j150677 23.01.07, 11:18 Witam, mam pytanie do mieszkańców III etapu, czy ktoś może dostał już zwrot pieniążkówc od TBS za garaż itp... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poemi74 Re: zwrot 24.01.07, 07:04 jak to zwrot za garaz?? czy mogę prosic o jakieś info? Emilia Odpowiedz Link
j150677 Re: zwrot 24.01.07, 10:45 Witam, kupiłam mieszkanie wraz z garażem, ale juz na pierwszym spotkaniu przyszłych mieszkańców III etapu, poinformowano nas, iz niestety garaży nie będzie, ale pieniążków do dziś mi nie zwrócono ( od pół roku!), poza tym, zrezygnowałam z wykończenia swojego lokalu za co TBS miał mi zwrócic pieniążki (co mam na piśmie). Mieszkanie odebrałam w połowie grudnia, a niestety do dzis nie mogę doprosić sie zwrotu SWOICH pieniążków!!! Odpowiedz Link
jaffke Re: zwrot 24.01.07, 11:26 witam, ja jestem z II etapu. na zwrot pieniędzy czekałem ponad 9 miesięcy. Powodzenia Odpowiedz Link
sztywniak1965 Re: zwrot 24.01.07, 11:49 TBS zmniejszył przecież wartość mieszkania o 6 tys zł na piśmie, również zmniejszył o wartość wykończenia z którego sie zrezygnowało. To czemu Pani wpłaciłe im te pieniądzę. trzeba było o tyle pomniejszyc ostatnią rate. Teraz tbs odda kiedy zechce. pozdrawiam Odpowiedz Link
justa9967 Re: zwrot 28.01.07, 15:21 witam ja zwrot pieniedzy juz dostalam (III etap). Dostalam pieniadze za garaz i za rezygnacje z wykonczenia. Oczywiscie napisalam tone pism do Pana prezesa i wykonalam tysiace telefonow, ale juz mam je na koncie i uffff.... zycze powodzenia Odpowiedz Link