sioma1 05.05.10, 10:41 Szybko zbliża się dzień 20 czerwca i wybory prezydenckie, ale mnie wynik wyborów tak nie fascynuje jak to kto będzie pierwszą damą w RP po ( wierzę że hipotetycznym ) zwycięstwie Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 10:52 Sioma Ty wsadzasz kij w mrowisko Pierwsza dama .... najdelikatniej, to może być kotka Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 10:53 Nie będzie pierwszej damy, bo żadna nie zastąpi Pierwszej Polskiej Damy, Hetmanki, Bogurodzicy Dziewicy, Matki Boskiej Częstochowskiej i nie będzie czepiania się... Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 11:01 Już w tvn widziałam połowice Marka Jurka i Napieralskiego jak sie przymierzają, ale żadna tej z Częstochowy nie dorówna. Wy ludziska macie kota, wskazując na kota Alika jako jako pierwszą damę. No i Bronek nie ma charyzmy i jego połowica nie jest medialna. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 11:08 A śp Kaczyńska była medialna ?? A jej mąż miał charyzmę ? Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 11:14 Nie była medialna, ale świetnie sobie radziła, była lepsza od prezydenta. Miał typowo polską, jątrząco-cierpiętniczą- męczęńską charyzmę, w przeciwieństwie do pozostałych prezydentów. p.s Widziałeś i słyszałeś kiedykolwiek żonę Bronka? Bronek jest medialny. Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 11:19 Żona Komorowskiego wyglada tak. To już wole być bez pierwszej damy. Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 11:25 Taki wizerunek Polaków ujrzałby świat: www.fakt.pl/Komorowski-przekonal-zone-,artykuly,64277,1.html w sumie typowo polski Odpowiedz Link
polnaro Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 11:35 Joma, może ty spróbuj, weź tę rolę na klatę A możeś ty swatk/a? Interes zwietrzyłaś/eś? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 12:40 najnormalniejsza kobieta Maria Kaczyńska do misek nie należała . A z apanaży prezydenckich pół roku na spa i będzie miss polonia aż niektórym oczy wyjdą na orbitę . Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 12:46 Puszyste ją poprą. Ponoć bratanica ma grać rolę pierwszej damy. Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 13:01 Sympatyczna: www.onet.tv/druga-strona-medalu-anna-komorowska,6648378,5,klip.html# Odpowiedz Link
ama.pola Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 15:06 On misiaczek, ona dobrotliwy ponczuszek. Będzie dobrze. Od czego wizażyści ? Nie to, że kociaków nie lubię, ale nie chcem kłótliwych. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 12:35 Nie rozumiem, to wreszcie jak wygląda a może on islamista i dwie ma to co mu żałować Odpowiedz Link
sioma1 Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 16:58 Nie chodziło mi o to aby skonfrontować pomiędzy siebie ew. przyszłe pierwsze damy RP ( każda ma zalety i wady ), ale o to że nie wyobrażam sobie, w państwie katolickim, gdzie temat rodziny jest zawsze na piedestale, aby obok najważniejszej osoby , w czasie licznych przecież uroczystości, nie było współmałżonka. Odpowiedz Link
polnaro Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 17:37 Wyobraźnia to indywidualna cecha. Raz pomaga, raz przeszkadza. Generalnie dobrze ją posiadać. Odpowiedz Link
filip505 Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 20:09 ...a moze ziobro by na pierwsza dame sie nadawal,mlody,nie gruby,no bo chyba nie jestesmy tak zacofani zeby w polityce plcia sie kierowac? Odpowiedz Link
bret.2 Re: Pierwsza dama. 06.05.10, 18:48 Filip505 - gdyby była tu rubryka z punktami,jak w tańcu z gwiazdami miał Byś ode mnie murowane 10 pk.Brawo-To jest post dnia. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 20:10 ciekawe sioma o jakim współmałżonku pomyślałeś ? O tradycyjnym czy nowoczesnym babcia mówiła im głębiej włazisz w las tym ciemniej . Sioma ty się zawróć lepiej Odpowiedz Link
misia007 Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 20:39 Myślałam że wyobrażni trochę posiadam ale Ziobro jako pierwsza dama???no nie wymiękam!! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 20:42 Młody jest misiu to i gładki No może prawie młody. Odpowiedz Link
polnaro Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 21:09 A co powiecie na taką parę /pierwszą/ oczywiście: Niesiołowski-Kaczyński? - dla nowoczesnych, Kaczyński- Środa? - dla tradycyjnych. Odpowiedz Link
filip505 Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 21:28 ....na tych dwuch zdieciach eurytko chyba nie jest ta sama osoba,ta z lewej to jego zona,widzialem w tv,a z prawej????kochanka?? Odpowiedz Link
polnaro Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 21:36 Żona, też ona, popatrz co małżeństwo robi z kobiety. Zresztą wkrótce będzie taka znowu, zobaczysz jak mąż prezydent działa na kobietę. Odpowiedz Link
sioma1 Re: Pierwsza dama. 05.05.10, 21:50 Sagi, jak to mówią starzy Czesi : ja se ne boim, ja mam rakovinu. A tak po prawdzie, z czego tu zawracać, do przodu i cofając się to i tak ciemny las. Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 06.05.10, 08:27 Filipie, tam były dwie Anny, Ta pierwsza to Anna Komorowska, ta druga Anna Applebaum, żona Radka Sikorskiego. Radek Sikorski już nie kandyduje, odpadł. Z Platformy został Bronisław Komorowski kandydatem na prezydenta. Wiecej tu: fakty.interia.pl/galerie/fakty/dwie-anny-zony-kandydatow-po/zdjecie/duze,1230891 Odpowiedz Link
natla Re: Pierwsza dama. 06.05.10, 10:02 Nie widzicie, że ma ładne rysy? Jak sie odchudzi i wizażyści ja dorwą, to moze być całkiem niezłą pierwszą damą. Poza tym, dobrze jej z oczu patrzy Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 06.05.10, 14:48 Gdybym miała takiego faceta jak Bronek, i zmuszona od lat bym była występować publicznie, to zadbałabym o swój wizerunek. Stosowałabym diety, a nie ubijała dzika i kuszała w nieskończoność. Przyznam, że taka kobieta mi nie imponuje. Może na wsi, koło gospodyń, bogactwo, posiadanie, ziemiaństwo, ale wyższe sfery i reprezentacja narodu, to już nie! Wieloryby nie dla mnie, chyba , że delfiny o niebieskiej krwi. Już wolę Jarka z brataniczką grającą pierwsza damę, ale w sumie mam zastrzeżenia, bo po rozwodzie jest i drugi mąż z SLD, nie spełnia wymagań. Jarek z Królową Polski jako pierwsza Damą, bardziej mi jara. Zresztą dlaczego oddawać wszystko jednej partii, znaczy się PO ? Marka Jurka żona, również mi nie pasuje, jakaś taka nijaka, zbytnio prosta, trafił się jej, przystojny facet, choć poglądy ma dziwaczne. Tak przez zazdrość to rzeczywiście będę się kierować przy wyborach żonami! albo najlepiej ich brakiem. Nasz kraj nie powinien miec damy, a jeśli już to taką: Odpowiedz Link
misia007 Re: Pierwsza dama. 06.05.10, 15:56 Jarek wystąpił dziś na konferencji prasowej. Wszedł, podziękował za głosy (1 650 000 !!!!!), wyszedł.Obok niego stała krucha, kobieca w małej czarnej Joanna K-L !!! tak pomyślałam, że pierwsza dama może być....wymienna. I żadne krzyki i płacze nie pomogą!!! Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 06.05.10, 18:10 No własnie wymienna pierwsza Dama Prekursorski my bedziem kraj Od niedzieli i dożynek, Matka Boska, od wyborów Rostkowska, a od ciepełka rodzinnego Monisia, wnusie i Alik i mąż, który już do PiSu wali Jarek ma poczucie humoru, zawsze to lubiłam u niego Odpowiedz Link
super222 Re: Pierwsza dama. 06.05.10, 18:17 Co cię upoważnia eurytko, żeby o kandydacie na prezydenta mojej Ojczyzny mówić *Jarek*? Nie wydaje mi się możliwe żeby chodził z tobą do szkoły albo pasał gęsi. Trochę taktu, nie piszesz do swoich psinek i kotów. Ktoś to przecież czyta... jak myślisz? Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 06.05.10, 18:34 Oj, pomyliłam się, to Bronek jest w moim wieku. Jarek ciut starszy Znamy się już bardzo długo Odpowiedz Link
filip505 Re: Pierwsza dama. 06.05.10, 20:15 eurytko....ta pani z wozkiem ma napewno sporo cech na dobrego polityka,zone tez;jest pracowita, w odpowiednim wieku skoro jeszcze pracuje, szczupla,medialna sylwetke,itp,reszta to sprawa specow w tv,w sesie wizerunku,nie naprawy odbiornika. Odpowiedz Link
dozorcynia Re: Pierwsza dama. 06.05.10, 20:21 To ja zem jest. Codzień se ciagne wózek, ino ze z zakupami on je. Daje panie rade. Damom tys bych dała rade Odpowiedz Link
filip505 Re: Pierwsza dama. 06.05.10, 20:42 ...bred....ja mam jeszcze inne pomysly, tylko musial bys mi obiecac ze nikomu nie powiesz,np; pierwsza dame wybierac w wyborach powszechnych,zagrozeniem jest jednak ze miljony kandydatow sie znajda i co wtedy? Odpowiedz Link
natla Re: Pierwsza dama. 06.05.10, 21:53 Eurytko, czy zawsze osądzasz ludzi po wyglądzie? Nigdy na "tej tecnice" się nie przejechałaś? Odpowiedz Link
polnaro Re: Pierwsza dama. 06.05.10, 22:35 Jak to jest, że wszystko może być względne. Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 07.05.10, 07:12 atla napisała: > Eurytko, czy zawsze osądzasz ludzi po wyglądzie? Nigdy na "tej > tecnice" się nie przejechałaś? Nie tylko ja oceniam pierwsze wrażenie jakie robi wygląd, tak reaguje większość. Patrze na człowieka i na podstawie tego, dużo o nim sobie wyobrażam. Wszędzie liczy się dziś wizerunek, niestety. Jak mnie widzą koleżanki, znajomi, to pierwsze co oceniają to wygląd Kiedyś usłyszałam aleś się spasła A od braci i bratowych: zawsze szczupła byłaś ale ponoć najważniejsze jest to, co niewidzialne dla oczu Odpowiedz Link
natla Re: Pierwsza dama. 07.05.10, 07:50 To prawda, większość ludzi ocenia z wyglądu. Ja też przez większość życia chyba tak robiłam. Myślę, że co innego pierwsze wrażenie, a co innego ocena, co nie znaczy, ze pierwsze wrażenie nie pokryje się z czasem z oceną. Jednak trza dać ludziom szanse Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pierwsza dama. 07.05.10, 08:16 W dawanie szansy pierwszej damie i jej władcy, proszę nie mieszać Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 07.05.10, 09:22 Otyłość, to nie jest pozytywna cecha. Mój kardiolog powiedział, że jak nie zadbam o siebie, to mnie bedzie odchudzał na kasę chorych. Nie jestem monstrualnie gruba, ale niestety, jestem najgrubsza teraz w całym moim życiu. Po prostu siedzący tryb życia, hormony... Nie cierpię grubasów i siebie samej też. Wolałam siebie dawną... Ale nie jest jeszcze tak źle. W stroje różne mieszczę się. Odpowiedz Link
polnaro Re: Pierwsza dama. 07.05.10, 09:31 Szanę, tak, ja za szansą dla chcących z niej korzystać, tylko proszę na ryzyko i koszt własny /tych szansowiczów/. Odpowiedz Link
ama.pola Re: Pierwsza dama. 07.05.10, 10:01 Nie dołożysz się do metamorfozy firt lady ? Ty widać - sknera jesteś, szkotka, albo krakowianka jedna. Odpowiedz Link
polnaro Re: Pierwsza dama. 07.05.10, 13:26 A może jakąś fundację utworzymy? Z tego też można wygodnie i godnie sobie żyć, jeśli o tym myślisz, to dokładam się. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pierwsza dama. 07.05.10, 14:07 Ja też , ja też To znaczy ja bym z tej fundacji chętnie wybrał Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 07.05.10, 23:11 Właśnie wylogowałam sie już dawno od tego kardiologa, chodze do internisty, daje tanie leki przynajmniej i wie, że stare drzewo musi mieć wiecej słoi niż nowe Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Pierwsza dama. 07.05.10, 14:05 Takiego kardiologa posłałbym do diabła i jeszcze kopa na rozpęd bym mu dał . Odpowiedz Link
super222 Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 08.05.10, 07:46 Czytam, czytam i dowiedzieć się nie mogę, która z kandydatek na pierwszą damę jest kardiologiem????????????? A może eurytka kandyduje na pierwszą damę??? Odnośnie tematu podstawowego: pierwsza dama. W okresie minionej kampanii prezydenckiej najwięcej obaw miałam odnośnie pierwszej damy. Po rewelacyjnej Jolancie Kwaśniewskiej nie widziałam kandydatki w osobie żony kandydata. Jakże się myliłam! Ciepła, naturalna, dyskretna, zawsze ten jeden krok dalej od męża. Z czułością wspominać będę zdjęcie przydentowej z reklamówką na stopniach samolotu. Postarajmy się oceniać aktualne kandydatki obiektywnie. Niestety, nic o nich nie wiemy. Pewnie nie są na tyle ciekawe, żeby prasa poświęcała im więcej uwagi niż np. takiej Edycie Górniak (podobno nie będzie uprawiać seksu aż do końca maja, żeby nie tracić energii). PS. Nie rozumiem z jakiego powodu sagi chce posyłać kardiologa do diabła i jeszcze dać mu kopa? Odpowiedz Link
eurytka Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 08.05.10, 08:59 Jakaś dama musi być, bo prezydent bez damy jakiś dziwny facet jest. Przeraża mnie, nie ma go kto obsztorcować. Kogo ten kraj popiera, włos mi się jeży. Odpowiedz Link
polnaro Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 08.05.10, 09:35 Eurytko, no powód podałaś....nie wyrażę się. Albo uroda Cię wpienia, albo brak pary. Gdzie jak gdzie, ale tutaj osób bez pary sporo, więc daruj sobie, bo każda "nieparowa" osoba /płci dowolnej/, tylko bardziej interesująca się wydaje - nie wierzysz? Przeczytaj uważnie wpisy. A o innych walorach nie wspomnę. Odpowiedz Link
eurytka Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 08.05.10, 14:17 Bardzo bym chciała by nasz kraj miał godna prezydencką parę, i tylko tyle. Nie śledzę, nie węszę kto tu sam a kto nie. Mało mnie osobiste sprawy obchodzą. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 08.05.10, 19:00 to znaczy ładną parę? E w dzisiejszych czasach spa nawet kota alika zrobi na bóstwo Odpowiedz Link
eurytka Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 08.05.10, 19:37 Czy ja napisałam ładną? Napisałam godną Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 08.05.10, 20:39 tzn, pani prezydentowa w przeszłości nie usuwała ciąży Pan prezydent zapładniał pania prezydentową chcąć by dziecko urodziło się 11 listopada dajmy na to I takie tam czy o cuś innego ci chodziło ? Ja specjalnie tak napisałem bo wydaje mi się że ludzie chcieliby znać dokładnie cały życirys z konfesjonałem włącznie . to pomyłka . Ci ludzie również jak my zwykli mają prawo do prywatności i do godności a godnie to znaczy tak, aby nie tłumaczyć się zżycia prywatnego, to ich sprawa wyłączna . Odpowiedz Link
eurytka Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 09.05.10, 08:28 Bosze, Sagi... Spójrz na Obame i jego małżonke, czy godnie reprezentują kraj? A Sarkozy z Paulą Bruni? a nasi poprzedni prezydenci? Godne to były pary. No a pan Jarek? Tu jest pewna wątpliwość, bo pary nie ma... Matka Boska na Dame a Jezus na Króla Polski? Et tam, byleby miała zęby i nie miała złotej korony. Odpowiedz Link
sioma1 Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 11.05.10, 08:42 No i mamy pierwszy ranking Pań Prezydentowych. Co prawda na Plotku, ale jest. Pewnie brano pod uwagę tylko odczucia estetyczne , bo numero uno została Pani Napieralska. Alik nie został zauważony. Odpowiedz Link
misia007 Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 11.05.10, 10:26 No właśnie czemu Komorowski nie wykorzystuje niewątpliwego atutu w postaci rodziny.Żona jak żona ale może jakieś córki dorodne, czy chłopaki na schwał w końcu ma ich 5, coś da się wybrać.J.K się tym pochwalić nie może. Odpowiedz Link
ama.pola Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 11.05.10, 11:11 Może p.Komorowska zmienia wizaż ? Wg.mnie nawet XL ciekawie ubrana może być o.k. Osobiście nie przepadałam za zgrabną p.Kwaśniewską z powodu specyficznej maniery w sposobie mówienia oraz czasem nadmiernej kreacji. Odpowiedz Link
iwet170 Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 11.05.10, 12:35 Pani Kwaśniewska też na początku, nie wyglądała imponująco. Od czego są pieniądze i sztab ludzi, którzy w pocie czoła pracują nad ich wyglądem. Człowieka można zmienić, gorzej z kotem... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 11.05.10, 13:56 Oj tak , kotem można jedynie zrobić młynek nad głową a i tak psia jucha zdąży pazurem zaczepić Odpowiedz Link
misia007 Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 11.05.10, 15:27 od kotów wara , szczególnie sagi a co do p.Kwaśniewskiej to też przesadna mi się i patetyczna wydawała, tyle że wiedziała czym bezy jeść i BYŁA. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 11.05.10, 15:59 Czyli co : Alikowi Pomnik stawiamy tak ?? Odpowiedz Link
misia007 Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 11.05.10, 18:53 Na co kotu pomnik, pilot do tv i lazania mu potrzebne!! Odpowiedz Link
eurytka Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 12.05.10, 07:22 Czym i jak je się bezy, bo ja nie wiem Odpowiedz Link
grollo Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 12.05.10, 07:54 1.W dniu 21.03.2007 Józef Brzytwa Oleksy dał wyraz swemu oburzeniu w rozmowie z Aleksandrem Gudzowatym: "Siedzi wyfiokowana Jola i gada. Przez 15 minut czy więcej uczy obywateli, jak jeść bezę. Że bezy nie można kroić nożem i widelcem, bo może trysnąć. Że trzeba zdjąć kapelusik od bezy. I to jest k... program pierwszej damy! By się wstydziła takie programy prowadzić." No to teraz juz wszyscy wiedza,hehehe.... Odpowiedz Link
came_lia Re: Poranne przeeeeciąąąganieeeee... 12.05.10, 08:00 Dobrze ,że to przeczytałam ups....bo w niedziele idę do cioci na imieniny haha Odpowiedz Link
eurytka Re: damy szukamy 12.05.10, 12:43 Bezę jak bezę, ale torcik hiszpański, to już pewnie większy wyczyn i wymagania moja cukiernia takie robi, pychota mniam mniam Za to Ania jak zostanie pierwszą damą, to zacznę mieć kompleksy, bo ona to prawdziwa matka Polka, 5 dzieci urodziła, a ja tylko 3 A jak damy w postaci baby nie bedzie , to również się ucieszę, gdyż: Zazdrości kandydat Obamie i o czarnej myśli wciąż damie. Zaś gminna hołota, chce nią zrobić kota. Ona od wieków w złotej czeka ramie. Odpowiedz Link
misia007 Re: damy szukamy 12.05.10, 15:57 www.se.pl/wydarzenia/kraj/film-o-komorowskim-kreci-go-ekipa-brzyduli-i-domu-_139029.html jest szansa,ze damę zobaczymy, krótko co prawda ale jednak. Odpowiedz Link
eurytka Re: damy szukamy 13.05.10, 09:27 Poczytałam komentarze. Polacy są strasznie podzieleni. Dla świetego spokoju, lepiej sie nie wypowiadam. Kazdy zagłosuje jak mu tam w duszy gra. Odpowiedz Link
natla Re: damy szukamy 14.05.10, 07:43 Byle każdy zagłosował. Elektorat J.K. będzie na pewno głosował w procentach zbliżonych do 100. Odpowiedz Link
eurytka Re: damy szukamy 14.05.10, 11:24 fakty.interia.pl/galerie/fakty/chce-byc-prezydentem/zdjecie,1251176 Odpowiedz Link
eurytka Re: damy szukamy 14.05.10, 11:33 www.pitbul.pl/pitbul-gryzie/zony-kandydatow-galeria Odpowiedz Link
sagittarius954 Co robi taka dama 14.05.10, 18:52 gdy mąż zajęty jest ? Przecież to nudne ciagle po szpitalach latać, albo spotykać się na zaproszenia . Obiad sama własnoręcznie ugotuje ? Z raz chociaż ... Odpowiedz Link
misia007 Re: Co robi taka dama 14.05.10, 19:26 No nie, dama to ma fajne życie, chyba nawet jakiś utwór powstał w tym temacie"Damą być", chyba to Maryli. Odpowiedz Link
eurytka Re: Co robi taka dama 15.05.10, 08:06 jest do towarzystwa, do seksu i biznesu www.fakt.pl/Seksi-partnerka-Pawlaka-Szturmem-podbija-salony-,artykuly,65861,1.html Odpowiedz Link
eurytka Re: Co robi taka dama 15.05.10, 08:10 Czasem dama medytuje i śmieje się z tego wszystkiego Odpowiedz Link
eurytka Re: damą być 15.05.10, 08:35 tak bym chciała... www.youtube.com/watch?v=vJSK89shnng Odpowiedz Link
sioma1 Re: Pierwsza dama. 05.07.10, 18:46 Dziś rano dostałem od przyjaciela e-maila o treści : CAŁE SZCZĘŚCIE..........przynajmniej pierwsza Dama nie będzie sikała do ....kuwety. Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 05.07.10, 19:10 Do kuwety może nie, ale kto ją tam wie No bo gdzie sikają kotki? czy duże kociaki Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Pierwsza dama. 05.07.10, 22:35 Pani Komorowska urodziła 5-cioro dzieci ,trudno wymagać więc żeby miała figurę modelki,Dzielna kobieta,dzieci ,dom ,praca i wygląda nieżle ,dobrze jej z oczu patrzy,to nie musi być lalka Barbi i w zasadzie naprawdę interesuje mnie jaka jest a nie jak wygląda a wyglądać będzie dobrze,od tego są fachowcy.Pani Kwaśniewska była inna ,bardziej medialna,pani Kaczyńska też była inna ale to nie są modelki i nie figury i urody będzie naród od nich oczekiwał Odpowiedz Link
natla Re: Pierwsza dama. 05.07.10, 23:02 Czytam komentarze przy zdjęciach Pierwszej Damy......to zemsta do komentarzy o P. Marii. Fakt, były, ale raczej prześmiewne...no moze poza Babą Jagą (też nie jestem bez winy) i szybko się okazało, że nie uroda jest ważna. Komentarze o P. Annie są chamskie do bólu. Mnie moje początkowo niepochlebne zdanie o byłej Prezydentowej czegoś nauczyło, ale czy ich nauczy? I znów wyszła ta nienawiść i okrutne zacietrzewienie. Że nie wspomnę o poziomie. Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 06.07.10, 01:19 To Wy raczej niepochlebne macie domysły. Nie wiem dlaczego i skąd. Ja bynajmniej nie czuje bym coś złego powiedziała. A określenie z sikaniem do kuwety, choćby złotej, to już nie znudziło się wam? eurytka 29.06.10, 00:20 Odpowiedz Ciotce Klotce wyborcza aura, pomogła pokochać bronkozaura. W ciemię nie bita, żegna kota Alika. Z kaszalota laleczka wyszła, Isaura. Kidy tylko pania Anię zobaczyłam, od razu ją pokochałam. Poczytałam, pooglądałam. Skończyła filologie klasyczna, wygląda klasycznie i dostojnie. Obydwoje dorodni są, a nie jakieś ułomki. irsila 05.07.10, 19:17 Odpowiedz Duży prezydent, wielki pałac, wielka dama, ogromny kac. Big butla szampana, impreza do rana i smutny Pierrot, krzykliwy pajac. Chyba nie czytałyście co gdzie indziej fora pisały o gajowym i bronkozaurze.. Tu nie jest źle, naprawdę, usmiechnijcie sie Odpowiedz Link
natla Re: Pierwsza dama. 06.07.10, 06:40 Nie rozumiem....ja pisałam o komentarzach do zdjęć z pierwszej strony gazety. Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 06.07.10, 08:33 No ale nie podałaś, że do pierwszej strony gazety, jakiej gazety? Sądziłam, że do tego co było tu pisane i wstawiane, z czego dużo przeze mnie, dlatego się odezwałam. Tak po prawdzie, to koty nie zawsze sikają do kuwety, (o mało mi się nie napisało do gazety) bo jeszcze śpię do nocnika potrafią, o tu: www.youtube.com/watch?v=Eizm7A6pNDk i do muszli potrafią: www.youtube.com/watch?v=NezcNUDxrz8 Teraz kotek rozpacza, ze coś miał: www.youtube.com/watch?v=DUTiqMhvRvU&feature=player_embedded Odpowiedz Link
natla Re: Pierwsza dama. 06.07.10, 09:32 Obudź sie wreszcie kobieto! O jakiej to ja mogłam gazecie pisać.... Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 06.07.10, 10:28 Gazet wiele na świecie, skąd mam wiedzieć o jakiej myślałaś przecież Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Pierwsza dama. 07.07.10, 19:53 Ja lubię Panią Komorowską. Budzi, wg mnie, zaufanie. A że lekko tłustawa, to nic. Zaraz się dobiorą do niej. Wymaglują, wyklepią, ubiorą odpowiednio i za kilka tygodni nikt kobiety nie pozna. Już teraz wygląda lepiej niż przed kilkoma miesiącami. Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 08.07.10, 01:41 Przynajmniej będą miały baby co śledzić i o czym plotkować "Jaki prezydent taki zamach..." można kontynuować.... Odpowiedz Link
misia007 Re: Pierwsza dama. 08.07.10, 09:29 Mnie też Komorowska zaczyna się podobać odkąd głos publicznie zabrała.Wydaje się sensowna,obyta z tłumem, naturalnie zachowuje się przed kamerą.A tusza cóż,Komorowski tez kawał chłopa jest. Odpowiedz Link
jestktos Re: Pierwsza dama. 12.07.10, 21:23 Uważam, że jest w porządku. Nad resztą (czyli ciałem) popracują specjaliści wszelkiej maści. Już teraz wygląda, prezentuje się o niebo lepiej, niż na początku kampanii. Sądzę, że jako matka 5 dzieci i jak na swój wiek, czyli podobny do naszego, wygląda całkiem, całkiem Miłego, ciepłego uśmiechu jej nie brakuje a to duży plus. Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 12.07.10, 22:38 Poczytaj tu, tak dla równowagi, razem z komentami: www.fakt.pl/Anna-Komorowska-Gnala-do-syna-134-km-godz,galeria-artykulu,76826,0,2,1,0,0,0.html Mi tam nie imponuje. chyba, że bogactwem męża? Odpowiedz Link
jestktos Re: Pierwsza dama. 12.07.10, 22:52 Nie napisałam, że A. Komorowska może komuś i czymś zaimponować. Po prostu wyraziłam swoje zdanie co do jej wyglądu. A "Faktu" i innych brukowców nie czytam. Z wiadomych chyba nie tylko mi powodów. Odpowiedz Link
jestktos Re: Pierwsza dama. 12.07.10, 22:55 Nie wiem czy ja nie przekroczyłabym prędkości jadąc do ciężarnej córki Nawet w Warszawie. 134 km/godz. na liczniku to była by pestka w porównaniu do wyczynu A. Komorowskiej Odpowiedz Link
polnaro Re: Pierwsza dama. 12.07.10, 22:58 Wcale jej nie znam Myślę, że w jej sytuacji trzeba /póki co/ oceniać ją, jak to mówią "po wychowaniu dzieci", a zobaczymy co dalej. Może wiecie jak tę swoją piątkę wychowała? Odpowiedz Link
eurytka Re: Pierwsza dama. 12.07.10, 23:03 a ja czasem czytam fakt, ekspres, plotek, pudelek, i in brukowce, a szczególnie komentarze,oczywiscie w necie, bo nie kupuje gazet żadnych prawie, nie stac mnie uśmieję się, to z głupoty, to z zawiści tak dla odstresowania się i dodania sobie wartości Wańka wstańka, buda ruska, JK z pretorianami pod krzyżem rusza do boju, Ziobro wraca i broni krzyża! a kratki rzeczywiscie o 1 mm były mniejsze. Nie można wszystkiego na poważnie Odpowiedz Link