sheki 02.12.04, 21:12 ...,którymi nas obdarowano trzeba realizować w Geant'cie.Nie lubię tych miejsc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozka70 Re: bony świąteczne 02.12.04, 22:34 sheki Ty napewno nie ale ile frajdy ma twoja żona:-))).Te przepychanki,tłok,makabryczne koleji do kasy(brrrrrrrrrrrrr)ale za to po powrocie do domu jaka ulga,produkty na święta wszystkie:-)niczego nie brakuje...a tak po za tą fascynaciją dżunlą:-)niektórzy panowie zawożą swoje żony do marketów i je tam zostawiają na kilga godzin a po tem po nie wracają...mojemu mężowi też to chodzi po głowie :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: bony świąteczne 03.12.04, 07:33 Nie lubię chodzić do marketów z założenia,tak po prostu.Dla mnie mogłoby ich nie być.Jednak zdarza się raz w roku wybrać,wtedy rzeczywiścię dryfuję w stronę kafejki,a kobiety same niech mają ten "miód".:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza-bela8 Re: bony świąteczne 08.12.04, 06:31 Ale za to jaka wartość! W głowie sie kręci ! Jak czytam te artykuły i wypowiedzi pracowników różnych firm o nagrodach na koniec roku w wysokości 5 000 - 10 000 złotych to mysle sobie, jacy oni są nieszczęśliwi z taka kupą forsy... I wo dodatku nie dostają tego w bonach przeznaczonych do jednej sieci sklepów, więc juz napewno od miesiąca glowią się , debatuja rodzinnie, zastanawiają się, gdzie sa takie duże wózki do zakupow, żeby im sie wszystko zmieściło... A tak naprawde to utwierdzam sie tylko w przekonaniu , ze jestem 100-u procentowa kobietą, bo mi wiecznie mało ;) Chyba poczytam sobie dzisiaj o bezrobociu i wezme udział w akcji zbierania żywności dla tych, którym jej brakuje. To nabliższa rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: bony świąteczne 08.12.04, 23:29 W to,że jesteś stu procentową kobietą nigdy nie wątpiłem.:)Czy wartość bonów to mało?Zależy z której strony spojrzeć.Dla bezrobotnego byłby to solidny zastrzyk przed świętami.Mnie denerwuje co innego,teraz i tak musimy zapłacić podatek od bonów,więc dlaczego nie żywa gotówka? Odpowiedz Link Zgłoś
bozka70 Re: bony świąteczne 10.12.04, 21:22 w naszych marketach jest mase różnych cafejek gdzie moga przeczekać panowie szleństwo żon....w W.Brytani rozwiązano ten problem jeszcze lepiej,powstały przechowalnie dla mężów:-)))...wchodzą panowie do odpowiedniego pomieszczenia,oddają portwele żonom a sami oglądają telewizje,piją piwko,przeglądaja prase a nawet bawią sie zdalnie sterowanymi samochodami a to wszystko w bardzo miłej, domowej atmoswerze....:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: bony świąteczne 10.12.04, 23:27 Tak też powinno być w porządnej rodzince.:) Jestem świetnym przykładem,że to działa!Moja żeńska część rodziny łazikuje po sklepach w galaxy,a ja siedzę sobie w Kurnej Chacie nad golonką i piwkiem.:) Odpowiedz Link Zgłoś