania? (pozdrawiam Anię) Odpowiedz Link
wymiotek Re: Inne fotki???? 26.11.04, 10:22 Jak to co. Bez przesady dorośli jesteśmy - myślisz ze ona by sobie menów nie pooglądała. Tak każdy przed sobą udaje, czai się. Uwazam, że nie ma po co się oszukiwać. Lepiej sobie z żona poogladać niż w Agencjach kombinować tudzież u kochanek. Po co się okłamywac wszystko dla ludzi -tak myślę. Jak sobie załozymy internet napewno jakiś wieczór spędzimy na przeglądaniu stron - zabawa fajna i nastrój do... przecież nie bez przerwy będziemy to robic a cos człowiekowi normalnemu sie należy od zycia. Dziękuję za pozdrowienia. Odpowiedz Link
blon14 Re: Inne fotki???? 26.11.04, 16:11 cieszę się, że będziemy mieli sąsiadów z tak ogromnym poczuciem humoru Odpowiedz Link
blon14 Re: Inne fotki???? 26.11.04, 16:21 neuron - nie stresuj się już tymi zdjęciami. nie przeszły do mnie, ale sobie poradziłam i ściągnęłam je z Twojej strony. mam nadzieję, że te moje do Ciebie dotarły. miłego łikendu życzę Odpowiedz Link
neuron8 Re: Inne fotki???? 26.11.04, 18:20 nie stresuje sie - tylko dziwi mnie strasznie dlaczego to nie doszlo - dziennie wysylam kuuuuupe listow z zlacznikami i bez problemu a tu - uparlo sie.... Dzieki za zyczenia - a ja zawsze mówie (w ślad za moim znajomym): Życzę wam stosunkowo udanego łikendu Odpowiedz Link
domariusza Re: Inne fotki???? 23.11.04, 20:30 Jeśli komuś nie wchodi strona neurona proszę spróbować tem sam adres bez literek www, czyli republika.pl/neuron/ Mi pomogło. Odpowiedz Link