niania4.0 15.12.07, 19:19 Świadczę usługi z zakresu naturalnych terapii leczniczych- świecowanie uszu masaż twarzy masaż termiczny stóp i kręgosłupa światłoterapia aparatem medolight-promieńie podczerwieni KONTAKT:887046578 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbynek997 Re: naturoterapeutka 19.12.07, 15:28 Mam jedno pytanko. Co to znaczy "świecowanie uszu" Czy to jest wyjmowanie z nich woskowiny i produkcja świeczek??? Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów Odpowiedz Link
niania4.0 Re: naturoterapeutka 30.12.07, 12:24 jest to terapia lecznicza świecami ziołowymi którymi sie leczy migreny, katar,zatoki,górne drogi oddechowe.terapia trwa 20 minut a najlepsze wyniki są już odczuwalne po 1 zabiegu Odpowiedz Link
chexa Re: naturoterapeutka 02.01.08, 22:55 zdecydowałam się na świecowanie uszu, mimo, że brzmi to śmiesznie a ja nie bardzo wierzę w znachorskie moce... trwa to kwadrans i nie boli więc postanowiłam spróbować. i naprawdę polecam. łagodzi ból ucha i zmniejsza węzły chłonne. ciekawa alternatywa dla antybiotyku... ps. nawet gdyby nie pomogło to i tak bym polecała ten zabieg, bo po wszystkim pani robi cudny masaż relaksacyjny twarzy Odpowiedz Link