filip505 20.03.11, 03:26 .....cos ta nasza szefowa ma racje,jakos malutko piszemy,natlo...moge cie na prywtny mail o cos zapytac?,jak nie, to nie ma tematu ,ale prosze!!!!!,, nic osobistego,...........pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filip505 Re: kochani?????. 20.03.11, 23:40 .....spodziewalem sie tutaj gremialnego bicia w piersi i obietnice porawy,a tu cisza wielka. Odpowiedz Link
eurytka Re: kochani?????. 21.03.11, 06:28 Miewałam okresy intensywnego pisania, ale teraz wyciszyłam się trochę Nie daj Bóg bym wpadła w "fazę" i dała ujście swej podświadomosci Cokolwiek nie napiszesz będzie wykorzystane przeciw tobie takie rzeczy ostatnio spostrzegłam, nie tu na tym forum, na szczęście. Poza tym czasem więcej czytam innych niż sama pisze, daję również innym, po prostu od siebie odpocząć. Odpowiedz Link
eurytka Re: kochani?????. 21.03.11, 06:39 Ciekawe, dla mnie przynajmniej, ze czasami to nawet od siebie samej muszę odpocząć Odpowiedz Link
misia007 Re: kochani?????. 21.03.11, 09:52 Czasem tak bywa,że lepiej pomilczeć niż na siłę coś wypocić po to,żeby było.Bo o jakość chyba tu idzie i o potrzebę wymiany myśli a nie o....postów liczbę.Ważne jest, ze mamy to miejsce i możliwosć wypowiedzi gdy tak potrzeba nas najdzie.Tak to widzę,kochani! Odpowiedz Link
abeila Re: kochani?????. 21.03.11, 10:38 Robię wiosenne porządki i różne rzeczy znajduję Jakieś stare nicki domagają sie przewietrzenia Co tam w buciorach tych samych chodzić, trzeba pozmieniać sobie Odpowiedz Link
filip505 Re: kochani?????. 22.03.11, 15:15 ....to ty jestes nowa czy przechrzczona, nik wyglada mi obco, Odpowiedz Link
abeila Re: kochani?????. 22.03.11, 16:10 Nowa, nowa Z wiosną przyleciałam, bo mi się bzykać zachciało Odpowiedz Link
filip505 Re: kochani?????. 22.03.11, 16:20 ....no to do roboty,z tym bzykaniem to chodzi o bzyczenie,czy o to drugie znaczenie. Odpowiedz Link
natla Re: kochani?????. 22.03.11, 18:35 Aleś się Filipku od razu rozdokazywał No cóż, wiosna! Witaj Nowa i baw się dobrze. A jaki nick odkurzyłaś? A jakiemu dałaś odpocząc? Odpowiedz Link
abeila Re: kochani?????. 22.03.11, 19:27 Pracowita jestem, bzykam z radości, że wreszcie ta zima się skończyła Przespałam całą! Jednego trutnia tu widzę, dobrze i tyle Odpowiedz Link
abeila Re: kochani?????. 22.03.11, 22:30 Aha, zgadłeś, prawdziwa pszczółka, przyleciałam, bzyknęłam i odleciałam.... Brrr, za zimno jeszcze, zapadam dalej w sen. Odpowiedz Link
natla Re: kochani?????. 22.03.11, 23:18 Ależ sie dałam nabrać Eurytko. Dłuuuuugo zaskakiwałam. Też chyba spać jeszcze pójdę. Odpowiedz Link
eurytka Re: kochani?????. 23.03.11, 06:58 Co Ty tam Natlo wymyśliłaś? Tęsknie czasem do innego ubranka i przebranka. Ale żeby aż tak? Odpowiedz Link