Dodaj do ulubionych

czy dostane lanie?

12.01.11, 16:38
mam 26 lat jestem szczupłym (75kg) brunetem 182cm wzrostu. Jeszcze studiuje marketing i reklamę. Ale jestem przy tym trochę leniwy i czasem wagaruje na uczelni, do tego nie bardzo chce mi się uczyć...poza tym jestem okropnym bałaganiarzem i czasem zdarza mi się okłamywać najbliższych... Uważam że powinienem za to dostać takie prawdziwe lanie.... klapsy na gołą pupę na kolanie... chciałbym żeby podjęła się tego dojrzała kobieta.... Myślę że da mi to do myślenia...możliwe że parę pasów też nie zaszkodzi.... Chciałby żeby to było takie typowe lanie za kare....żebym miał nauczkę i czerwone pośladki... Jestem miłym i spokojnym chłopakiem...niczego w zamian nie oczekuje - tylko lanie i już

czekam na maile od zainteresowanych - brunet26wawa@wp.pl
Obserwuj wątek
    • wrzosowapolana Re: czy dostane lanie? 12.01.11, 17:14
      Spokojnie poczekaj na swoją kolej. Admin ma dużo roboty. Jutro dostaniesz bana(n).
      • natla Re: czy dostane lanie? 12.01.11, 17:45
        Nie jutro a dziś big_grin Nie dosć, ze człowieczek taki jakś niedorobiony, to jeszcze ma skleroze, w przeciwieństwie do nas, bo przecież bardzo niedawno chciał od nas oberwać. Juz mi sie nawet nie chce chorego człowieka wyśmiać.
        • sagittarius954 A to taka perwersyjna przyjemność :D:D 12.01.11, 18:00
          Ależ natlo nie banuj nam bruneta , od czasu do czasu uatrakcyjnia nam wieczory , jeszcze zima i jest gdzie te klapsy internetowe rozdać big_grinbig_grintongue_outtongue_out
          Taki brunet u nas to pestka , bo na ten przykład w japońskich grach dawanie klapsa w tyłek to niemal normalka a i inne rzeczy tam się wyrabiają takie że ho ho big_grin Odwiedźcie kiedyś taki japoński przybytek klapsy jak złoto big_grinbig_grin Ale linka nie podam same sobie wpadnijcie na ten lineczek big_grin
          • natla Re: A to taka perwersyjna przyjemność :D:D 12.01.11, 18:29
            Perwesyjna przyjemnosć? Nie przesadzasz ogrodniku? To juz tylko nuda. Nasze forum nie jest skupiskiem specjalistów od problemów seksualnych big_grin wink A czaruś brunecik ma problem, bo ciągle szuka biedactwo i znaleźć nie może. Już nawet nie pamięta, gdzie żebrał. tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka