Dodaj do ulubionych

Ratunku SI

01.09.05, 11:07
Co za kraj jak nie masz więcej kasy to już przepadłaś są fajne terminy na
państwowe SI zapisana jestem dopiero na styczeń kurde czy dziecko chore nie
ma juz racji bytu w naszym kraju ratunku
sorry że się żale ale już momentami nie moge z tymi wszystkimi lekarzami u
nas w kraju
kto jest za niech sie wpisuje
aga
Dopadł mnie straszny żal bo to dzis 1 wrzesień czas do szkoły a mój synek
dopiero w 5-cio latkach ale co zrobic takie jest zycie nic na nie nie
poradzisz
Obserwuj wątek
    • magduniar3 Re: Ratunku SI 01.09.05, 12:32
      A moje 3 letnie dziecko było dzisiaj w przedszkolu 15 minut, bo panie nie były
      w stanie go upilnować.
      więc też jestem w dołku.
      Pozdrawiam
    • monzaw3 Re: Ratunku SI 01.09.05, 13:37
      Ja mam termin na kwiecień 2006.
      • zorka7 Re: Ratunku SI 02.09.05, 09:18
        A ile płacicie/ile się płaci u was za SI prywatnie?
        Ja mam płacić 60 zł za zajęcia zwykłe - a 100 zł jednorazowo, za pierwsze
        zajęcia (bo będzie na nich tzw. diagnoza).
        • aga2212 Re: Ratunku SI 02.09.05, 10:17
          W cenach SI tak się nie orietuje bo znalazłam bardzo tanio za jedną godzine
          zajęć 50zł i diagnoza też 50zł jak bym się zdecydowała tam chodzić to dwa razy
          w tygodniu ale to dla mnie ogromny wydatek bo miesięcznie 400zł a ja nie
          pracuje tylko mąż i tak to się wszystko przedstawia
          aga
          • mirella67 Re: Ratunku SI 02.09.05, 13:56
            To rzeczywiście b. tanio Ago. A może zapytaj się w jakiejś fundacji. Wiem, że
            sporo matek wciąga tam swoje dzieci i fundacja jakby za Ciebie zbiera fundusze
            na leczenie dziecka. Twój mąż powinien mieć w pracy Zakładowy Fundusz Świadczeń
            Socjalnych. Jeśli się tam (w kadrach) złoży podanie o dofinansowanie leczenia
            dziecka i umotywuje również ciężka sytuacją materialną oraz załączy wszelkie
            diagnozy i orzeczenia lekarskie, można dostać choć zwrot kosztów za
            kilkumiesięczną terapię, czy zakup sprzętu rehabilitacyjnego (bierz faktury za
            wszelkie płatne usług med.). Dowiedz się, jak to wygląda u męża w pracy. Mój
            mąż z tego korzysta, a i inne moje znajome z internetu też.
            Życzę powodzenia i jak najszybszego rozpoczęcia terapii.
            Joasia
            P.S. W Kleksie 45 min. terapii SI kosztuje 50,- zł, 60 min - 60,-. Diagnoza to
            nie wiem, ale pierwsze spotkanie z psychologiem kosztowało 75,-. Osobiście
            polecam ten ośrodek.
            • aga2212 Re: Ratunku SI 02.09.05, 15:20
              Czy możesz mi podać adres do tego kleksa pisałam już do fundacji TVN ale ta
              terapeutka z którą może będzie miał zajęcia nie może dawać rachunków a w
              kleksie napewno to muszę się zastanowić co będzie lepsze nie, cieszę się z
              jednego że będzie miał SI w przedszkolu to jest najważniejsze powoli chyba
              wszystko sie normuje
              aga
              pozdrawiam
              • mirella67 Re: Ratunku SI 02.09.05, 22:15
                Aguś,
                namiary na Kleksa znajdziesz pod www.kleks.edu.pl. Mają też oddział na Bemowie
                (Kaden-Bandrowskiego 1 - tam są duże sale do terapii SI). Umów się najlepiej z
                psycholog panią Mirką Adamus, ona już przydzieli Ci odpowiednią rehabilitantkę,
                bądź sama też ma uprawnienia do prowadzenia ćwiczeń SI.
                Powodzenia!
                • aga2212 Re: Ratunku SI 08.09.05, 09:16
                  Do mirella67
                  czy wy już chodzicie do kleksa na terapie jak tak to gdzie czy na żoliborzu czy
                  na bemowie wczoraj dzwoniłam do kleksa terminy sa tygodniowe i do jakiej
                  terapeutki chodzisz?
                  aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka