mati9957 08.05.08, 22:16 Widzialem dzis jak zaparkowany jest jep rescue, ten syf oleju na chodniku i powiem szczerze ze ten Pan nie nadaje sie do mieszkania we wspolnocie mieszkaniowej. Pozdrawiam kulturalnych sasiadow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horowy Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 09:57 właściciel należy do pokolienia BKJ (tzn. byle ku...wa ja) Odpowiedz Link
rescue1112 Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 11:18 mati9957 napisał: > Widzialem dzis jak zaparkowany jest jep rescue, ten syf oleju na > chodniku i powiem szczerze ze ten Pan nie nadaje sie do mieszkania > we wspolnocie mieszkaniowej. Pozdrawiam kulturalnych sasiadow. ty mati jakiś dziwny jesteś... jeżeli szukasz wrażeń to zapraszam,obiecuję że ci ich dostarczę... zajmij się zbieraniem śmieci w lesie,albo zaschniętych kup pod swoją klatką,lub zapisz się na któreś z kółek różańcowych... Widać nie ma większych problemów na osiedlu niż parkowanie Jeepa lub srających psów.Każdy z twoich wafli ze wspólnoty łącznie z tobą,mają miejsca parkingowe pod klatką.Wy mogliście wybrać miejsca parkingowe,a dlaczego ja nie mogę.Prosiłem wielokrotnie panów ze wspólnoty o wyznaczenie miejsca - nie dotarło. Tak więc jeszcze raz zapraszam jak masz coś do mnie,bo na razie odnoszę wrażenie że jesteś zwykłym głupkiem szukającym sensacji... Odpowiedz Link
pendrive_1 Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 11:58 Szanowny Panie (właścicielu samochodu) W tych wszystkich informacjach na temat pojazdów, zarówno Pana jak i innych stawianych na chodnikach chodzi o coś zupełnie innego. Na terenie osiedla od strony szkoły i płotu od dyżurki i dalej w prawo jest dużo wolnych miejsc i tam na pewno ochrona mogła by coś wskazać. Natomiast ja, jako ojciec moich dzieci, uczę ich od młodych lat zachowań zgodnych z ogólnie istniejacym porządkiem społecznym. Pana samochód powoduje, że trzeba chodzic po ulicach, a tego sobie osobiscie nie życzę. Jak coś się stanie będzie zapewne za późno. Tak więc poddaję pod rozwagę powyższe. Natomist ton Pana wypowiedzi i sposób jej wyrażenia, daje podstawy niestety przypuszczać, że jest to działanie celowe i nie powinien się Pan dziwić takim reakcjom. Straszyć Pan nikogo swoją osobą nie musi, bo proszę mi uwierzyć, że są tacy, których Pan nie przestraszy. To nie jest groźba tylko prośba. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jaffke Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 13:48 Drogi Pendrive, takiemu resq to cyt: przy ptaku dynda. taki człowiek, nic sie nie poradzi. człowiek posiada wyznaczone miejsce a udaje ze zarząd nic mu nie wyznaczył. sprowadził grata z przeciekiem oleju i jak sie oczywiście domyślam, musi go trzymać pod klatką zeby go było widać. A Pana pozdrawiam za podejście do wychowania dzieci poza tym, osiedle jest policyjne i nikofgo chyba nie trzeba pouczać, tym bardziej administratora, że wyciek oleju - zanieczyszcczenie podlega karze. tak więc do dzieła. rexsq startuj ze szmatą i czyść brudy po gracie z francji. Odpowiedz Link
rescue1112 Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 15:04 jaffke napisał: > Drogi Pendrive, takiemu resq to cyt: przy ptaku dynda. taki > człowiek, nic sie nie poradzi. człowiek posiada wyznaczone miejsce a > udaje ze zarząd nic mu nie wyznaczył. sprowadził grata z przeciekiem > oleju i jak sie oczywiście domyślam, musi go trzymać pod klatką zeby > go było widać. A Pana pozdrawiam za podejście do wychowania dzieci > poza tym, osiedle jest policyjne i nikofgo chyba nie trzeba pouczać, > tym bardziej administratora, że wyciek oleju - zanieczyszcczenie > podlega karze. tak więc do dzieła. rexsq startuj ze szmatą i czyść > brudy po gracie z francji. ty też jesteś jakiś przytłumiony ormowcu z twarzą dziecka,jak ci się coś nie podoba to wystaw mandat,a jeżeli nie ma takiej opcji to bierz szmatę i sam zap....laj Jesteś w zarządzie,to weź się do roboty i ureguluj prawnie sprawy postoju, parkowania,srania na trawnikach,nie płacenia czynszu i wiele innych... Jest to moja ostatnia wypowiedź na tym forum,bo nie mam o czym z wami rozmawiać - sztuczna inteligencjo!!! Do pana mati i jafke : TYLKO ZERO UDAJE WIELKĄ LICZBĘ !!! ale i tak pewnie tego nie ogarniecie... Odpowiedz Link
rescue1112 Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 14:44 Panie pendrive1,z całym szacunkiem dla Pana,ale nie jest Pan w temacie jakim jest moja dyskusja z zarządem na temat miejsc parkingowych. Nie chciałem nikogo straszyć,jednakże pan mati ma od dłuższego czasu jeden temat jakim jest mój samochód,gdzie w stawianiu samochodu na chodniku nie jestem odosobniony...a przypiął się właśnie do mnie. śmiem przypuszczać że jest lekko upośledzony,stąd ton mojej wypowiedzi...ŻEBY DOTARŁO Jeżeli właśnie Pana uraziłem to przepraszam. Odpowiedz Link
jaffke Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 17:45 o przestraszył sie a mnie sie nie boi. widać ORMO juz nie działa na ludzi o silnym parciu na chodnik. Swoją drogą czasy ORMO to były czasy. się działo - się piło, się jadło... pamiętam, pamiętam. teraz byle złomiarz może napluć kombatantowi w twarz i nic mu nie zrobisz. brak szacunku dla ludzi czynu Odpowiedz Link
mati9957 Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 18:49 Posluchaj szanowny sasiedzie: ostatnio podalem Panu moj numer telefonu zadzwonil Pan ale niestety nagral mi sie Pan na poczte-a numer mi sie nie wyswietlil ciekawe czemu Zadzwoniles Pan po 22 godzinie i niestety nie zdazylem odebrac telefonu a oddzwonic nie moglem bo numeru nieznalem (po 22 godzinie do obcych sie nie dzwoni), wiec niech mi Pan nic juz nie obiecuje - chyba ze obietnica nieparkowania na chodniku swojego wielkiego auta Apropo wybrania miejsca to ja tez nie mialem zadnego wyboru - takie mi przydzielili. A odnosnie glupka- to sie jebnij frajerze w ten pusty LEB. Lyknij sobie pawulon to ci przejdzie DZIADU Odpowiedz Link
rescue1112 Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 18:53 mati9957 napisał: > Posluchaj szanowny sasiedzie: ostatnio podalem Panu moj numer > telefonu zadzwonil Pan ale niestety nagral mi sie Pan na poczte-a > numer mi sie nie wyswietlil ciekawe czemu Zadzwoniles Pan po 22 > godzinie i niestety nie zdazylem odebrac telefonu a oddzwonic nie > moglem bo numeru nieznalem (po 22 godzinie do obcych sie nie > dzwoni), wiec niech mi Pan nic juz nie obiecuje - chyba ze obietnica > nieparkowania na chodniku swojego wielkiego auta Apropo wybrania > miejsca to ja tez nie mialem zadnego wyboru - takie mi przydzielili. > A odnosnie glupka- to sie jebnij frajerze w ten pusty LEB. Lyknij > sobie pawulon to ci przejdzie DZIADU jesteś zwykłym do tego dziurawym kondonem... ale tego też nie ogarniesz... Odpowiedz Link
karczmarz68 Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 20:41 Panie Boże! Patrzysz i nie grzmisz! O zgrozo!!! Ale tak na marginesie to fajnie dla rozrywki poczytać to nasze forum.Ubawiłem się po pachy.(Piotruś trochę ci pojechali tym gratem z Francji,też bym się wku...ł.Pozdro ziomal) Pozdrawiam Wszystkich sąsiadów!!! Odpowiedz Link
jaffke Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 20:42 Jest to moja ostatnia wypowiedź na tym forum,bo nie mam o czym z wami rozmawiać - sztuczna inteligencjo!!! NAWET NIE WIESZ JAKĄ PRZYKROŚĆ MI TERAZ ZROBIŁES. OBIECANKI CACANKI Odpowiedz Link
kasia-2828 Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 20:55 Qurwa mać a juz sie cieszyłam że będe najmłodszą posiadaczką wlasnego M na tym osiedlu a tu dupa blada...widze domowe przedszkole już jest tez sie ubawilam ..i Wy wszyscy pracowaliscie w policji? hmm..chyba tutaj co niektórzy mogą odreagowac..bo praca Wam nie pozwala tak pojechac na słuzbie jak tutaj lecą komplementy pozdrawiam dowcipnych sąsiadów Odpowiedz Link
jaffke Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 21:16 kasia-2828 napisała: ..i Wy wszyscy pracowaliscie w > policji? no co Ty, ja robiłem w milicji - jedynej słusznej organizacji, no moze poza Ormo gdzie dorabiałem w dni targowe. a propo. dzis dzień zwycięstwa. jaka była piekna defilada u braci ze wschodu. Odpowiedz Link
kasia-2828 Re: Parkowanie jepa 09.05.08, 22:24 jaffke napisał: > kasia-2828 napisała: > > ..i Wy wszyscy pracowaliscie w > > policji? > no co Ty, ja robiłem w milicji - jedynej słusznej organizacji, no > moze poza Ormo gdzie dorabiałem w dni targowe.> a propo. dzis dzień zwycięstwa. jaka była piekna defilada u braci ze > wschodu. popieram..oglądalam pokaz siły Rosji !i żeby wczuć sie w klimat na rosyjskim kanale przy okazji szlifując ,,język rosyjski ,, bo takowy mam wyuczony jednego nie ogarniam po co im tak duże czapki hehe pozdrawiam sąsiadów ... panna K ;p Odpowiedz Link
horowy Re: Parkowanie jepa 11.05.08, 01:28 droga Kasiu 1) nie wszyscy pracowali. pracują lub będą pracować w Policji, MO, SB czy innej organizacji w której argument to pałka pistolet i kajdanki 2) niektórym osobom co pracowali w w/w organizacjach "władza" uderzyła do głowy Jeep'nięty - wszystkie miejsca z tego co wiem były losowane (te przed klatkami też) jeżeli jesteś inwalidą i nie możesz wędrować do swojego miejsca pakingowego to przynajmniej emblemat przyklej za szybą. pozdrawiam tych sąsiadów co potrafią żyć we wspólnocie Odpowiedz Link