Dodaj do ulubionych

Solid security

28.03.07, 09:38
Wczoraj po południu widziałem jak ochroniarze nie chcieli wpuści na teren
osiedla jakiegoś samochodu na niemieckich numerach. A ten postał cierpliwie,
aż ustawi się z nim kolejka, ktoś w końcu użył swojej karty i facet sobie
wjechał. Bez reakcji ochrony.
Po co im płacimy, skoro nie egzekwują postanowień regulaminu osiedla?
Obserwuj wątek
    • madey261 Re: Solid security 28.03.07, 13:22
      Czy może był to niebieski jaguar? Widzałem już kilka razy jak wjeżdzał na
      osiedle bez karty, tłumacząc ochronie że oni tylko na godzinkę w odwiedziny!
      Przepraszam bardzo,ale jeżeli ktoś przyjeżdża do mnie w odwiedziny to samochód
      parkuje za bramą albo ja wyjeżdżam swoim żeby ten ktoś mógł zaparkować na moim
      miejscu!Więc chyba już njwyższy czas ponom z ochrony podziękować za współpracę!
      • hohoho24 Re: Solid security 28.03.07, 15:33
        a mnie szlag trafia jak lenie patentowane zamiast wstukac kod do domofonu
        wkladaja reke miedzy kraty i otwieraja sobie tak furtke...
        podpowiedz: prosciej pod szlabanem i tak nikt nie zwroci na to uwagi...
        moje zdanie: bardziej zabudowac przycisk
      • pkowalski123 Re: Solid security 28.03.07, 16:58
        Tak, niebieski jaguar.
    • misaki10 Re: Solid security 28.03.07, 15:53
      To ja stalam wczoraj za tym jaguarem i nie uzylam swojej karty to ochrona go
      wkoncu wpuscila. Szlag mnie trafia jak widze takie rzeczy a jak sie zwraca
      uwage ochronie to jeszcze cie opieprzaja ze sie wtracasz w ich prace. Tylko ze
      to z moich i Waszych cięzko zarobionych pieniedzy oni dostaja pensje. Ja ten
      problem zglaszalam administracji i mysle ze jezeli bedzie nas wiecej to uda sie
      cos zmienic takze bardzo Was wszystkich prosze zebyscie udali sie rowniez do
      administracji i zglaszali to co Wam sie nie podoba w naszej pseudo ochronie.
      • marek_hg Re: Solid security 31.03.07, 13:38
        Witam
        Moim zdaniem to ta ochrona ma w tym budynku "Portierni" za dobrze! Siedza i
        czytaja książki, gazety, rozwiazują krzyżówki- nie zwarajać uwagi nawet kto
        wchodzi na teren H.G.(sam osobiście przeszedłem kilka razy, a jeden z Panów
        nawet wzroku nie podniesi jak coś czyta). Po drugie to po co u nich na oknach
        stoja te doniczki z kwiatkami, chyba administracja pomaga im zamaskować się
        aby mogli uciąć drzemke lub posciemniać w środku budynku. A jakby tak swoje
        szanowne d.... wytawili na zewnatrz i w godzinach rannych i popołudniowych
        gdzie jest najwiekszę natężenie ruchu postaliby na zewnątrz.
    • rumbba Re: Solid security 02.04.07, 18:33
      Ponieważ problem z ochroną jest coraz gorszy, proponuje napisać pisma lub pismo
      zbiorcze mieszkańców do wspólnoty o zmianę ochrony.Dzisiaj już takie złożyłam
      wspólnocie. Co Państwo na taką propozycje
      • madey261 Re: Solid security 03.04.07, 10:22
        Ja jestem jak najbardziej zaaaaaa!! Skoro nie chce im się pracować to pogonić
        darmozjadów!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka