guitarra 30.11.05, 22:05 Słuchajcie, od dłuższego czasu chodzę na konwersacje z native speakerem i nie bardzo mam wyobrażenie, czy cena, którą płacę (50 zł za 90 minut) jest rynkowa? Jak to jest u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raveness1 Re: Ceny za konwersacje 30.11.05, 23:16 Nie bardzo wiem, ale w miasteczku w ktorym ja mieszkam wielu chcialoby zarabiac 50 zl na dzien. By the way, native speaker, what does that person mean to you? Indispensable? No lo sé sobre que idioma te hablas, pero si se trata de español proba, por favor, tus mismas fuerzas. Is gonna to be easy. Saludos! Chim Odpowiedz Link
aski.poz Re: Ceny za konwersacje 01.12.05, 16:46 "No lo sé sobre que idioma TE HABLAS (????!!!), pero si se trata de español PROBA (???!!! czyzbys uczyl sie hiszpanskiego w argentynie??), por favor, tus mismas fuerzas. Is gonna to be easy.- tu tez blad gramatyczny... wiec generlanie nie wiem czy w twoim przypadku takie uczenie poplaca.. a 50 zeta za konwersacje w poznaniu biora za godzine... Odpowiedz Link
guitarra Re: Ceny za konwersacje 01.12.05, 20:11 No tak... jak widać nie wszędzie uczą równie skutecznie ;-) Chodziło mi oczywiście o hiszpański. Generalnie mam wrażenie, że hiszpański jest trochę tańszy ze względu na dużą ilość obcokrajowców, dla których jest to rodzimy język. Odpowiedz Link
icaro Re: :-) 01.12.05, 23:10 > No tak... jak widać nie wszędzie uczą równie skutecznie ;-) > Chodziło mi oczywiście o hiszpański. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ale jest za to wesolo... :) pozdrawiam z hiszpanii. www.poloniamadryt.net/forum/index.php www.poloniamadryt.net Odpowiedz Link
ta.znajoma Re: :-) 02.12.05, 21:07 w wawie biora +-50 za godzine zegarowa, a za konwersacje chyba wiecej, a z nativo pedagogiem na pewno wiecej Odpowiedz Link
guitarra Re: :-) 03.12.05, 18:35 No to ja właśnie w Wa-wie płacę 50 zeta za półtorej godziny z nativo. Ale to pewnie dlatego, że od dwóch lat do tego samego :-) Odpowiedz Link
annuka Re: :-) 26.12.05, 19:36 Ja place 70 zl 2 osoby za 90 minut u Studentki 3 roku iberystyki, to chyba duzo? Co sadzicie? Odpowiedz Link
ta.znajoma Re: :-) 28.12.05, 15:09 zalezy jaka to studentka i jak sie przyklada i jakie ma zdolnosci pedagogiczne.....od wielu rzeczy zalezy cena :)wg mnie to duzo, ale moze jest swietna, no to sie ceni :) Odpowiedz Link
yarudon Re: Ceny za konwersacje 11.01.06, 02:16 jeśli już to PROBÁ nie PROBA tú pruebas / vos probás /vosotr@s probáis imperativo afirmativo: tu prueba / vosotr@s probad Odpowiedz Link