czesio888 14.10.08, 18:47 Czy ktoś korzystał z tej przychodni?Czy jest bardzo drogo? Co z profesjonalizmem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaneta.3 Re: aster med warszawa 20.06.09, 16:29 wiem że odpowiadam bardzo po czasie, ale może przyda sie na przyszłość.. ja korzystam z tej przychodni - ja icała moja rodzina - ze stomatologów i ortodonty dziecięcego; uważam że klinika jest bardzo droga ale za to ani mi, ani dziecku ani mężowi(największemu cykorowi na świecie jeśli chodzi o dentystę) nigdy nie zostało nic "zepsute" przy leczeniu; żadnych reklamacji, niedoróbek; i co ważne dla nas - najczęściej ząb jest kończony przy pierwszej wizycie; Odpowiedz Link
zaneta.3 Re: aster med warszawa 20.06.09, 16:31 moja pozytywna opinia dotyczy stomatologów; natomiast jeśli chodzi o ortodontę to mam już bardziej mieszane uczucia zaneta.3 napisała: > wiem że odpowiadam bardzo po czasie, ale może przyda sie na > przyszłość.. > > ja korzystam z tej przychodni - ja icała moja rodzina - ze > stomatologów i ortodonty dziecięcego; > > uważam że klinika jest bardzo droga > > ale za to ani mi, ani dziecku ani mężowi(największemu cykorowi na > świecie jeśli chodzi o dentystę) nigdy nie zostało nic "zepsute" > przy leczeniu; żadnych reklamacji, niedoróbek; i co ważne dla nas - > najczęściej ząb jest kończony przy pierwszej wizycie; > Odpowiedz Link
senta Re: aster med warszawa 12.10.15, 13:01 Witam , byłam tam u pani Ortodonty na konsultacji, ok.2 lata temu.pani powiedziała mi,żebym przyszła jak uzupełnię łuk dolny.Konsultacja dotyczyła rotujących jedynek górnych.za to jedno zdanie,pseudo-diagnoze która okazała się niesłuszna, wzięto ode mnie 250 zl-2 lata temu! Do dzisiaj nie wyszłam z szoku)))))) Odpowiedz Link
cierzpiety1 Re: aster med warszawa 25.02.16, 14:54 Za 10-cio minutową konsultację u Pani Ortodonty zapłaciłam 300,- zł - (po fakcie usłyszałam, że reszta lekarzy bierze 150,-zł ), może ona złotousta jest i tak się ceni , jednak tym faktem podważa kompetencję swoich kolegów po fachu. Mój szok trwa. Odpowiedz Link