sylwia1704 15.10.07, 14:27 ZAPROSILYSCIE NAPISALAM LIST DO WAS I CO ODMAWIACIE SZKODA KAZDY POTRZEBUJE POGADAC DLACZEGO ROBICIE TAKA SELEKCJE HMMM MIMO WSZYSTKO POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga-1981 Re: DLACZEGO ZAPRASZACIE A NIE WPUSZCZACIE NA FOR 29.11.07, 08:18 mnie tez odrzucono-moze jestem inna. niewiem myslałam ze cos łaczy nas kobiety morza a tu szok. bede próbowała moze wkoncu sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta8310 Re: DLACZEGO ZAPRASZACIE A NIE WPUSZCZACIE NA FOR 05.12.07, 19:50 to nie jest tak,ze zapraszamy i nie wpuszczamy- troche jestesmy ostrozne,jezeli chodzi o nowo przyjmowane osoby- poprzednie sytuacje nas do tego zmusily:) wyrazam sie na temat moi marine- zgloszenia zostaly niektore przyjete,ale osoby nie daja oezwu i nie sprawdzaja poczty:) Odpowiedz Link Zgłoś
katka1808 Re: DLACZEGO ZAPRASZACIE A NIE WPUSZCZACIE NA FOR 12.04.08, 17:05 Nie wpuszczają-oto dlaczego- Kiedyś było sobie forum Marynarki Riposta-które koleżanki z forum na które je zapraszacie rozwaliły : FORUM ZAMKNIĘTE NIE WYSYłAC ZGLOSZEN! w związku z zaistniałą sytuacją-prywatne sprawy z tego forum były wynoszone poza nie-dla osób postronnych,w celach wyjątkowo chamskich- czyli naśmiewanie się z tychże spraw oraz osób,które to dotyczyło- wszystkie osoby straciły akces do forum i przyjmowane ponownie były osoby podobno zaufane. w wyniku czego rozpętało się piekło dlatego admin tego forum zaprasza wszystkie osoby TUTAJ do grona osób,które sobie załozyły nowe forum w proteście. zaznaczam,że wszystkie wątki nadal są wynoszone,w związku z tym forum zostaje zawieszone. a kobiety uczestniczące w tym procederze mają według mojej opinii problemy emocjonalne i się nudzą. osoby piszące na tym forum kabaretowym i nie są zaznajomione z akcją- niech się zastanowią czy chcą tam coś pisac. być może są wyśmiewane na ukrytym forum-tak samo jak uczestniczki tego tutaj. ponieważ sytuacja stała się zbyt skomplikowana na moje proste rozumowanie-pozdrawiam serdecznie To powód zamknięcia. UNIKAJCIE tego forum na które zapraszają Apsik i jej koleżanki-to gniazdo Os!!!!!!!!!!Będą się z Was nabijały, obgadywały po za Waszymi plecami!!Zachowują się poniżej godności kobiety- wiecie co aby sięprzekonać poproście je o namiary na dziewczyny z Marynarki Riposta-pewnie chętnie Wam opowiedzą historię która zatoczyła dużżży krąg!!! Odpowiedz Link Zgłoś