grochzfasola 09.11.07, 19:34 dzień dobry czy ktoś mogłby wskazac mi dobrego ortodonte w gdyni/trojmiescie? prosilabym rowniez o informacje ktorych ortodontów unikać..a przede wszytskich czy ktoś z was leczy/ł się w Gdyni głównej na 3 maja?? prosze o kontakt/mejl. dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mj_83 Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 17.11.07, 14:50 czesc ja tez chce zalozyc aparta ortodontyczny ale na wizyte umowilam sie do dr.doroty kruczynskiej przy urzedzie miasta ale tez zadnych informacji na temattego gabinetu nie mam Odpowiedz Link
grochzfasola Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 02.12.07, 16:14 ja trafiłam na 3 maja, robiąc mały wywiad w gabinecie dentystycznym. po prostu zapytałam stomatologa kogo może mi polecić, może było to ryzykowne ze względu na powiązania między lekarzami, wzajemną adoracjęlub całkiem przeciwnie. Odpowiedz Link
malgosik79 Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 02.12.07, 18:08 Z tego co się orientuję w Gdańsku jedni z najlepszych fachowców to dr Czajkowski (przyjmuje na Zaspie) i dr Słomińska (gdzieś w okolicach Grunwaldzkiej). Odpowiedz Link
agna76 Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 03.12.07, 19:41 Ja jeszcze dopisze do najlepszych fachowców dr Kienitz-Orzelską. Przyjmuje w Gdańsku na ul.Jagiellońskiej. Odpowiedz Link
grochzfasola Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 03.12.07, 20:21 leczyłyście się, jakie macie doświadczenia z tymi lekarzami dziewczyny? Odpowiedz Link
agna76 Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 03.12.07, 21:11 Ja jestem w trakcie leczenia u dr Orzelskiej. Jak do tej pory jestem zadowolona. Co prawda, z tego co wiem, zarówno sam aparat jak i wizyty są u tej orto droższe niż u innych, ale nie żałuje wydanej kasy. Podpisana umowa na leczenie, przedstawiony plan leczenia , określony czas i ceny wizyt w tym okresie (plus ceny późniejszych aparatów retencyjnych-nie powinno być zaskoczenia). Pomimo tego,że niektórych czynności nie wykonuje osobiście p.orto, a panie asystentki, jednak p.dr jest obecna na wizytach i na bieżąco kontroluje przebieg leczenia i podejmuje decyzje jak poprowadzić dalsze leczenie. Ale bez obaw aparat zakładała osobiście .Góre noszę od 1 września 2006 a dół od stycznia 2007. Planowany czas leczenia max 2 lata. W środę kolejna wizyta i juz mnie troszkę kusi żeby zapytać czy jednak zmieszczę się w tym 2-letnim okresie. Jakby co to pytaj, chętnie odpowiem. I pozdrawiam Odpowiedz Link
grochzfasola Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 04.12.07, 21:10 na razie jestem po zabiegu odsłaniania kła, wykonywanym w gabinecie ortodonty, przez chirurga dentys. , dalsze leczenie u p. Nowaka, nie wiaodmo mi o zadnych powikłaniach na razie, wiec chyba poszło dobrze, zwlaszcza ze z dnia na dzień czuje sie lepiej, ale db wiedziec gdzie sie udać, do jakiego ortodonty w razie jakichkolwiek wątpliwości, badz gdzie sie skonsultować. Odpowiedz Link