Dodaj do ulubionych

ortodonta,gdynia, trojmiasto

09.11.07, 19:34
dzień dobry
czy ktoś mogłby wskazac mi dobrego ortodonte w gdyni/trojmiescie?
prosilabym rowniez o informacje ktorych ortodontów unikać..a przede wszytskich
czy ktoś z was leczy/ł się w Gdyni głównej na 3 maja?? prosze o kontakt/mejl.
dziekuje

smile
Obserwuj wątek
    • mj_83 Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 17.11.07, 14:50
      czesc ja tez chce zalozyc aparta ortodontyczny ale na wizyte umowilam sie do
      dr.doroty kruczynskiej przy urzedzie miasta ale tez zadnych informacji na
      temattego gabinetu nie mam
      • grochzfasola Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 02.12.07, 16:14
        ja trafiłam na 3 maja, robiąc mały wywiad w gabinecie dentystycznym. po prostu
        zapytałam stomatologa kogo może mi polecić, może było to ryzykowne ze względu na
        powiązania między lekarzami, wzajemną adoracjęwinklub całkiem przeciwnie.
    • malgosik79 Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 02.12.07, 18:08
      Z tego co się orientuję w Gdańsku jedni z najlepszych fachowców to
      dr Czajkowski (przyjmuje na Zaspie) i dr Słomińska (gdzieś w
      okolicach Grunwaldzkiej).
      • agna76 Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 03.12.07, 19:41
        Ja jeszcze dopisze do najlepszych fachowców dr Kienitz-Orzelską. Przyjmuje w
        Gdańsku na ul.Jagiellońskiej.
        • grochzfasola Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 03.12.07, 20:21
          leczyłyście się, jakie macie doświadczenia z tymi lekarzami dziewczyny?
          • agna76 Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 03.12.07, 21:11
            Ja jestem w trakcie leczenia u dr Orzelskiej. Jak do tej pory jestem zadowolona.
            Co prawda, z tego co wiem, zarówno sam aparat jak i wizyty są u tej orto droższe
            niż u innych, ale nie żałuje wydanej kasy. Podpisana umowa na leczenie,
            przedstawiony plan leczenia , określony czas i ceny wizyt w tym okresie (plus
            ceny późniejszych aparatów retencyjnych-nie powinno być zaskoczenia). Pomimo
            tego,że niektórych czynności nie wykonuje osobiście p.orto, a panie asystentki,
            jednak p.dr jest obecna na wizytach i na bieżąco kontroluje przebieg leczenia i
            podejmuje decyzje jak poprowadzić dalsze leczenie. Ale bez obaw aparat zakładała
            osobiście smile.Góre noszę od 1 września 2006 a dół od stycznia 2007. Planowany
            czas leczenia max 2 lata. W środę kolejna wizyta i juz mnie troszkę kusi żeby
            zapytać czy jednak zmieszczę się w tym 2-letnim okresie. Jakby co to pytaj,
            chętnie odpowiem. I pozdrawiam
            • grochzfasola Re: ortodonta,gdynia, trojmiasto 04.12.07, 21:10
              na razie jestem po zabiegu odsłaniania kła, wykonywanym w gabinecie ortodonty,
              przez chirurga dentys. , dalsze leczenie u p. Nowaka, nie wiaodmo mi o zadnych
              powikłaniach na razie, wiec chyba poszło dobrze, zwlaszcza ze z dnia na dzień
              czuje sie lepiej, ale db wiedziec gdzie sie udać, do jakiego ortodonty w razie
              jakichkolwiek wątpliwości, badz gdzie sie skonsultować.smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka