kulka85 Re: Odbiór z rzeczoznawcą 23.05.05, 08:06 Witam Bardzo proszę miłych sąsiadów o namiary na waszych rzeczoznawców z którymi odbieraliście mieszkania; powoli chcemy sie przygotować do odbioru mieszkania. Pozdrawiam Katarzyna Odpowiedz Link
monika_2002 Re: Odbiór z rzeczoznawcą 23.05.05, 08:24 Witam Ja również proszę o namiary na rzeczoznawców Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
akuprian Re: Odbiór z rzeczoznawcą 23.05.05, 09:44 Witam, tak sobie myślę, czy dobrze by było abyśmy wszyscy/większość z II etapu porozumieli się z 2-3 rzeczoznawcami, z którymi robilibyśmy odbiory naszych mieszkań. Jednorazowy odbior przeprowadzony przez inżyniera z Polskiego Związku Inżynierów i Techników Budownictwa kosztuje 500 zł + VAT (taką informację dostałem od sąsiadów z I etapu, którzy koszystali z usług takiego inżyniera). W większej grupie moze uzyskalibyśmy niższe ceny za tą usługę? Co Wy na to? Pozdrawiam. M.A.P.iK. Odpowiedz Link
leef Re: Odbiór z rzeczoznawcą 23.05.05, 11:02 Ja takze jestem za! Moze warto skrozystac z ktoregos z rzeczoznawcow ktory widizal I etap i bedzie mial porownanie? Odpowiedz Link
lemontea Re: Odbiór z rzeczoznawcą 23.05.05, 11:14 Polecam pana Mariusza tel. 508 088 237 sprawdzał moje mieszkanie i u dwóch moich sąsiadów. Wszyscy zadowoleni. Tylko uprzedzam, że u nas sprawdzał mieszkanie przez ok. 6 godzin. Na wszystko miał normy i kiedy Wykonawca kwestionował nasze uwagi w jasny i precyzyjny sposób udowadniał braki podpierając się normą. Odpowiedz Link